2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yaa bugün belime bir ağrı girdi kızlar aksamdn beri oturamyrm bide 2 saat boyunca yürüdüm hatta 3 saati buldu eve geldm pedim hep ıslak beyaz akıntı olmuş göğüslerde ağrı başladı TurkuazKrampon ne diyorsun adet olurmym yaa gelsn artk 46 günüm oldu şiştim inan

1 bardak idrarına 1 tatlı kaşığına yakın karbonoçatı döküyosun üzeri köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin bunu deneyen kendiside yengeside yapmış doğru sonuç vermiş...
Ben denerim şimdi adetime yakınım hamilelik olduğunu sanmiyrm birazdan yapar soylerm sana canm ama su içtim baya etkisi olur mu olmadı yarn yapar soylerm

Ben denerim şimdi adetime yakınım hamilelik olduğunu sanmiyrm birazdan yapar soylerm sana canm ama su içtim baya etkisi olur mu olmadı yarn yapar soylerm
Etkisi olmaz onun ya yapabilirsen şimdi yap belkide bebiş yoldadır haber ver bana

1 bardak idrarına 1 tatlı kaşığına yakın karbonoçatı döküyosun üzeri köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin bunu deneyen kendiside yengeside yapmış doğru sonuç vermiş...
Bu testle eşimde bendd hamile cıktık.iki bebegimiz oluyor diye sevindik foss cıktı :/ yapmayı bu testi inanmayında idrardaki asite göre karbonat kabarma yapıyor

Doktora gitmedin mi 46 gun olmuş

Bu testle eşimde bendd hamile cıktık.iki bebegimiz oluyor diye sevindik foss cıktı :/ yapmayı bu testi inanmayında idrardaki asite göre karbonat kabarma yapıyor
Kaç ay yaptım eşimin idrarıyla biliyorum amaaaa hamilelerden birşeyler duyunca tekrar deyeyim dedim amaa yine fosss

Kaç ay yaptım eşimin idrarıyla biliyorum amaaaa hamilelerden birşeyler duyunca tekrar deyeyim dedim amaa yine fosss
Biz cok takıyoruz bebek muhabbetini yaa :) dedipin gibi ne duyarsak deniyoruz. Ama ben denemiyorum artık yoruldum suanda anladım ben adet olacagımı zaten benımki gelicek :)

Biz cok takıyoruz bebek muhabbetini yaa :) dedipin gibi ne duyarsak deniyoruz. Ama ben denemiyorum artık yoruldum suanda anladım ben adet olacagımı zaten benımki gelicek :)
Ovu testim bugün dahaaaa koyu

Eklentiler

• 20170617_100600-1.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 36
Kızlaar ovu testi koyu olunca gebelik yaptım tam olmadı ama 2. Çizgi var kızlar yarın tekrarlicam

Eklentiler

• 20170617_101255-2.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…