- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.981
Korunmasan ne olacak kuzummm bir kerede korunma belki bi isarettirCnm.biz bu ay korunucaz adet olduktan sonra da doktora gidicem
Tam 3 gun yasadim bir gun cok siddetliydi hatta acile gidicektimm sonraki gunlerde yavas yavas kesildi korkmaaa benimde bilakis icime dogan tek sey yumurtlama geldiAma.yumurtlamada 3 gün ağrı olur mu yaa daha önce hıc boyle olmadı ovu testiyle olcuyorfum zannetmiyorum yumurtlama olsum sanki bi rahatsizlik var gibi geliyorbiliyorsunuz hislerimde yanilmam
Yok canm yaaa kistten dolayı da olabiliyor hemen öyle herseyin kötüsünü düşünmeOff napicam bilmiyorum agriyla birlikte hafif akintim oluyor ve sağ bacagim cekiyor. Gogusler desen sis bugün evde bira hizli yürüdüm nasıl acidilar. Noluyor bana anlamis degilim inşallah kötü bisey çıkmaz.
Canm adet düzene girmeye başlayınca eski belirtilerden eser kalmıyor kiAma.yumurtlamada 3 gün ağrı olur mu yaa daha önce hıc boyle olmadı ovu testiyle olcuyorfum zannetmiyorum yumurtlama olsum sanki bi rahatsizlik var gibi geliyorbiliyorsunuz hislerimde yanilmam
Allah bi gun bizlerede nasip edicek canini skma biz inancli insanlariz aciz kullardan olmak bize yakismaz ama insan boyle durumlarla karsilasincada ister istemez uzuluyo senin ne yasadigini cok iyi anliyorummm daha fazla aratmasin rabbim tez vakitte insallahhhİyi geceler kızlar uyku tutmadı beni bugün. Her ay olduğu gibi bu ayda bende ağlama nöbetleri başladı kendime engel olamıyorum ve resmen hüngür hüngür hatta bağıra bağıra ağlıyorum neden aramıyorum bile herşey bana bir sebepmis gibi geliyor ve durduramıyorum kendimikızlar ben dayanamıyorum üstüne bugün size bahsettiğim erken doğum yapan kuzenimin bebegini taburcu ettiler tabi ben gitti ordaki bebekleri görünce galiba daha kötü oldum aldık eve getirdik görseniz o kadar küçük ufakki daha taşımaya korktum kokladıkça kokladm içim cız etti resmen
Allah allah daha neler duyucaz bakalim.Tam 3 gun yasadim bir gun cok siddetliydi hatta acile gidicektimm sonraki gunlerde yavas yavas kesildi korkmaaa benimde bilakis icime dogan tek sey yumurtlama geldi
Keşke düzene girse raziyim bu ağrıyı çekmeyeCanm adet düzene girmeye başlayınca eski belirtilerden eser kalmıyor ki
Bugün cnm burcuya başlıyoruz ayarlarmisin?Kızlar ne gün başlıyoz okumaya yarın mu bugün mü?
Canım sana ağlama demiycem ağla at içindekileri.. Banada oluyo arada öyle istemsizce ağlıyorum.Reklamlardaki dizilerdeki hamileleri bebişleri gördükçe bile...ama sonra silkelenip kendime geliyorum bizim de vardır bi zamanımız elbet. Bu da bizim imtahanımızmış demekki sabretmemiz isyana kaçmamamız lazım o günler gelecek çok yakında ben inanıyorumİyi geceler kızlar uyku tutmadı beni bugün. Her ay olduğu gibi bu ayda bende ağlama nöbetleri başladı kendime engel olamıyorum ve resmen hüngür hüngür hatta bağıra bağıra ağlıyorum neden aramıyorum bile herşey bana bir sebepmis gibi geliyor ve durduramıyorum kendimikızlar ben dayanamıyorum üstüne bugün size bahsettiğim erken doğum yapan kuzenimin bebegini taburcu ettiler tabi ben gitti ordaki bebekleri görünce galiba daha kötü oldum aldık eve getirdik görseniz o kadar küçük ufakki daha taşımaya korktum kokladıkça kokladm içim cız etti resmen
Bi kaç gün daha devam ederse ağrıların bi doktora git bence cnm. Banada yumurtlama gibi geldi ama daha uzun sürerse eğer bilemedim yaniKeşke düzene girse raziyim bu ağrıyı çekmeye
Ben neredeyim :)1.günBurcummmmm123 Burcu arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allahım sağlıkla,hayırlarla tez zamanda gönlüne göre versin.
Bismillahirrahmanirrahim
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
1.gunBurcummmmm123 burcu
2.guntulinkrc tülin
3.gunpinpirik90 gamze
4.gunZeze493 zeynep
5.gunleydii18 tuğçe
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunMucize2107 büşra
8.gunS_V_S_88 sumeyye
9.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
10.gun S seda7782 seda
11.gunKelebekcikk34 şeyma
12.gun F Frdglr feride
13.gunSmydnz sumeyye
14.gunTurkuazKrampon şengül
15.gunnoniponi tugba
Ayy bilemiyorum cnm agri geçecek gibi durmuyor. Hafif ağrı hep var bacagimi kastiriyor çok sinir bozucuBi kaç gün daha devam ederse ağrıların bi doktora git bence cnm. Banada yumurtlama gibi geldi ama daha uzun sürerse eğer bilemedim yani
Bakiyorum hemen:)Ben neredeyim :)
Kacinci olmak istiyorsun cnm? Eklemeyi unutmusum kusuruma bakmaBen neredeyim :)
Hiç farkettmez cnmKacinci olmak istiyorsun cnm? Eklemeyi unutmusum kusuruma bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?