- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.921
Evet canım gördüm şimdi girebildim iftara davetliydik Allah razı olsun10.000 oldu burcum
Amin bebişimmmBurcummmmm123 maşallah kuzum Allah kabul etsin
:)) büşraya kaç tane okunmuştu kiCanım ben dün gece ve sabah yine fazladan okumuştum küsürlü görünce tamamladım.. 540 tane ekler misin bana 12.000 düz olsun diğer arkadaşlar tam sayı benim küsüratlı gözüme batıyo :)TurkuazKrampon
Bak canım 1. Sayfada görünüyo :) 8000 onunki..:)) büşraya kaç tane okunmuştu ki
8000 tane bana herkes nasibi kadar kuzummm rabbim zikirlerimizi kabul etsin:)) büşraya kaç tane okunmuştu ki
Aynen canım ben sadece küsürat görüntüsü için dedim yanlış anlaşılmasın, başkalarına da aynı görünse elimden geldiğince tamamlarım takıntılıyımdır biraz :)8000 tane bana herkes nasibi kadar kuzummm rabbim zikirlerimizi kabul etsin
1.sayfada yazıyor cnm:)) büşraya kaç tane okunmuştu ki
Maşallah cnm ne hızlı ciktin:))4.gün kızlar S seda7782 seda arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allah kabul etsin.
Mucize2107 büşra 1000 okudu
@mervem-metem betül
Burcummmmm123 burcu
4. Gün S seda7782 seda
@Kelebekcikkk şeyma
S_V_S_88 sumeyye
TurkuazKrampon şengül
@Saman Alevi elif
Y yagmur_20 yağmur
@Lknrokan35 ilknur
noniponi tuğba
Smydnz sumeyye
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze
zehzeh2 zehra
novasa nur
Yagmureylul
G glry21
kdryknk Kadriye
E esmer58
Edibe 300 OKUDU
B Busranm34
Aminn canımmm unutmuşum aynen dediğin gibi nasibimizde ne kadar varsa o kadar önemli olan niyetler8000 tane bana herkes nasibi kadar kuzummm rabbim zikirlerimizi kabul etsin
Aynen canım haklısın ama bugünde değerlendiremedik malesef ama olsun dua'ların gücüne inanıyorum tamamen teslimim RabbimeCok normal gelmesi kuzummm yumurta aki gibiyse gunlerini degerlendir bos gecirme kuzum gun asiri devam edinn
Bebişim daha yeni gördüm msjını bildirimler karıştı ağzına sağlık canımmmmm :)Bende basliyim artik burcuma okumaya:) hadi bismillah bu ay güzel haberler alırız burcum:)
İnanıyorum güzel günler yakın kelebeğimmmmmAy inşallah canım şunu bi kırmamız lazım
En guzelini yapiyorsun kuzumAynen canım haklısın ama bugünde değerlendiremedik malesef ama olsun dua'ların gücüne inanıyorum tamamen teslimim Rabbime
Evet cnmResimdeki sen.misin cnm?
Sorma canm yaa inan bekarken o kadar çok çocularla beraberdim ki oyunlar gezmeler falan şimdi içimden gelmiyr onları yapmak çocuk severken bile hep başka dünyadayım. İnşAllah oluck kuzum yaa buna inanıyorum benYa duyguma tercüman olmuşsun resmen bugün aynı şeyi söyledim burda cok sevdiğim bi arkadaşaMucize2107
Artık evde bizde bebeklerimizde olmak istiyoruz ya evden dışarı çıkmak gezmek hiç bişey zevk vermiyo insan istiyor ki tatlı cocuk telaşı olsun.
İnsanların şikayet ettiği ah şu cocuk da durmadı hazırlanamadım cümlelerine biz hasretiz...ya çol tatlı cok güzel sağlıklı çocuklarımız olsun ya inşallah çok içimden geldi böyle evde onları yiyelim koklayalım
Oyyy ben yerim onları olur mu hiç öyle sey canm burda biz sadece kendimizin değil başkasının derdini de dinleyip ortak oluyruz senin sevincn mutluluğun bizim mutluluğumuz RABBİM kızına hayırlı sağlıklı omur nasip etsin gerisi boş inan bana. Rabbim zamanını bekliyor bizde sabrediyruz.Canım benim yaa kiyamam sana rabbim tez vakitte hepinize versin inşallah. Çocuk evin neşesi sesi herseyi inan bana çok güzel bi duygu. Onun büyüdüğünü görmek çok güzel inan bana. Rabbime şükürle uyaniyorum hergun. Nefes alma sebebim benim canım ciğerim herseyim.
Balkona havuza su doldurduk bugun yegenimle oynadilar suda. Allahım 1 saat onları izlemekten kendimi alamadim eşimle birlikte oturup onları izledik cocugun her hali güzel oluyor. Böyle anlatınca da kendimi kötü hissediyorum uzulursunuz diye eger rahatsız olan varsa anlatmam
Rabbim sizlere evlat nasip etsin. Banada kızıma kardeş insallah
Kızlaaar sizden birşey rica etsem birkaç konuştuğum kişi karbonatla idrar testi yapmış doğru çıkmış hamileler bende yaptım dedikleri gibi çıktı gebe olmayan birisi yapabilirmi yaparaa çoook makbule geçer ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?