- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.481
Ben bugün ciddi anlamda adet olmayı bekliyorum vücudumda beni umutlandırcak tek bir hareket yok sağ olsun.Sende durum ne?gunaydn canlar durumlar ne halde:))
dun test yapacaktım yapma dedınız az sabret dedınız bende söz dınledım beklıyorum bakalım sonuc ne olcak:))Ben bugün ciddi anlamda adet olmayı bekliyorum vücudumda beni umutlandırcak tek bir hareket yok sağ olsun.Sende durum ne?
Boşver iyi yapmışsın ben negatif çıkınca cok üzülüyorum cünkü insan testi yaparken ne olursa olsun ciddi anlamda beklentiyle yapıyor.Ondan adet zamanın geçene kadar bekleme taraftarıyım ben :) sen illa yapcaksan da adet gününde gelmezse yap bence ama sen bilirsin :) valla bende test bile yok :)dun test yapacaktım yapma dedınız az sabret dedınız bende söz dınledım beklıyorum bakalım sonuc ne olcak:))
İnsan vücudunu tanıyorsa işte böyle diyo yani ben gecikme olsada o yüzden hamilelik yok diyorum vücutta hiç bir değişiklik yok cünkü keşkee ben yanılsam bu defa ama sanmıyorumbenımde yarın günüm ama sanki umudum yok gibi
benım hiç gecikmem olmuyor canım günü günü olurum vucudumda degişlikler var ama daha önceki gebeliğimden farklı olunca umudum kırılıyor ama herkes her gebelik farklı olabiliyor diyor ne bileyim kafa allak bullakİnsan vücudunu tanıyorsa işte böyle diyo yani ben gecikme olsada o yüzden hamilelik yok diyorum vücutta hiç bir değişiklik yok cünkü keşkee ben yanılsam bu defa ama sanmıyorum
Bence bende gecikme olsada senin hamile olma olasılığın benden daha fazla canım :) keşke bende göğüslerim için aynı cümleleri kurabilsem.Sadece kasıklarım ağıyor benim.gögüslerim fena durumda damarlar bile cıkmış mavi mavi ama belım ve kasıklarımda agrıyor daha öncekinde gebeligimde sadece gögüslerim şişmişti
bana dr hiç korunma vermedi ilk adetle baslayabilirsin dedı bu ay 3 ncu ayım olcakBence bende gecikme olsada senin hamile olma olasılığın benden daha fazla canım :) keşke bende göğüslerim için aynı cümleleri kurabilsem.Sadece kasıklarım ağıyor benim.
Senin günü gününe geliyor madem inşallah yarın gelmez güzel haberlerini alırız. Kaçıncı ayın korunmadan
inşallah hepimiz hamile kalırızBence bende gecikme olsada senin hamile olma olasılığın benden daha fazla canım :) keşke bende göğüslerim için aynı cümleleri kurabilsem.Sadece kasıklarım ağıyor benim.
Senin günü gününe geliyor madem inşallah yarın gelmez güzel haberlerini alırız. Kaçıncı ayın korunmadan
Hadi inşallah kuzum banada 2 ay korunma vermişti lohusa döneminde ama ben doğum yaptım o yüzden verdi sonra bıraktım işte korunmayı zaten psikolojim de yeni yeni düzeliypr acıkcası geriye dönüp bakıyorumda o psikoljmle hamile kalamamam normal geliyor şimdi. 9. Ayım bu ay hadi bakalım hayırlısı.bana dr hiç korunma vermedi ilk adetle baslayabilirsin dedı bu ay 3 ncu ayım olcak
Tamam kuzummmm benimmm allah razi olsunMucize2107 S_V_S_88 kızlar ferah temiz hayırlı haberleriniz olsun inşallah.
Hemen haber verin cıkınca doktordan mutlaka
Gönlüm sizinle
amin canımHadi inşallah kuzum banada 2 ay korunma vermişti lohusa döneminde ama ben doğum yaptım o yüzden verdi sonra bıraktım işte korunmayı zaten psikolojim de yeni yeni düzeliypr acıkcası geriye dönüp bakıyorumda o psikoljmle hamile kalamamam normal geliyor şimdi. 9. Ayım bu ay hadi bakalım hayırlısı.
Allah acısız versin gözaydınlığıyla versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?