2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ahhh sorma kuzummm ya senden farksizdimm milletin gobegime bakmasi cocuk yokmu sorulari beni tuketti bayramdan nefret eder pozisyona geldimm umarim bu surec daha fazla uzamaz ve yipratmaz rabbimden tek temennim bu

"]Rabbi hebli mines salihin
11.gün Smydnz sümeyye arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inşallah

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem
3.gun Burcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda
5.gun @Kelebekcikkk
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül
8.gun Zeytin_yesili elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
14.gun edibe 300
16.gun pinpirik90 gamze
17.gun zehzeh2 zehra
18.gun S_V_S_88 sumeyye 600 okudum
19.gun kdryknk
20.gun G glry21
21.gun Yagmureylul
22.gun M Masalkader beyza
23.gun Zeze493 zeynep
24.gun E esmer58
Kızlar geri döndük kaldığımız yerden devam Allahın izniyle[/QUOTE]

Kizlar slm bende bayrami yogun gecirenlerdenim ama yine de milletin laflarini da yemekten geri kalmadim daha yok mu cocuk demelerinden bunaldim insan icine de cikartmayacaklar bizi galiba bu gidisle nefret ettiklerim cogaliyo
rabbim tez zamanda once karnini sonrada kucağını doldursun inşallah allahim tummm isteyenlere nasip etsin âmin inşallah
canım benim moralini bozma duayla sabırla inşallah gelecek..
insanlar porogramli bekara sorarlar nisanliya sorarlar evlenince bebek sorarlar birinci olunca ikinciyi sorarlar üçüncüyü sorarlar yani boyle gelip gidiyor daha neler neler
benim kizlar bayramda gezmeye gitti misafir vardi misafir biton laf etti gitti terbiye vermemisiz diye esim terbiye vermemis yani moralini bozma canimmmm rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

"]Rabbi hebli mines salihin

2.gun @mervem-metem
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gun @Kelebekcikkk
6.gun novasa nur
8.gun Zeytin_yesili elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
14.gun edibe 300
16.gun pinpirik90 gamze
17.gun zehzeh2 zehra
19.gun kdryknk
20.gun G glry21
21.gun Yagmureylul
23.gun Zeze493 zeynep
24.gun E esmer58
Kızlar geri döndük kaldığımız yerden devam Allahın izniyle

Günaydın kızlar bende hazırladım hastanenin yolunu tuttum bakalm artık ne zaman sıra gelck İnşAllah öğleden sonraya kalmam diye umuyorum yoksa tahliller için yarında gitmek zorunda kalirm. Bugün tam 55 gün oldu adet olmayalı halimi siz düşünün artık büyük ihtimal yine adet söktürüclere kaldık nasip ne yapalm

Canım inşallah herşey yolunda gider Rabbim yardımcın olsun iyi haberlerle gel inşallah

Rabbi hebli mines salihin

2.gun @mervem-metem
4.gun S seda7782 seda
5.gun @Kelebekcikkk
6.gun novasa nur
8.gun Zeytin_yesili elif 500 okudu
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
14.gun edibe 300
16.gun pinpirik90 gamze
17.gun zehzeh2 zehra
19.gun kdryknk
20.gun G glry21
21.gun Yagmureylul
23.gun Zeze493 zeynep
24.gun E esmer58
Kızlar geri döndük kaldığımız yerden devam Allahın izniyle

Canım inşallah herşey yolunda gider Rabbim yardımcın olsun iyi haberlerle gel inşallah
Sağol canm ALLAH razı olsun ama hiçbir haber yok çünkü doktora görünmedim o kadar sinirlendim ki az kalsn orda patlaycktm bu nasıl bi hastane anlamadm gitti bende çektim geldim eve sabahtn beri bekliyorm direk ozele randevu alcm bu ne işkence yaa. Ama yeni doğan ünitesine gittim anam sen gör o minikleri yazık hepsi yoğum bakımda anneleri yanlarında degil içim gitti hamile olanlr mi desem artik ne ararsn kendimi çok eksik hissettim

Canım benim ben de öyle oluyorum işe yaramaz boş hissediyorum kendimi artık annem babam bile baya baya belli ediyolar torun arzularını, kardeşimin ağustosda düğünü var diyorum gelin benden önce hamile kalırsa kafayı yerim artık heralde :)

Sen en iyisi özele git canım iyice baktır içine sinsin bence de

Sorma canm yaaa benden 1 sene sonra evlenen yakin dostum hamile kaldı ben hala yerimde sayıyorum. Ablama bebek getir yeter kızların büyüdü diyolr o getirmiyor sıra sümeyye de 3. Torun ondn olsun diyo ama yok nerde

Daha yeni bebegimi hissettim rabbim bu duyguyu herkese tatdırsın ilk bebegimmiş gibi çok heyecanlıyım kızımda çok farkına varamıştım şimdi dolu dolu yaşıyorum hamileliğimi rabbime bin şükürler olsun rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin muhteşem bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…