- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.141
Sagol canım... İnşaallhh adet olcak ışın gibi belirtin varmı... Bi an önce kan ver cnmmDarısı sizlere olsun rabbim gönlünüze göre versin
Maşallah ablacim inan hala inanamiyorum:)) kist varken hamile oldugunu öğrenmek keşke bana da nasip olsaydı . Rabbim herşeye kadirTurkuazKrampon canım benim 7 haftalık 4 günlük olmuş kalp atislarini aldik hamdolsun şükürler olsun allahim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah ... bugun doktora gittim sizinlede paylasayim dedim inşallah kucagimiza almak nasip olur inşallah
Maşallah cnm... Çok güzel HABERLER... SEVİNDİM YAAATurkuazKrampon canım benim 7 haftalık 4 günlük olmuş kalp atislarini aldik hamdolsun şükürler olsun allahim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah ... bugun doktora gittim sizinlede paylasayim dedim inşallah kucagimiza almak nasip olur inşallah
Ben sana ne dedimKızlaar 2 kez üst üste ikinci çizgileri gördüm şimdiye hastalanmamlazımdı olmadı allahın izniyle hamileyim bu sefer kesin :S
Hay agzini öpeyimtestini atsana canım gözümüz gönlümüz acılsın pozitifle:))
Hay agzini öpeyim
İhtiyacımız var gercekten
İnşallah en kısa zamanda sizlerde görürsünüztestini atsana canım gözümüz gönlümüz acılsın pozitifle:))
Yok hiç bir belirti zaten adet olsaydım sabah olmuş olurdumSagol canım... İnşaallhh adet olcak ışın gibi belirtin varmı... Bi an önce kan ver cnmm
Evet canım saolasın allahıma şükür bu ay benim ayımÇok sevindim sana demiştim
inş canım bizlere bol bol dua etİnşallah en kısa zamanda sizlerde görürsünüz
İnşallah en kısa zamanda sizlerde görürsünüz
Vallahi kız ben hiç şans vermiyodum oldu allahıma şükürBen sana ne dedimhadi inşallah
Hislerimde yanılmam. Inşallah şu gözler 2 cizgiyi görür birgunVallahi kız ben hiç şans vermiyodum oldu allahıma şükür
Hadiii gozun aydinn tatlim rabbim bizlerede nasip etsinnnKızlaar 2 kez üst üste ikinci çizgileri gördüm şimdiye hastalanmamlazımdı olmadı allahın izniyle hamileyim bu sefer kesin :S
Ederim canım inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırsınız hepiniz..Bugün gidemem daha işlerimiz var yarın olmadı veririmakşam hemn kan vermeye koş koş
Aminnnn inşallah olumsuz düşünme ben bu ay hiçbirşey takmadım doğru düzgün ilişki bile yaşamadık ayağımıda kaldırmadımHislerimde yanılmam. Inşallah şu gözler 2 cizgiyi görür birgun
Banada kelebegimmmmm banadaYaptığın testin markası ne aldın canımRabisscyln vallahi çok özeniyorum ya ben böyle buraya hamileyim yazmak mucize gibi geliyor bana
Aminn saolasın canımm inşallah sizlerde bir an önce meleğinize kavuşursunuzHadiii gozun aydinn tatlim rabbim bizlerede nasip etsinnn
Canım gittigidiyordan ovu testi aldım yanında da gebelik...Bende öyle diyordum hamileyim diyemicekmiyim diye amaaaaaa hamileyim allaha şükür darısıda sizlereYaptığın testin markası ne aldın canımRabisscyln vallahi çok özeniyorum ya ben böyle buraya hamileyim yazmak mucize gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?