- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.961
Bilmiyorum vallahi yumurtlama zamanım felan geçti değerlendirdim o günü ya hayırlısı olsun yaron gebeliği tekrarlicamAkşsam ya d yarın sabah olabilr :)
Cok koyu çıkmış ovülasyonun inş hamilesindir canım yani hamileysen şaşırmıycam sen kaç aydır korunmuyorsunBilmiyorum vallahi yumurtlama zamanım felan geçti değerlendirdim o günü ya hayırlısı olsun yaron gebeliği tekrarlicam
8 aydır korunmuyorum canım inşallah hamileyimdir sabahki yaptığım gebelik ilk belli değildi bir kaç dakika sonra çizgisi brlli oldu dışarı çıkınca scil resmini çekip atamadım onunCok koyu çıkmış ovülasyonun inş hamilesindir canım yani hamileysen şaşırmıycam sen kaç aydır korunmuyorsun
Ay kız hamilesin o zaman :) bende 8 ay bitti korunmayalı hadi bakalım hayırlı haberler olsun yarın sabah8 aydır korunmuyorum canım inşallah hamileyimdir sabahki yaptığım gebelik ilk belli değildi bir kaç dakika sonra çizgisi brlli oldu dışarı çıkınca scil resmini çekip atamadım onun
İnşallaah canım ya o kadar tedirginimki geçen ay testim pozitif çıktı kanda negatif çıktı onun için ya yoksa hep içimde sevinemiyorumdaAy kız hamilesin o zaman :) bende 8 ay bitti korunmayalı hadi bakalım hayırlı haberler olsun yarın sabah
Canm bende pko var o yüzden olmuyorum ilaç kullandm pek bi etki etmediDoktora gitmedin mi 46 gun olmuş
Bebişin olmicak diye düşünme canım hiç inşallah rabbimin izniyle bir bebişin olur seninde...Rabisscyln yaa o zaman haklısın temkinli olmakta inşallah bu defa güzel haberi alırsın.
Benimde cok modum düşük artık yani böyle cok tuaf hislerim dün diyom ki eşime belkide kabullenmemiz mi lazım belkide nasibimiz de yok cocuk diyom cok umutsuzum yani bazen kendimi topluyorum iyi hissediyorum ama en fazla 10 gün idare ediyo o pozitiflik beni
Canım 400 tane okudummm4.gün kızlar S seda7782 seda arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allah kabul etsin.
Mucize2107 büşra 1000 OKUDU
@mervem-metem betül
Burcummmmm123 burcu
4. Gün S seda7782 seda 1100 OKUDU
Kelebekcikk34 şeyma 550 OKUDU
S_V_S_88 sumeyye
TurkuazKrampon şengül
Zeytin_yesili elif
Y yagmur_20 yağmur
Runkli ilknur
noniponi tuğba
Smydnz sumeyye
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze
zehzeh2 zehra
novasa nur
Yagmureylul
G glry21
kdryknk Kadriye
E esmer58
Edibe 300 OKUDU
B Busranm34
Off çok zor oluyor vallahi ya bende 50 günde oldum 2.gunum rahatladım biraz. Inşallah sende hemen olursun yada bebis vardır insallahYaa bugün belime bir ağrı girdi kızlar aksamdn beri oturamyrm bide 2 saat boyunca yürüdüm hatta 3 saati buldu eve geldm pedim hep ıslak beyaz akıntı olmuş göğüslerde ağrı başladıTurkuazKrampon ne diyorsun adet olurmym yaa gelsn artk 46 günüm oldu şiştim inan
Hayırlısı olsun cnmBilmiyorum vallahi yumurtlama zamanım felan geçti değerlendirdim o günü ya hayırlısı olsun yaron gebeliği tekrarlicam
İnşallaaah bebişimin habercisidir hayırlısı bakalım saolasınHayırlısı olsun cnm
cnm ben söz vermeyim ama okudukça yazmaya çalısırim buraya@sngl cnsz
@tugsem_10 @maviturnazehzeh2 @Bejan19 E esmer58 @Yemyesilbirdeniz @tulinkrc @mervem-metem @GorTuu Y yagmur_20 @Elonee @Whiteandblue @Birumut55 @Sweetpeas @TUBA48 @kafamdasorular_ @venuskelebek @Zeze493 @ankmutsuz novasa @Atabetul @Mrsmelike @befer @gulsen001 Rabisscyln tinyrose Runkli @Masalkader @gulehasret @mathea
Arkadaşlar merhaba:)
Çocuk sahibi olabilmek için,
Dua zinciri yapicaz "rabbi hebli mines salihin" duası hergun okunacak.
cekebildigimiz kadar çekip su kadar okuduk diye haber verilecek. Isimlerimize bağışlanacak. Hergun bir arkadasimiza okuyacağız. Katılmak isteyen isimlerini söylesin. Rabbim kabul etsin..
Tmm cnm:)cnm ben söz vermeyim ama okudukça yazmaya çalısırim buraya
tevafuk bende bu duayi bugun instada gormustum okuyun diye simdi de burda gordum :)
Aynen canm yaa inan vücut kaldırmıyor artık normalde folik asit yavas yavas düzene sokarmış ama benim ikinci kutu bitmek üzere hiçbir gelişme yok valla tek isteğim artık şu kistten kurtulmak o olduğu sürece hamilelik bana pekte yakın gelmiyrOff çok zor oluyor vallahi ya bende 50 günde oldum 2.gunum rahatladım biraz. Inşallah sende hemen olursun yada bebis vardır insallah
Peki adetinle sokulup gidecek dimi kist?Aynen canm yaa inan vücut kaldırmıyor artık normalde folik asit yavas yavas düzene sokarmış ama benim ikinci kutu bitmek üzere hiçbir gelişme yok valla tek isteğim artık şu kistten kurtulmak o olduğu sürece hamilelik bana pekte yakın gelmiyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?