- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.161
Evet cnmKuzum bizdede parke dün döşendi o talaş tozunu tahmin edersin birde banyo tadilat vardı bizde
yok canım suan başlamadı daha inşallah başlamazda cok kötü oluyorum sonra şuan herşey yolunda inş bir sıkıntı cıkmaz rabbimin izniyle
Tmm cnmTurkuazKrampon kuzum acil durum
S_V_S_88 sümeyye bikaç saat sonra aşılamaya giriyor bizden dua istiyor bugün ona niyet okumamızı istiyor
Geçmiş olsun kuzum .Ya kusura bakmayın dün çok bulantım vardı yattım hep ondan unutmuşum okumayı akşam erkenden uyudum sabah bi uyandım aklıma geldi çok üzüldümTurkuazKrampon
Hayırlısı olsun cnm. Umarım herşey yolunda gider ve gonlunce olurKizlar hepinizden dua bekliyom biraz once belli oldu asilamanin yapilacagi cok ozur dilerim zeynepcim hakkinizi helal edin nolur
Tamam kuzum okuyorummmBurcummmmm123 tulinkrc noniponi leydii18 Zeze493 A ankmutsuz Mucize2107 @Saman Alevi F Frdglr novasa
ACİL DURUM: kizlar bugün sumeyyeye okuyoruz. Kendisi 1 2 saate asilamaya girecekmis. ınsallah tutar. Bilginize. Yarın zeynep arkadasimiza okunacak
Hakkında hayırlısı olsun canım tutar inşallah da sağlıklı hayırlı evladın olurKizlar hepinizden dua bekliyom biraz once belli oldu asilamanin yapilacagi cok ozur dilerim zeynepcim hakkinizi helal edin nolur
Tamam cnm Allah kabul etsin hayırlısı olsunKizlar hepinizden dua bekliyom biraz once belli oldu asilamanin yapilacagi cok ozur dilerim zeynepcim hakkinizi helal edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?