- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.481
Rabbi hebli mines salihin
10.günnoniponi Tuğba arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inşallah
1.gunMucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül
3.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
4.gun S seda7782 seda500 okudum
5.gunKelebekcikk34 şeyma
6.gunnovasa nur
7.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gunRunkli ilknur
10.gunnoniponi tuğba
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun @Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gunpinpirik90 gamze
15.gunzehzeh2 zehra
16.gunS_V_S_88 sumeyye
17.gunkdryknk
18.gun G glry21
19.gun@Yagmureylul
20.gun M Masalkader beyza
21.gunZeze493 zeynep
22.gun E esmer58
Tabi cnm :) sen ilk sıradaki arkadaşlara okumusmuydun? Hatirlayamadimbasiniz sagolsun gercekten duaya ara verilse cok iyi olur bayram malum ben hic giremicem buraya memleketime gidiyorum.ama bayramdan sonra okurum inşallah bende dua isterim ama
Amin canım sağolun kızlarHerkes bayram için alışveriş tatlı dolma temizlik telaşında olabilir canım :)
Ben 1200 okudumnoniponi için Rabbim kabul etsin..
Rabbim sizin ailenize de sabır dayanma gücü versin inşallah canım mekanı cennet olsun..
Iyi dedin güzel dedin de canm adetm normalde de düzensiz o yüzden ne yapacagimi şaşırdımÜzülmeyin kırmızılar gelmediği sürece hep bi umut vardır ben bu ay yüzlerce test yaptım tam 6 kez kan verdim hepsinde negatşf çıktı üstelik bu testleri 14 günlük bir adet gecikmesinden sonra yaptırdık ama çıkmadı tam 16. Gün 9.36 gibi bi değerle hamile olduğumu öğrendim o yüzden umutsuzluğa asla düşme :) bazen kan testinde dahi çıkmıyo o yüzden idrar testine hiç güvenme bence ...
Olsun belki bu seferki gecikme hamilelik belirtisidir inş :)Iyi dedin güzel dedin de canm adetm normalde de düzensiz o yüzden ne yapacagimi şaşırdım
Ya canım ben listeyi bildirim yapmayı bilmiyorum onun yerine okuduğum sayıyı sana etiket yapıyorum sorun olmuyo dimi :/---UYARI---
Arkadaşlar duasini hiç aksatmayan hergun bildirim yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Lütfen aksatma yapmayın.
Hergun düzenli bildirim yapın.
Mazeretiniz olabilir 1 gün 2 gün veya 3 gün okuyamayabilirsiniz. Ama daha fazla aksatma yapmayalım.
Okuyan arkadaslarimiza hergun bildirimini yapan arkadaşlara haksizlik olmasın.
Lütfen dikat edelim.rica ediyorum..
Tabikide olmuyor canım bnim en başından beri bir gün bile aksatmadin. Yazmaniz yeterli. Yeterki okuyup yazinYa canım ben listeyi bildirim yapmayı bilmiyorum onun yerine okuduğum sayıyı sana etiket yapıyorum sorun olmuyo dimi :/
Tamam canımTabikide olmuyor canım bnim en başından beri bir gün bile aksatmadin. Yazmaniz yeterli. Yeterki okuyup yazin
canım allah razı olsun herkesten. benim acil olarak 2 günlük bodruma gidip gelmem gerekti okuyamadığım arkadaşlarıma geriye dönük okuyacağım bilginiz olsun kusura bakmayın lütfen kızlar
allah razı olsun canımHerkes bayram için alışveriş tatlı dolma temizlik telaşında olabilir canım :)
Ben 1200 okudumnoniponi için Rabbim kabul etsin..
Rabbim sizin ailenize de sabır dayanma gücü versin inşallah canım mekanı cennet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?