2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

ben de hep çok sasiriyorum bebeklerinin altini degistirirken nasil igrenmiyolar diye
ben kendi cocugum da olsa yok ya dayanamam maske falan takarim heralde diyorum inanamiyorum...
kendi cocugun olunca baska oluyo diyolar ama tamadigjmiz bi duygu olunca anlayamiyorum malesef

bende de eskiden kasinti oluyodu artik olmuyo ama cidden cok sasirdim bunun icin cocuk olmamasina ... anlamadigim tmm yikiyoruz da sanki icine kadar yikamiyorum sonucta ( anladiniz ) yani ne ara akintiya bulasiyo bakteri ilginc yani
bi daha kultur alnacak benden bakalim insallah bisey cikmaz hic ummazdim boyle bisey.
bende artik dikkat ediyorum ama malesef unutuyorum bazen alismisim cunku oyle yikaya yikaya ben kendimi bildim bileli oyle yikarim

tinyrose canım dedikleri gibi herkeste farklı oluyormuş hamilelik belirtisi yani bende senle aynı durumdayım şuan adetime az kaldı belirti yok diye üzgünüm yani göğüs ucu yanmıyor diye hemen kesin yok diyorum hamilelik inşallah hamileyiDir güzel yanılırız

aynen bende oyle dusunuyorum gogus ucumda hassasiyet yok heralde enfeksiyon diyorum o yuzden yoksa suohelenmistim bi ara cidden acaba mi diye ama yok yani sanmam

Gulerek okudum merve:)))
Ah sen o cocugunu bi kucagina al bi kokla b.kunu bile yiyomusun yemiyomusun bak:)))))

Aynen bende öyle yikarim çoğu zaman da unutuyorum ama dikkat edicem bundan sonra

Rabbi hebli mines salihin
14.gün zehzeh2 zehra arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül 1000 okudu
3.gun Burcummmmm123 burcu 300 okudu
4.gun S seda7782 seda 400 okudum
5.gun Kelebekcikk34 600 okudum
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif 500 okudu
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba 1000 okudu
11.gun Smydnz sümeyye 500 okudu
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye 500 okudum
16.gun kdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep 500 okudu
21.gun@esmer58

Gulerek okudum merve:)))
Ah sen o cocugunu bi kucagina al bi kokla b.kunu bile yiyomusun yemiyomusun bak:)))))
:)) aynen cnm bunu diyolar bi de bende ya sacmalamayin b.k sonucta diyorum :)))) bu lafim sana degil cnm ben ne zmn boyle desem ayni senin verdigin cevabi veriyolar bende boyle diyorum sasiriyorum ama saka maka :)

:)) aynen cnm bunu diyolar bi de bende ya sacmalamayin b.k sonucta diyorum :)))) bu lafim sana degil cnm ben ne zmn boyle desem ayni senin verdigin cevabi veriyolar bende boyle diyorum sasiriyorum ama saka maka :)
Çocuk sahibi olmadan önce bende senin gibi düşünüyordum:)) inşallah bir an evvel bebegini kucagina alirsinda senden de o lafı duyariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…