- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.581
Insallah kuzum yaa guzel haberlerini alirizBen regl olmadım bugün 13. Günüm aşılamada :) 1-2 gün daha olmazsam kan vericem normal test yapmk istemiyorum..
İnşallah canımm sağoll :)Insallah kuzum yaa guzel haberlerini aliriz
Ah canım hadi inşallah güzel haberler ver bizeBen regl olmadım bugün 13. Günüm aşılamada :) 1-2 gün daha olmazsam kan vericem normal test yapmk istemiyorum..
yok cnm ben tek bi kisiye 150 tane okumustum ama bugun de okucam sira kimdeyseTabi cnm :) sen ilk sıradaki arkadaşlara okumusmuydun? Hatirlayamadim
cnm sen asilamami yaptinTamam canım
asilama olunca nirmalde ne zmn hamilelik testi yapabiliyoruz cnmBen regl olmadım bugün 13. Günüm aşılamada :) 1-2 gün daha olmazsam kan vericem normal test yapmk istemiyorum..
İnşallah olmazsın inşallah hamilesindir canım :)Ben regl olmadım bugün 13. Günüm aşılamada :) 1-2 gün daha olmazsam kan vericem normal test yapmk istemiyorum..
Bugün herkes dönmüştür gittiği yerde herhalde bugün ses çıkmadı büyük ihtimal kendine gelemedi kimse :) herkes yarına etiket yapayım bariKizlar listeye verilen ara bitti mi ne zaman baslanacak okumaya
Bence de cnm herkes yol yorgunu ben dahil:)Bugün herkes dönmüştür gittiği yerde herhalde bugün ses çıkmadı büyük ihtimal kendine gelemedi kimse :) herkes yarına etiket yapayım bari
Yarın sumeyyeye okunacak. Okuyabilirsen ilk siradaki arkadaşlara da oku cnmyok cnm ben tek bi kisiye 150 tane okumustum ama bugun de okucam sira kimdeyse
Yarın sumeyyeye okunacak. Okuyabilirsen ilk siradaki arkadaşlara da oku cnmyok cnm ben tek bi kisiye 150 tane okumustum ama bugun de okucam sira kimdeyse
ALLAH razı olsun canm İnşAllah tahlillerde bi sorun çıkmaz ama büyük ihtimal hormon tahlili istiyck oda adet olursm yaptırmam lazm baklm artıkSmydnz kuzum yarın senin dua günün bizde dualarımızla yarın yanındayız o zaman TurkuazKrampon sen ceza mı aldın kuzum gene ya
Sorma kuzum yaa benim de bayram baya yoğundu inan hala kendime gelemedim sürekli uyku hali gözlerimi açamaz oldum anlayacağın çok dua ettim İnşAllah bir daha ki bayrama hepimiz gobislerimz dolu girerirzKızlar napıyosunuz tatil bayram nasıl geçti psikoljiniz nasıl? Ben genel olarak iyiydim bu ay daha az stresliydim aynı zamanda ovülasyon dönemini de bitirdik geçen hafta şimdi 8-9 gün var adetime asıl strese 1 hafta var yani.
Bayramda hep buruktu içim zaman zaman kaybettiğim oğlumu düşündüm bayramda 6 aylık tam sevilmelil bir bebek olucaktı belkide ama Rabbim böyle istedi hayırlısı böyleymiş...
Allahım içimizde kalan duyguları bizede yaşatsın hayırlısı ile.Bayramlar çoluk cocuk kalabalık güzel.kimi görsem hamile yada bebekli kendimden bir yaşanmamışlık buluyorum hep.
Canım 14. Gün yapılıyormuş ben de ilk defa aşılama oldumasilama olunca nirmalde ne zmn hamilelik testi yapabiliyoruz cnm
bende ilk kez asilama olcam sonuclarimi bekliyorum merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?