- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.601
İnşallah canım benim :))İnşallah olmazsın inşallah hamilesindir canım :)
Ahhh sorma kuzummm ya senden farksizdimm milletin gobegime bakmasi cocuk yokmu sorulari beni tuketti bayramdan nefret eder pozisyona geldimm umarim bu surec daha fazla uzamaz ve yipratmaz rabbimden tek temennim buKızlar napıyosunuz tatil bayram nasıl geçti psikoljiniz nasıl? Ben genel olarak iyiydim bu ay daha az stresliydim aynı zamanda ovülasyon dönemini de bitirdik geçen hafta şimdi 8-9 gün var adetime asıl strese 1 hafta var yani.
Bayramda hep buruktu içim zaman zaman kaybettiğim oğlumu düşündüm bayramda 6 aylık tam sevilmelil bir bebek olucaktı belkide ama Rabbim böyle istedi hayırlısı böyleymiş...
Allahım içimizde kalan duyguları bizede yaşatsın hayırlısı ile.Bayramlar çoluk cocuk kalabalık güzel.kimi görsem hamile yada bebekli kendimden bir yaşanmamışlık buluyorum hep.
rabbim tez zamanda once karnini sonrada kucağını doldursun inşallah allahim tummm isteyenlere nasip etsin âmin inşallahKizlar slm bende bayrami yogun gecirenlerdenim ama yine de milletin laflarini da yemekten geri kalmadim daha yok mu cocuk demelerinden bunaldim insan icine de cikartmayacaklar bizi galiba bu gidisle nefret ettiklerim cogaliyo
Canım inşallah herşey yolunda gider Rabbim yardımcın olsun iyi haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar bende hazırladım hastanenin yolunu tuttum bakalm artık ne zaman sıra gelck İnşAllah öğleden sonraya kalmam diye umuyorum yoksa tahliller için yarında gitmek zorunda kalirm. Bugün tam 55 gün oldu adet olmayalı halimi siz düşünün artık büyük ihtimal yine adet söktürüclere kaldık nasip ne yapalm
O günden sonra kayıplara karıştı Canım :) ben de merak ediyorumBu arada kizlar rabscyln diye bi arkadas vardi ne oldu kan sonucu acaba?
Sağol canm ALLAH razı olsun ama hiçbir haber yok çünkü doktora görünmedim o kadar sinirlendim ki az kalsn orda patlaycktm bu nasıl bi hastane anlamadm gitti bende çektim geldim eve sabahtn beri bekliyorm direk ozele randevu alcm bu ne işkence yaa. Ama yeni doğan ünitesine gittim anam sen gör o minikleri yazık hepsi yoğum bakımda anneleri yanlarında degil içim gitti hamile olanlr mi desem artik ne ararsn kendimi çok eksik hissettimCanım inşallah herşey yolunda gider Rabbim yardımcın olsun iyi haberlerle gel inşallah
Canım benim ben de öyle oluyorum işe yaramaz boş hissediyorum kendimi artık annem babam bile baya baya belli ediyolar torun arzularını, kardeşimin ağustosda düğünü var diyorum gelin benden önce hamile kalırsa kafayı yerim artık heralde :)Sağol canm ALLAH razı olsun ama hiçbir haber yok çünkü doktora görünmedim o kadar sinirlendim ki az kalsn orda patlaycktm bu nasıl bi hastane anlamadm gitti bende çektim geldim eve sabahtn beri bekliyorm direk ozele randevu alcm bu ne işkence yaa. Ama yeni doğan ünitesine gittim anam sen gör o minikleri yazık hepsi yoğum bakımda anneleri yanlarında degil içim gitti hamile olanlr mi desem artik ne ararsn kendimi çok eksik hissettim
Sorma canm yaaa benden 1 sene sonra evlenen yakin dostum hamile kaldı ben hala yerimde sayıyorum. Ablama bebek getir yeter kızların büyüdü diyolr o getirmiyor sıra sümeyye de 3. Torun ondn olsun diyo ama yok nerdeCanım benim ben de öyle oluyorum işe yaramaz boş hissediyorum kendimi artık annem babam bile baya baya belli ediyolar torun arzularını, kardeşimin ağustosda düğünü var diyorum gelin benden önce hamile kalırsa kafayı yerim artık heralde :)
Sen en iyisi özele git canım iyice baktır içine sinsin bence de
Evet yaaa keske bizi aydinlatsa bende merak ediyorumO günden sonra kayıplara karıştı Canım :) ben de merak ediyorum
Evet yaaa keske bizi aydinlatsa bende merak ediyorum
Canım benim tez zamanda hayırlısıyla olur inşallahSorma canm yaaa benden 1 sene sonra evlenen yakin dostum hamile kaldı ben hala yerimde sayıyorum. Ablama bebek getir yeter kızların büyüdü diyolr o getirmiyor sıra sümeyye de 3. Torun ondn olsun diyo ama yok nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?