2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ama.yumurtlamada 3 gün ağrı olur mu yaa daha önce hıc boyle olmadı ovu testiyle olcuyorfum zannetmiyorum yumurtlama olsum sanki bi rahatsizlik var gibi geliyor biliyorsunuz hislerimde yanilmam
Tam 3 gun yasadim bir gun cok siddetliydi hatta acile gidicektimm sonraki gunlerde yavas yavas kesildi korkmaaa benimde bilakis icime dogan tek sey yumurtlama geldi

Off napicam bilmiyorum agriyla birlikte hafif akintim oluyor ve sağ bacagim cekiyor. Gogusler desen sis bugün evde bira hizli yürüdüm nasıl acidilar. Noluyor bana anlamis degilim inşallah kötü bisey çıkmaz.
Yok canm yaaa kistten dolayı da olabiliyor hemen öyle herseyin kötüsünü düşünme

Ama.yumurtlamada 3 gün ağrı olur mu yaa daha önce hıc boyle olmadı ovu testiyle olcuyorfum zannetmiyorum yumurtlama olsum sanki bi rahatsizlik var gibi geliyor biliyorsunuz hislerimde yanilmam
Canm adet düzene girmeye başlayınca eski belirtilerden eser kalmıyor ki

İyi geceler kızlar uyku tutmadı beni bugün. Her ay olduğu gibi bu ayda bende ağlama nöbetleri başladı kendime engel olamıyorum ve resmen hüngür hüngür hatta bağıra bağıra ağlıyorum neden aramıyorum bile herşey bana bir sebepmis gibi geliyor ve durduramıyorum kendimi kızlar ben dayanamıyorum üstüne bugün size bahsettiğim erken doğum yapan kuzenimin bebegini taburcu ettiler tabi ben gitti ordaki bebekleri görünce galiba daha kötü oldum aldık eve getirdik görseniz o kadar küçük ufakki daha taşımaya korktum kokladıkça kokladm içim cız etti resmen

Allah bi gun bizlerede nasip edicek canini skma biz inancli insanlariz aciz kullardan olmak bize yakismaz ama insan boyle durumlarla karsilasincada ister istemez uzuluyo senin ne yasadigini cok iyi anliyorummm daha fazla aratmasin rabbim tez vakitte insallahhh

Tam 3 gun yasadim bir gun cok siddetliydi hatta acile gidicektimm sonraki gunlerde yavas yavas kesildi korkmaaa benimde bilakis icime dogan tek sey yumurtlama geldi
Allah allah daha neler duyucaz bakalim.
Ağrı hala geçmedi bacagimi kastiriyor sinir bozucu ağrı 3 gundur orada offff

1.gün Burcummmmm123 Burcu arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allahım sağlıkla,hayırlarla tez zamanda gönlüne göre versin.

Bismillahirrahmanirrahim
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"

1.gun Burcummmmm123 burcu
2.gun tulinkrc tülin
3.gun pinpirik90 gamze
4.gun Zeze493 zeynep
5.gun leydii18 tuğçe
6.gun @Saman Alevi elif
7.gun Mucize2107 büşra
8.gun S_V_S_88 sumeyye
9.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
10.gun S seda7782 seda
11.gun Kelebekcikk34 şeyma
12.gun F Frdglr feride
13.gun Smydnz sumeyye
14.gun TurkuazKrampon şengül
15.gun noniponi tugba

1.gün Burcummmmm123 Burcu arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allahım sağlıkla,hayırlarla tez zamanda gönlüne göre versin.

Bismillahirrahmanirrahim
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"

1.gun Burcummmmm123 burcu
2.gun tulinkrc tülin
3.gun pinpirik90 gamze
4.gun Zeze493 zeynep
5.gun leydii18 tuğçe
6.gun @Saman Alevi elif
7.gun Mucize2107 büşra
8.gun S_V_S_88 sumeyye
9.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
10.gun S seda7782 seda 2000 okudum
11.gun Kelebekcikk34 şeyma
12.gun F Frdglr feride
13.gun Smydnz sumeyye
14.gun TurkuazKrampon şengül
15.gun noniponi tugba

Canım sana ağlama demiycem ağla at içindekileri.. Banada oluyo arada öyle istemsizce ağlıyorum.Reklamlardaki dizilerdeki hamileleri bebişleri gördükçe bile...ama sonra silkelenip kendime geliyorum bizim de vardır bi zamanımız elbet. Bu da bizim imtahanımızmış demekki sabretmemiz isyana kaçmamamız lazım o günler gelecek çok yakında ben inanıyorum

Ben neredeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…