- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.381
ne zaman test yapacaksın canımGecikme var ama belirti yok
benımde son 4 gün ama test yapmamak için kendımı cok zor tutuyorum offffYokkk bebegimm ben yapmadim son 5 gun
Pazartesi de gelmesse salı yaparım canım cünkü geçen ayda 4 gün geciktine zaman test yapacaksın canım
hadi inşalahh hamilesindir canımmmPazartesi de gelmesse salı yaparım canım cünkü geçen ayda 4 gün gecikti
Kuzum ilk gebeliğimde belirti vardı benim her ay onunla kıyaslıyorum ister istemez.İnş Allahım yardım etsin geçen ay gibi saçma bi gecikme olmasınBenim de yoktu sıkma canını :)
İnşallah canım ya Allah hepimizi güldürsün dualarımızın hürmetine ama belirti olmaması benim umudumu kırıyorhadi inşalahh hamilesindir canımmm
kırmasın sakın o hiç belli olmuyor canım her gebelıkte farklı oluyormuş benim ilk gebeliğimde sadece gögüslerim şişti baskada hiç bişey yoktuİnşallah canım ya Allah hepimizi güldürsün dualarımızın hürmetine ama belirti olmaması benim umudumu kırıyor
Biraz daha bekleyelim kuzummm yapma bosverbenımde son 4 gün ama test yapmamak için kendımı cok zor tutuyorum offff(
Şu göğüs canımı sıkıyor zaten hiç belirti vermiyor inş yanılırım bu defa keşke nerdeee o günlerkırmasın sakın o hiç belli olmuyor canım her gebelıkte farklı oluyormuş benim ilk gebeliğimde sadece gögüslerim şişti baskada hiç bişey yoktu
Biraz daha bekleyelim kuzummm yapma bosver[/Q
haklısın beklemek en dogrusu canım
hepmizin hakkında hayırlısı inşallah yüzümüz bu ay gülerŞu göğüs canımı sıkıyor zaten hiç belirti vermiyor inş yanılırım bu defa keşke nerdeee o günler
Benim hic bir belirtim yok ne gogus ne kasik bu ayda bos oysaki bu ay olmasini cok istiyorum hem esimin dogum gunu yaklasiyor hemde evlilik yildonumumuzkırmasın sakın o hiç belli olmuyor canım her gebelıkte farklı oluyormuş benim ilk gebeliğimde sadece gögüslerim şişti baskada hiç bişey yoktu
Benim adet günümde kasıklarım sızlamıştı canım adet olcam sanmıştım.. inşallah hamilesindir canım dualarım seninle..Kuzum ilk gebeliğimde belirti vardı benim her ay onunla kıyaslıyorum ister istemez.İnş Allahım yardım etsin geçen ay gibi saçma bi gecikme olmasın
Ay ne belirtisiz insanlarız ayolll gecikmede bile belirtti yok :)Benim hic bir belirtim yok ne gogus ne kasik bu ayda bos oysaki bu ay olmasini cok istiyorum hem esimin dogum gunu yaklasiyor hemde evlilik yildonumumuz
ay inşallah kuzum yaa aminnnnn umarım herkesi yanıltmamBenim adet günümde kasıklarım sızlamıştı canım adet olcam sanmıştım.. inşallah hamilesindir canım dualarım seninle..
Aynennnn ya hic sorma :)Ay ne belirtisiz insanlarız ayolll gecikmede bile belirtti yok :)
Canım allah razı olsun ne güzel dua ettin öyle allah razı olsunnnAllah razı olsun canım benim rabbim ne muradin varsa versin. Rabbim ne senin ne eşinin ne de doğacak yavrularinin ayağına taş değdirmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?