2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Şeyma dediği gün verdim sadaka rabbim kabul etsin inşallah daha iyiyiz şükürler olsun:)
Kuzum o peygamberimizin sözü biliyormusun
Bigün sahabeler geliyor cocugu ateş içinde yanıyor peygamberimize diyorki cocugumu okuyun iyileşsin.Peygamberimiz ona demişki git ve cocugun için sadaka ver sadakada şifa vardır.
Cok sevindim ya kıyamam hiç cocuklara

Aay ne güzel esim verdi o gün ona o niyetle vermesini söyledim o niyetle verdi. Bende tüm kalbimle söyledim inşallah geçecek. Cok sagol

Evet kuzum ziraat muhendisim yuksek lisans yapiyorum bi taraftan ama iste herseyim yarim hayatimda tam olan cok sukur bin sukur evliligim ins o da bi bebekle taclanir ve daha da dort dortluk oluruz bende iki gundur aglayacam ama aglamaya firsatim olamadi kuzum bugun sabah azicik agladim adet oldugum icin ama ins sen olmayacaksin cnm bebis olcak sende ins

Yok canım daha belli olmadı perşembe günü değerim 915di cuma günü gidicem o zaman belli olur sanırım haber veririm teşekkür ederim merak ettiğin için :) ❤

Insallah hem isin hemde bebegin olur kuzummm benimmmm rabbim gonlune gore versin bu arada kahverengi leke belki yerlesmedir kuzum bi test yapsana

Rabbi hebli mines salihin
20.gün Zeze493 zeynep arkdaşımıza niyet okuyoruz.Allahım tez zaman da kabul etsin duamızı inşallah

1.gun Mucize2107 Büşra1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül
3.gun Burcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda
5.gun Kelebekcikk34
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye
16.gun kdryknk Kadriye
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül oznur
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun@esmer58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…