- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.621
Rabbim daim etsin inşallah canım bize de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah Allahım..Daha yeni bebegimi hissettim rabbim bu duyguyu herkese tatdırsın ilk bebegimmiş gibi çok heyecanlıyım kızımda çok farkına varamıştım şimdi dolu dolu yaşıyorum hamileliğimi rabbime bin şükürler olsun rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin muhteşem bi duygu
Amin rabbim her kadına tatdırsın bu duyguyuRabbim daim etsin inşallah canım bize de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah Allahım..
Umarimmm kuzummm gorup yazmamak ?neyse insallah hamiledirArtık Merak etmemek en iyisi galiba :) giriyo buraya ama yazmıyo nedense..
neyse İnşallah hamiledir..
Ayy cnm yaa seninle ayni yastayiz ayni seyleri yasiyoz benimde kardesimin dugunu var hem de agustosta ve kardesim acik acik siz bebek vermeden ben yaparim bilgin olsun yapacaksan yapsaydin diyo cok zoruma gidiyo ama napcaksin iste sabirla bebek icin beklemedeyiz gecen ay asilama denendi ama negatifti temmuzda tekrar baslayacam ins gerek kalmaz hamis kaloroz hep birlikteCanım benim ben de öyle oluyorum işe yaramaz boş hissediyorum kendimi artık annem babam bile baya baya belli ediyolar torun arzularını, kardeşimin ağustosda düğünü var diyorum gelin benden önce hamile kalırsa kafayı yerim artık heralde :)
Sen en iyisi özele git canım iyice baktır içine sinsin bence de
Korkutmasın canım bende ilk başlarda çok heyecan yapmıştım ama hiç bişey hissetmedim sadece sonrasında hafiften adet sancısı gibi oldu geçtiKızlar yaa rahim filmi çekilmeden aşılama yaparlar mı sizce? Bende temmuzda aşılama yaptırmak istiyorum ama rahim filmi gözümü korkutuyo açıkcası
Yaa öyle denir mi biz istiyoruz veren de vermeyen de Allah, kim ne yaşayacak kimse bilemez büyük konuşmasın, inşallah ikinizin de olur hayırlısıyla, Rabbim aratmasın..Ayy cnm yaa seninle ayni yastayiz ayni seyleri yasiyoz benimde kardesimin dugunu var hem de agustosta ve kardesim acik acik siz bebek vermeden ben yaparim bilgin olsun yapacaksan yapsaydin diyo cok zoruma gidiyo ama napcaksin iste sabirla bebek icin beklemedeyiz gecen ay asilama denendi ama negatifti temmuzda tekrar baslayacam ins gerek kalmaz hamis kaloroz hep birlikte
İnşaAllah canım ne zaman test yapıcaksın?Yaa öyle denir mi biz istiyoruz veren de vermeyen de Allah, kim ne yaşayacak kimse bilemez büyük konuşmasın, inşallah ikinizin de olur hayırlısıyla, Rabbim aratmasın..
Bugün regl günüm ve aşılamanın 14. Günü hala olmadım ben çok istiyorum ama inşallah Rabbim de ol der ve oluverir..
Canım sanmıyorum yapacaklarını ama önce rahim filmi çekinmeni tavsiye ederimKızlar yaa rahim filmi çekilmeden aşılama yaparlar mı sizce? Bende temmuzda aşılama yaptırmak istiyorum ama rahim filmi gözümü korkutuyo açıkcası
Ctesi sabahı canım inşallah olmazsam tabi..İnşaAllah canım ne zaman test yapıcaksın?
Sanırım cezalı canım banlanmış..Bu arada @turkuazkramponu etiketleyemiyorum ya :))
Kan ver cnm yarin mutlaka ins vardir ins olmustur bende arkandan gelirimYaa öyle denir mi biz istiyoruz veren de vermeyen de Allah, kim ne yaşayacak kimse bilemez büyük konuşmasın, inşallah ikinizin de olur hayırlısıyla, Rabbim aratmasın..
Bugün regl günüm ve aşılamanın 14. Günü hala olmadım ben çok istiyorum ama inşallah Rabbim de ol der ve oluverir..
Cnm oncelik tum tahliller ve rahim filmi istiyolar bende cekildim ama herkeste ayni olmuyo bence uyutmasini isteyebilirsin korkuyosanKızlar yaa rahim filmi çekilmeden aşılama yaparlar mı sizce? Bende temmuzda aşılama yaptırmak istiyorum ama rahim filmi gözümü korkutuyo açıkcası
İnşallah canım gel beklerim :))Kan ver cnm yarin mutlaka ins vardir ins olmustur bende arkandan gelirim
İns hepimiz diger bayrama gobuslerimiz dolu gireriz rabbimden buyuk dilegim senin ilk asilaman mi cnmİnşallah canım gel beklerim :))
İnşallah Canım benim :) evet ilk aşılamamİns hepimiz diger bayrama gobuslerimiz dolu gireriz rabbimden buyuk dilegim senin ilk asilaman mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?