2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Rabbi hebli mines salihin
10.gün noniponi Tuğba arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inşallah

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül 1200 okudu
3.gun Burcummmmm123 burcu 500 okudu
4.gun S seda7782 seda500 okudum
5.gun Kelebekcikk34 şeyma 1500 okudu
6.gun novasa nur 500 okudu
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur 3000 okudu
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
14.gun edibe 300
16.gun pinpirik90 gamze
17.gun zehzeh2 zehra
18.gun S_V_S_88 sumeyye
19.gun kdryknk
20.gun G glry21
21.gun@Yagmureylul
22.gun M Masalkader beyza
23.gun Zeze493 zeynep 700 okudu
24.gun E esmer58

noniponi kuzum sen mutlaka okurdun dün girmedim sanırım başlığa...bugün sana okuyoruz
sorma kuzum 2 günde 2ooo km yol yaptık eşimle ve gidip durmadan döndük okuyamadım ama okuyamadığım arkadaşlarıma geriye dönük okuyacağım zaten bayramda ara veriyormuşuz bende arkadaşlarıma okuyuyayım inşallah

Olsun kuzum tahmin ettim ben zaten bir mazeretin olduğunu yoksa maşallah cok okuyorsun...ben cok uzun okuyunca resmen küçük dilimin ağrıdığını hissediyorum :)

Kuzu stres yapmadm inan bu ay. O kürü denedim hatta soğanda yaptm ama yok hicbirsey etki etmiyor
Insannn elinden gelen herseyi yapiyor olmayinca olmuyor iste sonra baslasin stresli gunler benimde esiminde yapmadigi bize kustu ama olmadi demekki vakit gelmemis saldim 2 aydir kendimi artikk eskisi kadar umursamiyorm ve cocuk artik benim icin ulasilmasi guc bi hale geldi cevremdeki hamileler bebeleri gordukce cigerim sizliyor ne diyeyim rabbim daha fazla aratmasin

Valla canm aynen bende öyle gördüğüm de içm gidiyor resmen ne yapalm bizimde kaderimiz de beklemek varmış nasip

Kızlar Arife günü kendimize 1000 ihlas okuyalım çok iyiymiş hatırlatmış olayım bende bakınız ;

"Kim ki bin kere ‘Kulhüvallahü ehad sûresi'ni okursa, kendi nefsini Allah'tan satın almış olur." (2)

"Kim ki Arefe gününde bin kere ‘Kulhüvallahü ehad suresi’ni okursa, Allah Teâlâ ona istediğini verecektir." (3)

“Kim Arefe akşamında/gecesinde bin defa İhlas suresini okursa, Allah kendisine her istediğini verir.” (4)

Ben okudum canım 500 tane yazdım ama görmedin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…