- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.941
1 bardak idrarına 1 tatlı kaşığına yakın karbonoçatı döküyosun üzeri köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin bunu deneyen kendiside yengeside yapmış doğru sonuç vermiş...Nasıl yapiyorlr canm
Ben denerim şimdi adetime yakınım hamilelik olduğunu sanmiyrm birazdan yapar soylerm sana canm ama su içtim baya etkisi olur mu olmadı yarn yapar soylerm1 bardak idrarına 1 tatlı kaşığına yakın karbonoçatı döküyosun üzeri köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin bunu deneyen kendiside yengeside yapmış doğru sonuç vermiş...
Etkisi olmaz onun ya yapabilirsen şimdi yap belkide bebiş yoldadırBen denerim şimdi adetime yakınım hamilelik olduğunu sanmiyrm birazdan yapar soylerm sana canm ama su içtim baya etkisi olur mu olmadı yarn yapar soylerm
Yok kız olsa keske ama sanmıyorum haber veririm canmEtkisi olmaz onun ya yapabilirsen şimdi yap belkide bebiş yoldadırhaber ver bana
Kocamın idrarına yaptım köpüğü aldı başını gittiYok kız olsa keske ama sanmıyorum haber veririm canm
Yok cnm bende pek köpürmedi bence doğru değilKocamın idrarına yaptım köpüğü aldı başını gittibenimki çeğreği anca olmuştur
Bu testle eşimde bendd hamile cıktık.iki bebegimiz oluyor diye sevindik foss cıktı :/ yapmayı bu testi inanmayında idrardaki asite göre karbonat kabarma yapıyor1 bardak idrarına 1 tatlı kaşığına yakın karbonoçatı döküyosun üzeri köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin bunu deneyen kendiside yengeside yapmış doğru sonuç vermiş...
Doktora gitmedin mi 46 gun olmuşYaa bugün belime bir ağrı girdi kızlar aksamdn beri oturamyrm bide 2 saat boyunca yürüdüm hatta 3 saati buldu eve geldm pedim hep ıslak beyaz akıntı olmuş göğüslerde ağrı başladıTurkuazKrampon ne diyorsun adet olurmym yaa gelsn artk 46 günüm oldu şiştim inan
4.gün kızlar S seda7782 seda arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allah kabul etsin.
Mucize2107 büşra 1000 okudu
@mervem-metem betül
Burcummmmm123 burcu
4. Gün S seda7782 seda 1100 okudum
Kelebekcikk34 şeyma
S_V_S_88 sumeyye
TurkuazKrampon şengül
@Saman Alevi elif
Y yagmur_20 yağmur
Runkli ilknur
noniponi tuğba
Smydnz sumeyye
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze
zehzeh2 zehra
novasa nur
Yagmureylul
G glry21
kdryknk Kadriye
E esmer58
Edibe 300 OKUDU
B Busranm34
Ahahahhh hamilelerde de doğru olmayanlardada doğru şaştım kaldım amannnn en iyisi gebelik testiyle kanYok cnm bende pek köpürmedi bence doğru değil
Kaç ay yaptım eşimin idrarıyla biliyorum amaaaa hamilelerden birşeyler duyunca tekrar deyeyim dedimBu testle eşimde bendd hamile cıktık.iki bebegimiz oluyor diye sevindik foss cıktı :/ yapmayı bu testi inanmayında idrardaki asite göre karbonat kabarma yapıyor
En garantisi kan gebelik testine bile inanmam :)Ahahahhh hamilelerde de doğru olmayanlardada doğru şaştım kaldım amannnn en iyisi gebelik testiyle kan
Biz cok takıyoruz bebek muhabbetini yaa :) dedipin gibi ne duyarsak deniyoruz. Ama ben denemiyorum artık yoruldum suanda anladım ben adet olacagımı zaten benımki gelicek :)Kaç ay yaptım eşimin idrarıyla biliyorum amaaaa hamilelerden birşeyler duyunca tekrar deyeyim dedimamaa yine fosss
Ovu testim bugün dahaaaa koyuBiz cok takıyoruz bebek muhabbetini yaa :) dedipin gibi ne duyarsak deniyoruz. Ama ben denemiyorum artık yoruldum suanda anladım ben adet olacagımı zaten benımki gelicek :)
Bugunu degerlendirin. Belki ikinci defa yumurtluyorsun belkide ovulayon testiyle gebeliğini ögrenenlerden olursun :)Ovu testim bugün dahaaaa koyu
Bugünü değerlendiremem çünkü görümcem eşinden ayrılıyor ev arıyoruz dışardayımBugunu degerlendirin. Belki ikinci defa yumurtluyorsun belkide ovulayon testiyle gebeliğini ögrenenlerden olursun :)
Akşsam ya d yarın sabah olabilr :)Bugünü değerlendiremem çünkü görümcem eşinden ayrılıyor ev arıyoruz dışardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?