- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.521
Aynennde oyle kuzum sabirla bekliyoruzz :)Valla canm aynen bende öyle gördüğüm de içm gidiyor resmen ne yapalm bizimde kaderimiz de beklemek varmış nasip
Okumaya calisacammm saol kuzummmKızlar Arife günü kendimize 1000 ihlas okuyalım çok iyiymiş hatırlatmış olayım bende bakınız ;
"Kim ki bin kere ‘Kulhüvallahü ehad sûresi'ni okursa, kendi nefsini Allah'tan satın almış olur." (2)
"Kim ki Arefe gününde bin kere ‘Kulhüvallahü ehad suresi’ni okursa, Allah Teâlâ ona istediğini verecektir." (3)
“Kim Arefe akşamında/gecesinde bin defa İhlas suresini okursa, Allah kendisine her istediğini verir.” (4)
Canım ben 1 buçuk yıldır evliyim sadece 1 ay korunduk sonrasında istedik vee hala bekliyoruz işte 24 yaşındayım
Ben de 29 bak yaşdan kurtarıyosunuz üzülmeyin canım ben 22 aylık evliyim ve ilk 6 ay istemedik.. deli gibi korunduk hemen olacak sandım :))TurkuazKrampon olsun canım birbirimizi idare ediyoruz nasılsa
Sağol canım okurum mutlaka..Kızlar Arife günü kendimize 1000 ihlas okuyalım çok iyiymiş hatırlatmış olayım bende bakınız ;
"Kim ki bin kere ‘Kulhüvallahü ehad sûresi'ni okursa, kendi nefsini Allah'tan satın almış olur." (2)
"Kim ki Arefe gününde bin kere ‘Kulhüvallahü ehad suresi’ni okursa, Allah Teâlâ ona istediğini verecektir." (3)
“Kim Arefe akşamında/gecesinde bin defa İhlas suresini okursa, Allah kendisine her istediğini verir.” (4)
Canım beni listeden çıkarır mısın okuyamıyorum çünkü10.200 tuğba
Ben 1,5 buçuk yıl korundum manyak gibi ne bilim böyle olcağnı bendeBen de 29 bak yaşdan kurtarıyosunuz üzülmeyin canım ben 22 aylık evliyim ve ilk 6 ay istemedik.. deli gibi korunduk hemen olacak sandım :))
Rabbi hebli mines salihin
10.günnoniponi Tuğba arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inşallah
1.gunMucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül 1200 okudu
3.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
4.gun S seda7782 seda500 okudum
5.gunKelebekcikk34 şeyma 1500 okudu
6.gunnovasa nur 500 okudu
7.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gunZeytin_yesili elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur 3000 okudu
10.gunnoniponi tuğba
11.gunSmydnz sümeyye
14.gun edibe 300
16.gunpinpirik90 gamze
17.gunzehzeh2 zehra
18.gunS_V_S_88 sumeyye
19.gunkdryknk
20.gun G glry21
21.gun@Yagmureylul
22.gun M Masalkader beyza
23.gunZeze493 zeynep 700 okudu
24.gun E esmer58
Gormusumdur ama unuttum herhalde canım tamam:)Ben okudum canım 500 tane yazdım ama görmedin sanırım
4 gün ara veriyoruz bugün itibariyle. Bayramdan sonra etiketleme yaparım cnm.TurkuazKrampon cnm bugün kimin için okuyorduk bn kaçırdım da okuyamadıklarıma da okuyım
Neden ki? 100 tane oku 3 dakikani almaz. Zaten ara verdik bayramdan sonra devam edilecek.Canım beni listeden çıkarır mısın okuyamıyorum çünkü
Canım pardon ara verildigini söylemek için etiketleme yaptım yoksa okudugunu biliyormusum:))))Ben okudum canım 500 tane yazdım ama görmedin sanırım
Olsun kuzum tahmin ettim ben zaten bir mazeretin olduğunu yoksa maşallah cok okuyorsun...ben cok uzun okuyunca resmen küçük dilimin ağrıdığını hissediyorum :)
Kuzum benim çevrem de çok var böyle olan en başından istemediler ve 6 yıldır evli hala çocuğu olmadı kimbilir belki erken doktora gidilseydi bunlar olmayackti kimse rabbimin verdiğini geri itemez ol dedi mi her türlü olur bana bu çok büyük bir ders oldu asla istemiyorum erken gibi sözler etmiycm kimisi bana yok evliliğin tadını çıkar gez dolaş faln dedi bende çocuk sesi olmayan bir evde o tadı nasıl alırım diyorm inan ki çocuk evin neşesi huzuru aşkı yaa RABBİM bu arefe günü ellerimizi boş cevirmesin İnşAllah kuzuBen de 29 bak yaşdan kurtarıyosunuz üzülmeyin canım ben 22 aylık evliyim ve ilk 6 ay istemedik.. deli gibi korunduk hemen olacak sandım :))
Haber vercm dedi ama girmedi heraldeRabisscyln dan haberi olan var mı kızlar kan vermişti dün naptı acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?