- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.441
Kuzum o peygamberimizin sözü biliyormusunŞeyma dediği gün verdim sadaka rabbim kabul etsin inşallah daha iyiyiz şükürler olsun:)
Aay ne güzel esim verdi o gün ona o niyetle vermesini söyledim o niyetle verdi. Bende tüm kalbimle söyledim inşallah geçecek. Cok sagolKuzum o peygamberimizin sözü biliyormusun
Bigün sahabeler geliyor cocugu ateş içinde yanıyor peygamberimize diyorki cocugumu okuyun iyileşsin.Peygamberimiz ona demişki git ve cocugun için sadaka ver sadakada şifa vardır.
Cok sevindim ya kıyamam hiç cocuklara
Yarın güzel.haberini alırız inşallah çok isterimAh şengülüm keşke keşke
Aman geçen ay 4 gün gecikmesi ve gögüste falan büyüme olmaması benim umudumu cok kırıyor
Allahım inşallah
Ay ne güzel yaaa sadaka bin musibetten korur derler ya zaten.Cok sevindimParayi alan kadinda bi dua etti bi dua etti gör
Evet kuzum ziraat muhendisim yuksek lisans yapiyorum bi taraftan ama iste herseyim yarim hayatimda tam olan cok sukur bin sukur evliligim ins o da bi bebekle taclanir ve daha da dort dortluk oluruz bende iki gundur aglayacam ama aglamaya firsatim olamadi kuzum bugun sabah azicik agladim adet oldugum icin ama ins sen olmayacaksin cnm bebis olcak sende insS_V_S_88 ay sen ziraat mühendisi misin bende organik tarım mezunuyum ama 2 yıllık benm :) kuzum inşallah güzel haberlerimiz olsun.
Benm hep böyle unutlandırıyor sonra 4. Gün çat diye geliyor deli oluyorm gelde ağlama o zaman ya vaktinde gelsin umutlanmayalım yada hamile olalım demi ama
Yok canım daha belli olmadı perşembe günü değerim 915di cuma günü gidicem o zaman belli olur sanırım haber veririm teşekkür ederim merak ettiğin için :) ❤Kizlar giremedimuc gundur nete hastalikti misafirdi falan ancak girebildim cuma benim kahverengi lekem geldi adet oldum dedim ama snr gelmedi beklemedeyim suanda yarinda dr gidecem asilama icin ins hayirli sonuclar aliriz bu ay insMucize2107 cnm ben ziraat muhendisiyim is yok valla kuzum tercih yaptim bakalim onun sonucu ne olacak kuzum hayirlisi herseyin
TurkuazKrampon cnm gecmis olsun ins rabbim sifasini vermistir kuzum sadaka ve kurban da kestirebilirsin bak cnm bu kurban herseye kadir cnm
@mervem-metem cnm nasilsin baktirdin mi ikiz diye konusmustuk hhani ikizmiymis yoksa kuzum
Kelebekcikk34 sen de ins hamissindir kuzum arka arkaya guzel hbrler aliriz ins cnm bnm
Ne zaman test yapacaksın :)S_V_S_88 ağlamak bile lüks bizim için desene kuzum...bakalım görcez canım eğer adet olursam hep birlikte şok oluruz :)
Insallah hem isin hemde bebegin olur kuzummm benimmmm rabbim gonlune gore versin bu arada kahverengi leke belki yerlesmedir kuzum bi test yapsanaKizlar giremedimuc gundur nete hastalikti misafirdi falan ancak girebildim cuma benim kahverengi lekem geldi adet oldum dedim ama snr gelmedi beklemedeyim suanda yarinda dr gidecem asilama icin ins hayirli sonuclar aliriz bu ay insMucize2107 cnm ben ziraat muhendisiyim is yok valla kuzum tercih yaptim bakalim onun sonucu ne olacak kuzum hayirlisi herseyin
TurkuazKrampon cnm gecmis olsun ins rabbim sifasini vermistir kuzum sadaka ve kurban da kestirebilirsin bak cnm bu kurban herseye kadir cnm
@mervem-metem cnm nasilsin baktirdin mi ikiz diye konusmustuk hhani ikizmiymis yoksa kuzum
Kelebekcikk34 sen de ins hamissindir kuzum arka arkaya guzel hbrler aliriz ins cnm bnm
Yarın da gelmesse salı yaparım diye düşündüm kuzum, gelcek gibi çünkü adetim test yaparsam iyice moda girmiş olcamNe zaman test yapacaksın :)
Biraz daha bekle sen kuzum cunku sonrasinda cok uzuluyonYarın da gelmesse salı yaparım diye düşündüm kuzum, gelcek gibi çünkü adetim test yaparsam iyice moda girmiş olcam
Yok yapmam zaten kolay kolay canm gelir diye düşünüyorum zatenBiraz daha bekle sen kuzum cunku sonrasinda cok uzuluyon
Ay insalllah gelmez bebek varsa gelmesin yoksada gelsin biran evvel cunku her gelmedigi gun acabalar artiyor insan umut bagliyor kuzumYok yapmam zaten kolay kolay canm gelir diye düşünüyorum zaten
Tamam canım bekle bakalım inşallah hamilesindir :)Yarın da gelmesse salı yaparım diye düşündüm kuzum, gelcek gibi çünkü adetim test yaparsam iyice moda girmiş olcam
Aynen kesinlikle öyle boşuna hergün umut oluyoAy insalllah gelmez bebek varsa gelmesin yoksada gelsin biran evvel cunku her gelmedigi gun acabalar artiyor insan umut bagliyor kuzum
Hahahha aynen bizim senle çok cümlemiz varsa zaten var yoksa geçte olsa adet olcamHakkında hayırlısı olsun kuzum. Bebek varsa zaten suan vardır dusuncelerle olmuyor:) o yüzden rahat olKelebekcikk34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?