2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

kizlar bi sorum daha var
bugun belimde hafif agrilar var.simdi de sol tarafim agriyor.bata 4 gün kaldi
acaba test yapsammi ??
normalde hic boyle olmazdi direk kasigim agrirdi ilk kez boyle oluyo...
ama umitlenmek istemiyorum.Cunku gogsumde oyle dayanilmicak bi agri yok her zmnki agri var

ciddiye almamak istiyorum yoksa uzulup agliyorum insallah dedigin gibi olur bal boceklerimiz olur bakarsin neden olmasin ki allahim isterse olur elbettee

Olabilir canim enfeksiyon hamileligi zorlastiriyormus duymustum. Bol bol da su ic insallah hepimiz en kisa surede guzel haberleri aliriz

Bu belirtiler cok farkli canim herkeste ayni olmuyor her gebelikte de ayni olmayabiliyor bazende hic belirti olmuyor.

cnm oyle dusunmeyin
neler var.bi cok kisi korundugu halde hamile kaliyo duyuyoruz hep.bi cok kisi sigara icki iciyo hamile kaliyo goruyoruz neler neler var
demekki Rabbim bizi cocugumuzun yokluguyla siniyo bizi.bazilarini da cocuguyla siniyo.
zaten gercekten cocugun olasi bi dert olmamasi da ayri bi dert.
herseyden once hayirlisi cnm.

Olabilir canim enfeksiyon hamileligi zorlastiriyormus duymustum. Bol bol da su ic insallah hepimiz en kisa surede guzel haberleri aliriz
icimden cok sinirlendim cnm zaten boyle biseyi duyunca ya dedim millet korunarak hamile kaliyo icki sigara iciyo catir catir doguruyo benim sirf genital bolgemi yukardan asagi yikiyoruk diye bakteri bulasiyo o yuzden cocugum olmuyo bi daha bakilacak isin yoksa git bi daha o agriyi cek ... ( igneyle akintiyi aldiklari icin bende kendimi kasiyorum agrim oluyo )
sonra Allah im herseyin hayirlisini bilir diyerek rahatliyorum.

Evet canim hamilelik belirtileri benim 3 ünde de birinden farklı belirti vardi
Benm ilk gebeliğimde adet olcam gibi sancım vardı tabiki anlamamıştım adet olcgmı sandığım için şimdi doğumdan sonra benim vücut cok değişti eskiden şiddetli adet ağrılarım olurdu şimdi adet olduğumu anlamadan geliyor ben o yüzden belirtilerimi kestiremiyorum

Ben de diyom biri olsun korunmucam nasılsa TurkuazKrampon dediğin gibi 1 seneyi görüyoruz zaten baksana
Aynen valla canım kesinlikle korunma benden sana tavsiye zaten hemen olmuyor. Diyelim ki.hemen oldu 2 'sini bir arada buyutursun işte yaslarida yakın oldugundan hiç canları sikilmaz. Benimkinin çok canı sıkılıyor yanlizliktan

Tmm cnm sen bilirsin.

:))) dogru diyorsun valla
O bahsettigim arkadaş vardı ya. Kızı benim kızimla aynı yaşta dogum yapti 2.ye 3 gün oluyor. Şimdi resim paylasmis büyük kizi kucuk kardesini kucagina almis severken ahh ahh bende görebilecekmiyim o günleri

TurkuazKrampon Allahım yeterki sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin ne kadr güzel olur inşallah inşallah biri bi gelse anneciğinin kucağına evlat kokusundan bahsederler yazarlar cennet kokusu diye en cok onu kıskanırım ben içimden derim ki ben bilmiyorum ki o koku nasıl neyse kötü olcm gene devm etmeyim

Canim varya bende yanlış yikiyorum ve art arda hep yanlış yikarsam afedersiniz bir kaşıntı bir kasinti kasimaktan uyuyamiyorum herhalde mantar mi yapiyordur nedir bilmem. Sonra anlıyorum kendimi tam tersi yikamaya başlıyorum ve bir kaç güne o kaşıntı geçiyor. Doktor haklıdır bende dikkat edeyim bari

Ahh benim kalbi güzel kendi güzel arkadaşım. Rabbim tez vakitte o kokuyu duymayı sana ve isteyen herkese nasip etsin.
O koku öyle bir koku ki onu duymadan nefes alamiyorsun kizimi banyo yaptirirken saçlarını kopuklerim sonra durularim durularken kafasini saçlarını koklarim hep yaparim bunu allahim şakır şakır su akar sabun akar da yine de onun kokusunu buram buram duyarim asla gitmez o koku.
Gerçekten tüm kalbimle suan dua ediyorum tez vakitte o kokuyu duyun inşallah.

benim Allah nasip ederse ilk kez olcak
acaba diyorum ben mi kuruntu yapiyorum sol tarafimda avri var inceden belimde test icin de erken daha dusunmuyorum
ama yani ne biliyim herkes diyorya en genel ve herkeste olan belirti gogus uclarinin cok agrimasi diye oyle bi durum yok bende
zaten bel agrisi da bugun basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…