2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hanımlar üçlü tarama testi sonucum çıkmış doktora haftaya gidecem anlayan varsa bi bakabilirmi

Üçlü Tarama
AFP 25.2 IU/mL
BETA HCG 12245.0 mIU/mL
ESTRİOL 0.52 ng/mL

Kızlar ben yarın doktora gidicm tahlil falan yapmaya hala adet olmadım :-( kuzenim geçen hafta 7 aylıkken doğum yaptı bebeği susuz kalmış erken doğum yani bebeği mardine getirdiler durumu iyi ama annesinden uzak yarın onu görmeye gidicm bilgi alicm o arada tahlilleri yapcm İnşAllah artık tedaviye başlamak istiyorum

Kızlar napıyosunuz tatil bayram nasıl geçti psikoljiniz nasıl? Ben genel olarak iyiydim bu ay daha az stresliydim aynı zamanda ovülasyon dönemini de bitirdik geçen hafta şimdi 8-9 gün var adetime asıl strese 1 hafta var yani.
Bayramda hep buruktu içim zaman zaman kaybettiğim oğlumu düşündüm bayramda 6 aylık tam sevilmelil bir bebek olucaktı belkide ama Rabbim böyle istedi hayırlısı böyleymiş...
Allahım içimizde kalan duyguları bizede yaşatsın hayırlısı ile.Bayramlar çoluk cocuk kalabalık güzel.kimi görsem hamile yada bebekli kendimden bir yaşanmamışlık buluyorum hep.

Rabbi hebli mines salihin
11.gün Smydnz sümeyye arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inşallah

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem
3.gun Burcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda
5.gun Kelebekcikk34
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül
8.gun Zeytin_yesili elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
14.gun edibe 300
16.gun pinpirik90 gamze
17.gun zehzeh2 zehra
18.gun S_V_S_88 sumeyye
19.gun kdryknk
20.gun G glry21
21.gun Yagmureylul
22.gun M Masalkader beyza
23.gun Zeze493 zeynep
24.gun E esmer58
Kızlar geri döndük kaldığımız yerden devam Allahın izniyle

Sorma kuzum yaa benim de bayram baya yoğundu inan hala kendime gelemedim sürekli uyku hali gözlerimi açamaz oldum anlayacağın çok dua ettim İnşAllah bir daha ki bayrama hepimiz gobislerimz dolu girerirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…