2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Rabbim daim etsin inşallah canım bize de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah Allahım..

Ayy cnm yaa seninle ayni yastayiz ayni seyleri yasiyoz benimde kardesimin dugunu var hem de agustosta ve kardesim acik acik siz bebek vermeden ben yaparim bilgin olsun yapacaksan yapsaydin diyo cok zoruma gidiyo ama napcaksin iste sabirla bebek icin beklemedeyiz gecen ay asilama denendi ama negatifti temmuzda tekrar baslayacam ins gerek kalmaz hamis kaloroz hep birlikte

Kızlar yaa rahim filmi çekilmeden aşılama yaparlar mı sizce? Bende temmuzda aşılama yaptırmak istiyorum ama rahim filmi gözümü korkutuyo açıkcası
Korkutmasın canım bende ilk başlarda çok heyecan yapmıştım ama hiç bişey hissetmedim sadece sonrasında hafiften adet sancısı gibi oldu geçti

Yaa öyle denir mi biz istiyoruz veren de vermeyen de Allah, kim ne yaşayacak kimse bilemez büyük konuşmasın, inşallah ikinizin de olur hayırlısıyla, Rabbim aratmasın..

Bugün regl günüm ve aşılamanın 14. Günü hala olmadım ben çok istiyorum ama inşallah Rabbim de ol der ve oluverir..

İnşaAllah canım ne zaman test yapıcaksın?

Kan ver cnm yarin mutlaka ins vardir ins olmustur bende arkandan gelirim

Kızlar yaa rahim filmi çekilmeden aşılama yaparlar mı sizce? Bende temmuzda aşılama yaptırmak istiyorum ama rahim filmi gözümü korkutuyo açıkcası
Cnm oncelik tum tahliller ve rahim filmi istiyolar bende cekildim ama herkeste ayni olmuyo bence uyutmasini isteyebilirsin korkuyosan

Dua grubumuza katılan arkadaşlar..

Dua: "RAbbi hebli mines salihin"

Anlami: " EY rabbim bana salih olanlardan bir evlat nasip eyle"

1.gun Mucize2107 Büşra 10.000 okundu
2.gun @mervem-metem betül 12.100 okundu
3.gun Burcummmmm123 burcu 10.450 okundu
4.gun S seda7782 seda 14.400 okundu
5.gun@Kelebekcikkk şeyma 17.125 okundu
6.gun novasa nur 16.600 okundu
7.gun TurkuazKrampon şengül 15.150 okundu
8.gun @Saman Alevi elif 10.950 okundu
9.gun @Lknrokan35 ilknur 11.200 okundu
10.gun noniponi tuğba 11.000 okundu
11.gun Smydnz sümeyye
13.gun edibe
14.gun pinpirik90 gamze
15.gun zehzeh2 zehra
16.gun S_V_S_88 sumeyye
17.gun kdryknk
18.gun G glry21
19.gun Yagmureylul
20.gun M Masalkader beyza
21.gun Zeze493 zeynep
22.gun E esmer58 gamze

Lütfen kimse aksatmasin.
Rabbim kabul eylesin.

Bayramda ara verilecektir.[/QUOTE]

Ilk sayfadaki sıralama ile son etiketlemenin sırası aynı değil kızlar sonra dahil olanlar sırasıyla yazılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…