- 30 Mart 2017
- 1.267
- 942
- 73
- 36
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.421
ne diyelim allahım kabul etsin inşallah canımSonradan okuyup söyleyenler oluyor cnm suan 7.300 ama 8.500 u bulur sayı..
Valla belli olmuyor yapacak bir şey yok. Okunan sayılar değişiyor bazen veya okumayan oluyor. Son 2 gün kaldı biticek hayırlısıyla insallah
Kuzum seninle hikayemiz aynıBenim için yerin ayrı benim acımı yaşadın sende inşallah Rabbim banada evlat müjdeler sağlıkla.Birde biz şimdi daha evvel 5 aylığa kadar gebelik geçirdik ya bizim vücut beta hormonuna bağışıklık mı kazandı acaba? Ondan belirti olmamış olabilir aklıma tek o geliyo.Benimde şuan kasık ağrım var adet olabilirim
500 de benden Allah kabul etsin7.300 okundu M Masalkader allah kabul etsin.
Bana hamileyim demek hayal gibi geliyor canım inan...Allahım sağlıkla inşallah nasip eder.Baştan belli olmadi hic bir belirti canım ama kalp atisini alir almaz başladı belirtiler bende canim inşallah seninde oyledir. Ni onceki adetimde 4 gun gecikmistim ben yine ayni olacak sandim 4 gun sonra baktim gelen giden yok cok cok silik cikmisti ikinci cizgi daha yeni hcg yukseliyormus. Seninde gecikmis belki bunda da ayni seyleri yasarizcanim inşallah hamilesindir öyle cok istiyorum ki senden bunu duymayi
Yok canım sorun olarak görmedim inan ki hergün yazıyoz ya kesin +300 ondan sordum.Allah kabul etsin inşallahEvet cnm okudu siz merak etmeyin hatta okuyamadığında bana söyledi ben okudum onun yerini sorun yok yani
Yagmureylul valla kasıklarım ağrıyo böyle adetim gelcek gibi benim yarın gelmesse o zaman umutlanıcam inşallah gelmez.
Şeyma dediği gün verdim sadaka rabbim kabul etsin inşallah daha iyiyiz şükürler olsun:)Kizlar giremedimuc gundur nete hastalikti misafirdi falan ancak girebildim cuma benim kahverengi lekem geldi adet oldum dedim ama snr gelmedi beklemedeyim suanda yarinda dr gidecem asilama icin ins hayirli sonuclar aliriz bu ay insMucize2107 cnm ben ziraat muhendisiyim is yok valla kuzum tercih yaptim bakalim onun sonucu ne olacak kuzum hayirlisi herseyin
TurkuazKrampon cnm gecmis olsun ins rabbim sifasini vermistir kuzum sadaka ve kurban da kestirebilirsin bak cnm bu kurban herseye kadir cnm
@mervem-metem cnm nasilsin baktirdin mi ikiz diye konusmustuk hhani ikizmiymis yoksa kuzum
Kelebekcikk34 sen de ins hamissindir kuzum arka arkaya guzel hbrler aliriz ins cnm bnm
Ah şengülüm keşke keşkeIçime bi hıs hamilesin gibi doguyor ama umarim yanilmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?