- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.981
belki de benim kuruntum cnmEvet canim hamilelik belirtileri benim 3 ünde de birinden farklı belirti vardi
ben de hep çok sasiriyorum bebeklerinin altini degistirirken nasil igrenmiyolar diyeTurkuazKrampon Allahım yeterki sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin ne kadr güzel olur inşallah inşallah biri bi gelse anneciğinin kucağına evlat kokusundan bahsederler yazarlar cennet kokusu diye en cok onu kıskanırım ben içimden derim ki ben bilmiyorum ki o koku nasıl neyse kötü olcm gene devm etmeyim
bende de eskiden kasinti oluyodu artik olmuyo ama cidden cok sasirdim bunun icin cocuk olmamasina ... anlamadigim tmm yikiyoruz da sanki icine kadar yikamiyorum sonucta ( anladiniz ) yani ne ara akintiya bulasiyo bakteri ilginc yaniCanim varya bende yanlış yikiyorum ve art arda hep yanlış yikarsam afedersiniz bir kaşıntı bir kasinti kasimaktan uyuyamiyorum herhalde mantar mi yapiyordur nedir bilmem. Sonra anlıyorum kendimi tam tersi yikamaya başlıyorum ve bir kaç güne o kaşıntı geçiyor. Doktor haklıdır bende dikkat edeyim bari
aynen bende oyle dusunuyorum gogus ucumda hassasiyet yok heralde enfeksiyon diyorum o yuzden yoksa suohelenmistim bi ara cidden acaba mi diye ama yok yani sanmamtinyrose canım dedikleri gibi herkeste farklı oluyormuş hamilelik belirtisi yani bende senle aynı durumdayım şuan adetime az kaldı belirti yok diye üzgünüm yani göğüs ucu yanmıyor diye hemen kesin yok diyorum hamilelik inşallah hamileyiDir güzel yanılırız
Gulerek okudum merve:)))ben de hep çok sasiriyorum bebeklerinin altini degistirirken nasil igrenmiyolar diye
ben kendi cocugum da olsa yok ya dayanamam maske falan takarim heralde diyorum inanamiyorum...
kendi cocugun olunca baska oluyo diyolar ama tamadigjmiz bi duygu olunca anlayamiyorum malesef
Aynen bende öyle yikarim çoğu zaman da unutuyorum ama dikkat edicem bundan sonrabende de eskiden kasinti oluyodu artik olmuyo ama cidden cok sasirdim bunun icin cocuk olmamasina ... anlamadigim tmm yikiyoruz da sanki icine kadar yikamiyorum sonucta ( anladiniz ) yani ne ara akintiya bulasiyo bakteri ilginc yani
bi daha kultur alnacak benden bakalim insallah bisey cikmaz hic ummazdim boyle bisey.
bende artik dikkat ediyorum ama malesef unutuyorum bazen alismisim cunku oyle yikaya yikaya ben kendimi bildim bileli oyle yikarim
Aminnnn canim aminnn.. :) allahim bizede nasip etsin insallahhhhh :)Evet cnm :) allah ima şükürler olsun 3 yaşında kızım var. Rabbim kötü gününü göstermesin benim ve tüm yavrularin
:)) aynen cnm bunu diyolar bi de bende ya sacmalamayin b.k sonucta diyorum :)))) bu lafim sana degil cnm ben ne zmn boyle desem ayni senin verdigin cevabi veriyolar bende boyle diyorum sasiriyorum ama saka maka :)Gulerek okudum merve:)))
Ah sen o cocugunu bi kucagina al bi kokla b.kunu bile yiyomusun yemiyomusun bak:)))))
Enson bana hamile olduğunu söylemişti.Merhaba rabisscylan hamile mi biliyor musunuz?
En son bize kan testi yaptiracagini soylemisti merak ettik ama bir daha cevap yazmadı ondan size sordumEnson bana hamile olduğunu söylemişti.
Çocuk sahibi olmadan önce bende senin gibi düşünüyordum:)) inşallah bir an evvel bebegini kucagina alirsinda senden de o lafı duyariz:)) aynen cnm bunu diyolar bi de bende ya sacmalamayin b.k sonucta diyorum :)))) bu lafim sana degil cnm ben ne zmn boyle desem ayni senin verdigin cevabi veriyolar bende boyle diyorum sasiriyorum ama saka maka :)
Guuzel haberlerle gelirsin insallah kuzucumKızlar sabahtan beri bi randevu alamadm sinirlerm bozuldu sonunda aldm birazdan gidicm İnşAllah bu sefer doktora görünebilirim bakalm ne diyck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?