- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.501
sorma kuzum 2 günde 2ooo km yol yaptık eşimle ve gidip durmadan döndük okuyamadım ama okuyamadığım arkadaşlarıma geriye dönük okuyacağım zaten bayramda ara veriyormuşuz bende arkadaşlarıma okuyuyayım inşallahnoniponi kuzum sen mutlaka okurdun dün girmedim sanırım başlığa...bugün sana okuyoruz
Olsun kuzum tahmin ettim ben zaten bir mazeretin olduğunu yoksa maşallah cok okuyorsun...ben cok uzun okuyunca resmen küçük dilimin ağrıdığını hissediyorum :)sorma kuzum 2 günde 2ooo km yol yaptık eşimle ve gidip durmadan döndük okuyamadım ama okuyamadığım arkadaşlarıma geriye dönük okuyacağım zaten bayramda ara veriyormuşuz bende arkadaşlarıma okuyuyayım inşallah
Canm bugün test yaptım negatif ama ne bilymOlsun belki bu seferki gecikme hamilelik belirtisidir inş :)
Canm valla ben bugün test yaptıktan sonra o kadar canım sıkıldı ki kendimi temizliğe verdim annemin evini temizledm okuyamadm ama okur yarn söylerim İnşAllahSmydnz G glry21 pinpirik90 zehzeh2 E esmer58 @Yagmureylul M Masalkader Zeze493 kdryknk S_V_S_88
Bugün tuğba arkadasimiza okunuyor hanımlar.
Kuzu stres yapmadm inan bu ay. O kürü denedim hatta soğanda yaptm ama yok hicbirsey etki etmiyorStres cok etkiliyor balimmm takmamaya calis kendini biraz motive et bal tarcin corek otu yumurta gelisimi icin cok faydaliymis onu bi dene istersen
Canım hiç bir sorunu olmayanında olmadımı olmuyor kendini suçlama o yüzden nasip tamamen hepimiz nasibimizi bekliyoruzKuzu stres yapmadm inan bu ay. O kürü denedim hatta soğanda yaptm ama yok hicbirsey etki etmiyor
Kaç aydır olmuyo canım kaç yaşındasın ?Kuzu stres yapmadm inan bu ay. O kürü denedim hatta soğanda yaptm ama yok hicbirsey etki etmiyor
Insannn elinden gelen herseyi yapiyor olmayinca olmuyor iste sonra baslasin stresli gunler benimde esiminde yapmadigi bize kustu ama olmadi demekki vakit gelmemis saldim 2 aydir kendimi artikk eskisi kadar umursamiyorm ve cocuk artik benim icin ulasilmasi guc bi hale geldi cevremdeki hamileler bebeleri gordukce cigerim sizliyor ne diyeyim rabbim daha fazla aratmasinKuzu stres yapmadm inan bu ay. O kürü denedim hatta soğanda yaptm ama yok hicbirsey etki etmiyor
Aynen canm herseyin hayırlısıCanım hiç bir sorunu olmayanında olmadımı olmuyor kendini suçlama o yüzden nasip tamamen hepimiz nasibimizi bekliyoruz
Canım ben 1 buçuk yıldır evliyim sadece 1 ay korunduk sonrasında istedik vee hala bekliyoruz işte 24 yaşındayımKaç aydır olmuyo canım kaç yaşındasın ?
Valla canm aynen bende öyle gördüğüm de içm gidiyor resmen ne yapalm bizimde kaderimiz de beklemek varmış nasipInsannn elinden gelen herseyi yapiyor olmayinca olmuyor iste sonra baslasin stresli gunler benimde esiminde yapmadigi bize kustu ama olmadi demekki vakit gelmemis saldim 2 aydir kendimi artikk eskisi kadar umursamiyorm ve cocuk artik benim icin ulasilmasi guc bi hale geldi cevremdeki hamileler bebeleri gordukce cigerim sizliyor ne diyeyim rabbim daha fazla aratmasin
Evet tatlım allah kabul etsin.Bende 500 okudum kizlar anca simdi yazabildim. Simdi ara veriyoruz duaya dimi? 4 gun sonra kaldigimiz yerden devam o zaman :)
Ben okudum canım 500 tane yazdım ama görmedin sanırım#DUYURU #
@mervem-metemBurcummmmm123 Smydnz G glry21 kdryknk @Yagmureylul E esmer58 pinpirik90 @Saman Alevi Kelebekcikk34 novasa zehzeh2 M Masalkader @Lknrokan35 noniponi Zeze493 S seda7782 Mucize2107 S_V_S_88
Bugün tuğba arkadasimiza okunmuştur.
Ve son gündür.
Yarından itibaren arefe 1 gün, bayramin 1.2.ve3.gunu olmak üzere arefeyle birlikte toplam 4 gün duaya ara verilecektir.
4 gün sonraSmydnz Sumeyye arkadasimiza okunmaya devam edilecektir. Bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?