- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.961
Ay vallahi ya Allahım beklettikçe güzelleştirirmiş bizimkilerde öyle olsun inşallah çok tatlış olsunlar...valla ben kötü bi anımda anneme dedim hani diyodunuz dedim hemen cocuk olmasın gezersiniz geziyoz işte bolbol dedim başka yapcak bişey yok zaten herkes aile oldu çoluk çocukla meşgul...herkes cocuk uyucak deyip çekiliyor bizde bolbol geziyoz bakalım tövbe yaaaaa
Olabilir canim enfeksiyon hamileligi zorlastiriyormus duymustum. Bol bol da su ic insallah hepimiz en kisa surede guzel haberleri alirizkizlar bugun sonuclarimi almaya gittim
genital kultur sonucumda pürüz cikti bakteri varmis akintimda
dortor bana genital bolgeni asagidan yukari degik yukardan asagi yika dedi.bi daha bakalim dedi
sasirdim ...cidden de oyle yikarim cunku bu yuzden cocuk olmamasi sasirtti acaba akintima bakteri karistigi icin mi cocuk olmuyo diye dusunuyorum
Bu belirtiler cok farkli canim herkeste ayni olmuyor her gebelikte de ayni olmayabiliyor bazende hic belirti olmuyor.kizlar bi sorum daha var
bugun belimde hafif agrilar var.simdi de sol tarafim agriyor.bata 4 gün kaldi
acaba test yapsammi ??
normalde hic boyle olmazdi direk kasigim agrirdi ilk kez boyle oluyo...
ama umitlenmek istemiyorum.Cunku gogsumde oyle dayanilmicak bi agri yok her zmnki agri var
cnm oyle dusunmeyinAy vallahi ya Allahım beklettikçe güzelleştirirmiş bizimkilerde öyle olsun inşallah çok tatlış olsunlar...valla ben kötü bi anımda anneme dedim hani diyodunuz dedim hemen cocuk olmasın gezersiniz geziyoz işte bolbol dedim başka yapcak bişey yok zaten herkes aile oldu çoluk çocukla meşgul...herkes cocuk uyucak deyip çekiliyor bizde bolbol geziyoz bakalım tövbe yaaaaa
icimden cok sinirlendim cnm zaten boyle biseyi duyunca ya dedim millet korunarak hamile kaliyo icki sigara iciyo catir catir doguruyo benim sirf genital bolgemi yukardan asagi yikiyoruk diye bakteri bulasiyo o yuzden cocugum olmuyo bi daha bakilacak isin yoksa git bi daha o agriyi cek ... ( igneyle akintiyi aldiklari icin bende kendimi kasiyorum agrim oluyo )Olabilir canim enfeksiyon hamileligi zorlastiriyormus duymustum. Bol bol da su ic insallah hepimiz en kisa surede guzel haberleri aliriz
farkli derken cnm hamilelik icin erken belirti dimi daha bata 4 gun var cunku belki enfeksiyondur yineBu belirtiler cok farkli canim herkeste ayni olmuyor her gebelikte de ayni olmayabiliyor bazende hic belirti olmuyor.
Benmde bata 4 gün var belirtim yokfarkli derken cnm hamilelik icin erken belirti dimi daha bata 4 gun var cunku belki enfeksiyondur yine
Evet canim hamilelik belirtileri benim 3 ünde de birinden farklı belirti vardifarkli derken cnm hamilelik icin erken belirti dimi daha bata 4 gun var cunku belki enfeksiyondur yine
Benm ilk gebeliğimde adet olcam gibi sancım vardı tabiki anlamamıştım adet olcgmı sandığım için şimdi doğumdan sonra benim vücut cok değişti eskiden şiddetli adet ağrılarım olurdu şimdi adet olduğumu anlamadan geliyor ben o yüzden belirtilerimi kestiremiyorumEvet canim hamilelik belirtileri benim 3 ünde de birinden farklı belirti vardi
Aynen valla canım kesinlikle korunma benden sana tavsiye zaten hemen olmuyor. Diyelim ki.hemen oldu 2 'sini bir arada buyutursun işte yaslarida yakın oldugundan hiç canları sikilmaz. Benimkinin çok canı sıkılıyor yanlizliktanBen de diyom biri olsun korunmucam nasılsaTurkuazKrampon dediğin gibi 1 seneyi görüyoruz zaten baksana
Tmm cnm sen bilirsin.cnm ben dua okurum dedim ama hep unutuyorum.ve derslere de basladim.yemek temizlik is guc dersler derken unutuyorum ben en iyisi hic soz vermiyim gunaha girmeyim.zaten namazlarimda isteyen herkese dua ediyorum.aklima geldikce dua da okuamya calisirim ams takip edemicem
:))) dogru diyorsun vallaAhhhh buyukler ahhhh .. amannnn gezin tozun hemen cocuk yapmayin diyorlardi al iste yapiyoz olmuyor simdide dusunmuyor musunuz artik yapin bi cocuk yasiniz gecmeden demezler mi?? Artik guluyorum kek mi bu hemen yapalim .. oyle hemen olmuyormus diyip guluyorum aglanacak halime :)
Canim varya bende yanlış yikiyorum ve art arda hep yanlış yikarsam afedersiniz bir kaşıntı bir kasinti kasimaktan uyuyamiyorum herhalde mantar mi yapiyordur nedir bilmem. Sonra anlıyorum kendimi tam tersi yikamaya başlıyorum ve bir kaç güne o kaşıntı geçiyor. Doktor haklıdır bende dikkat edeyim barikizlar bugun sonuclarimi almaya gittim
genital kultur sonucumda pürüz cikti bakteri varmis akintimda
dortor bana genital bolgeni asagidan yukari degik yukardan asagi yika dedi.bi daha bakalim dedi
sasirdim ...cidden de oyle yikarim cunku bu yuzden cocuk olmamasi sasirtti acaba akintima bakteri karistigi icin mi cocuk olmuyo diye dusunuyorum
Ahh benim kalbi güzel kendi güzel arkadaşım. Rabbim tez vakitte o kokuyu duymayı sana ve isteyen herkese nasip etsin.TurkuazKrampon Allahım yeterki sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin ne kadr güzel olur inşallah inşallah biri bi gelse anneciğinin kucağına evlat kokusundan bahsederler yazarlar cennet kokusu diye en cok onu kıskanırım ben içimden derim ki ben bilmiyorum ki o koku nasıl neyse kötü olcm gene devm etmeyim
Ayyy masallah senin yavrun var mi???:))) dogru diyorsun valla
O bahsettigim arkadaş vardı ya. Kızı benim kızimla aynı yaşta dogum yapti 2.ye 3 gün oluyor. Şimdi resim paylasmis büyük kizi kucuk kardesini kucagina almis severken ahh ahh bende görebilecekmiyim o günleri
Ayyy masallah senin yavrun var mi???
benim Allah nasip ederse ilk kez olcakBenm ilk gebeliğimde adet olcam gibi sancım vardı tabiki anlamamıştım adet olcgmı sandığım için şimdi doğumdan sonra benim vücut cok değişti eskiden şiddetli adet ağrılarım olurdu şimdi adet olduğumu anlamadan geliyor ben o yüzden belirtilerimi kestiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?