2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Rabbi hebli mines salihin
21.gün E esmer58 arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allahım tez zaman da kabul etsin duamızı inşallah.Kendisi hamile,bebeğini sağlıkla kucağına alsın.

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül
3.gun Burcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda
5.gun Kelebekcikk34
6.gun novasa nur 400 okudu
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye
16.gun kdryknk Kadriye
17.gun G glry21 500 okudu
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun E esmer58

Yeni
Rabbi hebli mines salihin
21.gün E esmer58 arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allahım tez zaman da kabul etsin duamızı inşallah.Kendisi hamile,bebeğini sağlıkla kucağına alsın.

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül
3.gun Burcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gun Kelebekcikk34
6.gun novasa nur 400 okudu
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye
16.gun kdryknk Kadriye
17.gun G glry21 500 okudu
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun E esmer58

dun test yapacaktım yapma dedınız az sabret dedınız bende söz dınledım beklıyorum bakalım sonuc ne olcak:))
Boşver iyi yapmışsın ben negatif çıkınca cok üzülüyorum cünkü insan testi yaparken ne olursa olsun ciddi anlamda beklentiyle yapıyor.Ondan adet zamanın geçene kadar bekleme taraftarıyım ben :) sen illa yapcaksan da adet gününde gelmezse yap bence ama sen bilirsin :) valla bende test bile yok :)

İnsan vücudunu tanıyorsa işte böyle diyo yani ben gecikme olsada o yüzden hamilelik yok diyorum vücutta hiç bir değişiklik yok cünkü keşkee ben yanılsam bu defa ama sanmıyorum
benım hiç gecikmem olmuyor canım günü günü olurum vucudumda degişlikler var ama daha önceki gebeliğimden farklı olunca umudum kırılıyor ama herkes her gebelik farklı olabiliyor diyor ne bileyim kafa allak bullak

gögüslerim fena durumda damarlar bile cıkmış mavi mavi ama belım ve kasıklarımda agrıyor daha öncekinde gebeligimde sadece gögüslerim şişmişti

gögüslerim fena durumda damarlar bile cıkmış mavi mavi ama belım ve kasıklarımda agrıyor daha öncekinde gebeligimde sadece gögüslerim şişmişti
Bence bende gecikme olsada senin hamile olma olasılığın benden daha fazla canım :) keşke bende göğüslerim için aynı cümleleri kurabilsem.Sadece kasıklarım ağıyor benim.
Senin günü gününe geliyor madem inşallah yarın gelmez güzel haberlerini alırız. Kaçıncı ayın korunmadan

bana dr hiç korunma vermedi ilk adetle baslayabilirsin dedı bu ay 3 ncu ayım olcak

inşallah hepimiz hamile kalırız

bana dr hiç korunma vermedi ilk adetle baslayabilirsin dedı bu ay 3 ncu ayım olcak
Hadi inşallah kuzum banada 2 ay korunma vermişti lohusa döneminde ama ben doğum yaptım o yüzden verdi sonra bıraktım işte korunmayı zaten psikolojim de yeni yeni düzeliypr acıkcası geriye dönüp bakıyorumda o psikoljmle hamile kalamamam normal geliyor şimdi. 9. Ayım bu ay hadi bakalım hayırlısı.
Allah acısız versin gözaydınlığıyla versin

amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…