- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.141
Canımmm ben Gamze arkadasıma 500 tane okudum..Gamze arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allahım sağlıkla,hayırlarla tez zamanda gönlüne göre versin.
Bismillahirrahmanirrahim
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
1.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
2.guntulinkrc tülin
3.gunpinpirik90 gamze
4.gunZeze493 zeynep 500 okudu
5.gunleydii18 tuğçe
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunMucize2107 büşra 1000 okudu
8.gunS_V_S_88 sumeyye. 1000 okudum
9.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
10.gun S seda7782 seda 2000 okundu
11.gunKelebekcikk34 şeyma 500 okudu
12.gun F Frdglr feride
13.gunnovasa nur
14.gunSmydnz sumeyye 2000 okudu
15.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
16.gunnoniponi tugba 1000 okudu
Normalde 2 adetimi de tarlusal kullanıp olmuştum ama bu sefer doktor progestan verdi cnm onda da ilac bittikten sonra ne zamn adet olunur yazmıyorSen hangi ilacı kullanıyodun canım?
72 gün çok canım yaaNormalde 2 adetimi de tarlusal kullanıp olmuştum ama bu sefer doktor progestan verdi cnm onda da ilac bittikten sonra ne zamn adet olunur yazmıyor
Ayy canim sikintini tahmin edebiliyorum inşallah bir an önce olursun da rahatlarsin arkadasim72 gün oldu canm yani 2 ay 12 gündür adet olmuyorum
Allah kabul etsin cnm ağzına saglik.Cnm eski listedeki yagmur eylül, beyza,zeynep ve esmer 58 arkaslarıma 600 tane okudum
Ne tadilatı var kuzum evde.Kuzum valla ben evdeki tadilattan dolayı telefonu elime bile alamıyorum iş yapmasam da herşeyin yerini ben bildiğim için telaş hakim 2 güne bitcek inşallah duaları bile hep geç okuyorum o yüzden.
Bi kere girip haber vermen yeter kuzum ağzına saglikKuzum ben 1000 tane okudum uzaktan ablamlar geldi gremiyrm pek
Ben giremesem bile duam sabit kuzum 1000 tane olaki giremezsem yerime yazarsaniz cok sevinirim kuzumBi kere girip haber vermen yeter kuzum ağzına saglik
Bi adet olym da cnm İnşAllah denerim72 gün çok canım yaaAllah düzene soksun insallahh. .sen de denesene corekotu yağını
İnşAllah canmAyy canim sikintini tahmin edebiliyorum inşallah bir an önce olursun da rahatlarsin arkadasim
Kuzum bizdede parke dün döşendi o talaş tozunu tahmin edersin birde banyo tadilat vardı bizdeNe tadilatı var kuzum evde.
Sorma bizde kaynimin evine parke dosendi temizlik yaptım çok yoruldum
Tamam cnm.yazarimBen giremesem bile duam sabit kuzum 1000 tane olaki giremezsem yerime yazarsaniz cok sevinirim kuzum
Tamam cnm mazeretin varmış:)TurkuazKrampon canim ben pinpirik90 gamze arkadasimiza simdilik 500 tane okuyabildim annemler bende oldugu icin okuyamadim bugun az once okuyabildim kusura bakma gec bildirim yapiyorum. Sabah 500 tane daha okuyacagim hak gecmesin bildirim yaparim yine ben kusura bakmayin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?