2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Cok koyu çıkmış ovülasyonun inş hamilesindir canım yani hamileysen şaşırmıycam sen kaç aydır korunmuyorsun
8 aydır korunmuyorum canım inşallah hamileyimdir sabahki yaptığım gebelik ilk belli değildi bir kaç dakika sonra çizgisi brlli oldu dışarı çıkınca scil resmini çekip atamadım onun

8 aydır korunmuyorum canım inşallah hamileyimdir sabahki yaptığım gebelik ilk belli değildi bir kaç dakika sonra çizgisi brlli oldu dışarı çıkınca scil resmini çekip atamadım onun
Ay kız hamilesin o zaman :) bende 8 ay bitti korunmayalı hadi bakalım hayırlı haberler olsun yarın sabah

Rabisscyln yaa o zaman haklısın temkinli olmakta inşallah bu defa güzel haberi alırsın.
Benimde cok modum düşük artık yani böyle cok tuaf hislerim dün diyom ki eşime belkide kabullenmemiz mi lazım belkide nasibimiz de yok cocuk diyom cok umutsuzum yani bazen kendimi topluyorum iyi hissediyorum ama en fazla 10 gün idare ediyo o pozitiflik beni

Bebişin olmicak diye düşünme canım hiç inşallah rabbimin izniyle bir bebişin olur seninde...

İnsan gördükce yaşadıkca hemen sevinemiyor artık eşim normalde geçen ayki testde havalara uçmuştu gülerek geziyodu gelip gidip sarılıp öpüyordu şimdi ise evham yapma heyevanlanma kendine yinede dikkat et ama ümidim yok diyor...

Haklı adam da rabbim yardımcımız olsun

Canım 400 tane okudummm

Off çok zor oluyor vallahi ya bende 50 günde oldum 2.gunum rahatladım biraz. Inşallah sende hemen olursun yada bebis vardır insallah

Kizlar adetli iken tesbihat cekilmiyor kurani kerim ayeti oldugu icin ben esime cektiriyorum o yuzden dusuk sayi oluyor temizlenince geriye donuk insallah tekrardan cekicem

cnm ben söz vermeyim ama okudukça yazmaya çalısırim buraya
tevafuk bende bu duayi bugun instada gormustum okuyun diye simdi de burda gordum :)

4.gün kızlar S seda7782 seda arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allah kabul etsin.

Mucize2107 büşra 1000 OKUDU
@mervem-metem betül
Burcummmmm123 burcu
4. Gün S seda7782 seda 1100 OKUDU
Kelebekcikk34 şeyma 550 OKUDU
S_V_S_88 sumeyye
TurkuazKrampon şengül 300 okudu
Zeytin_yesili elif 200 okudu
Y yagmur_20 yağmur
Runkli ilknur
noniponi tuğba
Smydnz sumeyye
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze
zehzeh2 zehra
novasa nur 400 OKUDU
Yagmureylul
G glry21
kdryknk Kadriye
E esmer58
Edibe 300 OKUDU
B Busranm34

Off çok zor oluyor vallahi ya bende 50 günde oldum 2.gunum rahatladım biraz. Inşallah sende hemen olursun yada bebis vardır insallah
Aynen canm yaa inan vücut kaldırmıyor artık normalde folik asit yavas yavas düzene sokarmış ama benim ikinci kutu bitmek üzere hiçbir gelişme yok valla tek isteğim artık şu kistten kurtulmak o olduğu sürece hamilelik bana pekte yakın gelmiyr

Peki adetinle sokulup gidecek dimi kist?
Ve bende de o kur kist yapmış. Şimdi adetliyim ya aynı 2 3 önce doktugum kist gibi dökülüyorum sen anla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…