2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

noniponi evet gerçekten yer gök duayla duruyor canım...

Az evvel bir ayet okudum kızlar sizlerle paylaşmak isterim morel buldum ve ders aldım.
Sizlerde kendinize birşeyler alacaksınız eminim.

-O halde söylenen şeylere sabret! Ve Rabbini, güneşin tulûundan (doğuşundan) önce, güneşin gurubundan (batışından) önce ve gecenin bir kısmında hamd övgü ile tesbih et. Ve gündüz boyunca da tesbih et. Umulur ki böylece Allahın rızasına ulaşırsın.- TAHA SÜRESİ 130

Tesbih sırası yaparak ne kadar güzel birşey yapmışız

Kızlar benim adet uzadıkça uzuyor hala olmadm göğüs agrım var ama üst bölge dokununca ağrıyor olucm da ne zaman offf baş ağrıları yedi bitirdi beni adet olmuyorm yaa vücut habire baş ağrısıyla dengemi bozuyor ne yapcm ben yaa ne olur ne olmaz test 1 hafta sonra test yapıp yine adet söktürücü mü kullansm

Canım karnının üstüne yatabilir musun birde karnını içe çekebiliyor musun... Ben ocakta hamileydım. Bebeğimin kalbi durdu kaybettim. Ama o zaman ki belirtilerim bunlardı...inş hamilesindir canım...

Canım karnının üstüne yatabilir musun birde karnını içe çekebiliyor musun... Ben ocakta hamileydım. Bebeğimin kalbi durdu kaybettim. Ama o zaman ki belirtilerim bunlardı...inş hamilesindir canım...
Smydnz evet doğru söylüyor karnını içine çekemiyorsun :) inş hamilesindir canım ya insan ister istemez acaba diyo

Şeyma ayet gerçekten çok güzelmiş:) kizlar tesbihati çekerken içten anlamını düşünerek çekelim daha makbule geçer.
Bir de şeyma sen kendine okumadinmi?

Şeyma ayet gerçekten çok güzelmiş:) kizlar tesbihati çekerken içten anlamını düşünerek çekelim daha makbule geçer.
Bir de şeyma sen kendine okumadinmi?
Okuyamadım kendime şimdi okuyayım bari sahurda bugün varya o kadar yoğundu ki hiç durmadım misafir vardı ev temizle yemek yap sonra çay faslı şimdi sahurda oturdum yeni ben kendime 100 tane okuyayım kalan zamanımda kızlara okurum kendime başka zamanda okurum nasılsa

Valla canm uyuyabiliyormsn diyr bir sorsan uykularm alt üst oldu. Hiç dikkat etmedim desem normalde ben yüz üstü yatarm yada sağ tarafıma

Valla canm artık umutlanamiyrm ki pek bi çalışmamız olmadi açıkçası bu konuda hiç sanmıyorum 51. günüm geç döllenme dahi olsa bu zamana kadar belli olmazmiydi sizce
Smydnz evet doğru söylüyor karnını içine çekemiyorsun :) inş hamilesindir canım ya insan ister istemez acaba diyo

Valla canm artık umutlanamiyrm ki pek bi çalışmamız olmadi açıkçası bu konuda hiç sanmıyorum 51. günüm geç döllenme dahi olsa bu zamana kadar belli olmazmiydi sizce
Canım senin adet döngün uzun olduğu için anlayamazyız benim bi arkadaşım vardı senin gibi,hamile kaldığını anlamadı bu sebepten hep geçiktiği için hatta ben ona içime doğmuş gibi bi gün bizde otururken sehpayı kaldırma belki hamilesindir demiştim,bana yok karnım ağrıyor gelcek dedi sonra hamile olduğunu öğrenmişti :)
Oda bizim gibi 1 seneye yakın bekledi şimdi kızı doğdu bile...insan bilemiyor ki tek çare beklemek

Valla canm her ay dikkat et dikkat et diye diye eşim yoruldu artık herşeyi yapıyorum RABBİM nasip etmişse önüne geçemeyiz dua zincirini olusturduk artık RABBİM okuyanada okumayana da nasip etsin İnşAllah ne diym İnşAllah olur

O konuda cok haklısın dikkt etlerle geçmiyor gerçekten zaman ilaç dahi içemiyoruz gönül rahatlığıyla.O konuda bende saldım zaten salınca oluyor diyorlar hadi bakalım inşallah

O konuda cok haklısın dikkt etlerle geçmiyor gerçekten zaman ilaç dahi içemiyoruz gönül rahatlığıyla.O konuda bende saldım zaten salınca oluyor diyorlar hadi bakalım inşallah
Valla canm ben normalde de ilaç kullanmam adetimi geciktiriyor sanki hiç gecikmiyormus gibi mecbur kalmasm icmiyorm genelde hep bitki ilaçları kullaniyrm baş ağrısına mide mideye ne biliym çoğu ağrılarımı bitki ilaçlarıyla geciriyorm şükür. İnşAllah dediğin gibi olur bizde birgün buraya o haberle geliriz

Bakalim artik bizi neler bekliyor bugün annemlere geldim bayram için hem biraz kafada dağıtırım ama bisey diyim mi bende 3 gündür bi bel ağrısı var ara ara geliyor yokluyp gidiyr bugün yolculuk esnasinda çok sarsildm akşamdan beri beri belimin sol tarafı ağrıyor batma oluyor bi hafif kasiklrda yokluyor beni

Ben hamileyken şunu kesin olarak diyebilirim belirti gerçekten aynı adetmişsin gibi oluyor sanki sökülüyo afedersin adetin ama gelmiyo tabiki :) herkeste farklı olur diyorlar ama belli başlı bi belirti var birde göğüsde yanma acı hiisi işte...
İnsanı geçen zaman cok sıkıyor gerçekten.
Duadan başka kapımı yok.

"RAbbi hebli mines salihin"
6.gün novasa nur arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inş

1.gun Mucize2107 Büşra
2.gun @mervem-metem betül
3.gun Burcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda
5.gun Kelebekcikk34 şeyma
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun Runkli ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun N Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gun pinpirik90 gamze
15.gun zehzeh2 zehra
16.gun S_V_S_88 sumeyye 300 okundu
17.gun kdryknk
18.gun G glry21
19.gun Yagmureylul
20.gun M Masalkader beyza
21.gun Zeze493 zeynep[/QUOTE]

[/QUOTE]

"RAbbi hebli mines salihin"

1.gun Mucize2107 Büşra
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
6.gun novasa nur
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun Runkli ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun N Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gun pinpirik90 gamze
15.gun zehzeh2 zehra
17.gun kdryknk
18.gun G glry21
19.gun Yagmureylul

RAbbi hebli mines salihin"

1.gun Mucize2107 Büşra
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
6.gun novasa nur
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun Runkli ilknur 800 okudu
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun N Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gun pinpirik90 gamze
15.gun zehzeh2 zehra
17.gun kdryknk
18.gun G glry21
19.gun Yagmureylul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…