- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.001
Valla canm testler istedi yine verdim geldim esimden de test istediler onuda bu hafta hallederiz inşAllah. Rahim filmi çekmek istermisn dedi ben kabul etmedm alttan muayene de istemedim bakalm artık bi yola girdik RABBİM boş geçirmesin dualarınızı eksik etmeyin emiGuuzel haberlerle gelirsin insallah kuzucum
Guuzel haberlerle gelirsin insallah kuzucum
Öyle canım burdada fiyatlar böyle dediğin gibi yeterki faydaları olsun inşallah güzel şekilde yardımcı olurlarBu arada giriş ve kan tahlili toplam 70 tl tutuyor kızlar özelde bilginiz olsun daha eşimin testleri falan derken madden biraz zorlancz gibi ama sonucu iyi olsun da
İnşAllah canm yaa gidipte boş dönmekte var işin içindeÖyle canım burdada fiyatlar böyle dediğin gibi yeterki faydaları olsun inşallah güzel şekilde yardımcı olurlar
Olsun Allahın nerden sebep verceğini bilemeyiz canım en azından kafan rahat olurİnşAllah canm yaa gidipte boş dönmekte var işin içinde
Aynen canmOlsun Allahın nerden sebep verceğini bilemeyiz canım en azından kafan rahat olur
Canım ben en başından beri hiç korunmadım ama dış gebelik hariç hala olmadı bekliyorumHepimiz mi basta korunduk yaa ben simdi bir olsun ins snr hic korunmayacam arka arka olsun ins nasil olsa buyur gider hedef ins 4-5 rabbim ins nasip eder bu arada bu yastan snr bu rakamlari nasil elde edecem bende bilmiyom
Valla canm bende 1 buçuk yılım oldu Hiç korunmadm tabi 3 ay ilaç kullandığım için korunmuş sayildm oda mecburi burdaki herkes bekliyor işteCanım ben en başından beri hiç korunmadım ama dış gebelik hariç hala olmadı bekliyorum
Tamam cnm allah kabul etsin inşallah ağzına saglikKızlar 12-15 arası yazılı olan arkadaşlara okumamıştım 400 tane okudum hepsine
Rabbim nasip edecek cnm sabirla bekleyelim insCanım ben en başından beri hiç korunmadım ama dış gebelik hariç hala olmadı bekliyorum
O sümeyye arkadasımızada 400 tane okudum cnm :)Sumeyye var cnm bayramdan sonra onla basladik okumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?