- 4 Eylül 2009
- 323
- 308
- 303
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.181
Canım gamze arkadaşima dünki okudugum ile beraber 1010 tane oldu ekleyebilir misinTurkuazKrampon
Tamam canlar ekliyorumTurkuazKrampon canım dün kendime 1000 okudum yazmamışım eklersin olur mu. Rabbim dualarımızı kabul etsin tez zamanda bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla
Amin cnm napiyosun?:)TurkuazKrampon . Canm sümeyye ye 1500 okudum RABBİM İnşAllah hayırlısını versin ona
Kuzular yenice eve girebildim sukurler olsun yapildi ins tutar bu defa rabbim hayirlisiyla bizede nasip eder ins isteyen herkese versin bize de versin ins cnm asilama igneyle yapiliyo ama ole bildigimiz igne deil cnm ince rahmi aciyolar snr ince uclu biseyle siringa ediyolar yikanmis spermleri gidislerini izlettiler ins yumurtayla bulusup dollerler :)S_V_S_88 ne oldu oldu mu asilama?.nasil yapiyorlar iğneyle mi? Inşallah tutar cnm
Kuzum sende sukurler olsun adet olmussun yaa cok sevindim ins biran evvel sana da bebek icin tedaviye baslarlar ve hep beraber ins mutlu olcaz bu duaninda hikmetiyleTurkuazKrampon . Canm sümeyye ye 1500 okudum RABBİM İnşAllah hayırlısını versin ona
İnşallah mutlu buluşma ile sonlanmıştır yolculuk kuzumKuzular yenice eve girebildim sukurler olsun yapildi ins tutar bu defa rabbim hayirlisiyla bizede nasip eder ins isteyen herkese versin bize de versin ins cnm asilama igneyle yapiliyo ama ole bildigimiz igne deil cnm ince rahmi aciyolar snr ince uclu biseyle siringa ediyolar yikanmis spermleri gidislerini izlettiler ins yumurtayla bulusup dollerler :)
Valla ne yapym annemler geldi memleketten 1 hafta yanimdalr yarn ablam gelck öyle öyle zaman geçicek işte bu sayede sancimi da biraz unutuyorum fena ağrım var kuzu yaaAmin cnm napiyosun?:)
Sağol canm evet sonunda oldum valla büyük bir yük kalktı üstümden İnşAllah oluck kuzum yaa yarn ilk randevum var bakalım şimdi gitmeyi düşünmüyorum adetim bitsin öyle gidicmKuzum sende sukurler olsun adet olmussun yaa cok sevindim ins biran evvel sana da bebek icin tedaviye baslarlar ve hep beraber ins mutlu olcaz bu duaninda hikmetiyle
orada?Kuzular yenice eve girebildim sukurler olsun yapildi ins tutar bu defa rabbim hayirlisiyla bizede nasip eder ins isteyen herkese versin bize de versin ins cnm asilama igneyle yapiliyo ama ole bildigimiz igne deil cnm ince rahmi aciyolar snr ince uclu biseyle siringa ediyolar yikanmis spermleri gidislerini izlettiler ins yumurtayla bulusup dollerler :)
Aa adet mi oldun hadi kurtuldun cnm.ya:)Sağol canm evet sonunda oldum valla büyük bir yük kalktı üstümden İnşAllah oluck kuzum yaa yarn ilk randevum var bakalım şimdi gitmeyi düşünmüyorum adetim bitsin öyle gidicm
Sumeyye arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allahım sağlıkla,hayırlarla tez zamanda gönlüne göre versin.
Kendisi bugun asilama yaptiracak tutmasi niyetine okuyalım. Hayirli saglikli evlat olsun.
Bismillahirrahmanirrahim
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
1.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
2.guntulinkrc tülin
3.gunpinpirik90 gamze 1500 okudu
4.gunS_V_S_88 sumeyye
5.gunZeze493 zeynep
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunMucize2107 büşra
8.gunleydii18 tuğçe
9.gun A ankmutsuz cemile
10.gun S seda7782 seda 2000 okundu
11.gunKelebekcikk34 şeyma 750 okudu
12.gun F Frdglr feride
13.gunnovasa nur
14.gunSmydnz sumeyye 1500 okudu
15.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
16.gunnoniponi tugba
Anladım canım bende bu ay biliyosundur belki klkmen kullandım bugünde progestana başladım doktoruma sordum ilacın bittiği günüde sayıp 1 hafta bekle o 1 hafta içinde adet olmazsan test yap dedi yani ilaç bitiminden 1 hafta içinde adet olman gerekiyomuşNormalde 2 adetimi de tarlusal kullanıp olmuştum ama bu sefer doktor progestan verdi cnm onda da ilac bittikten sonra ne zamn adet olunur yazmıyor
Tamam canım okudum ben sabahtan whatsapp grubundan haberim var :)Burcummmmm123 tulinkrc noniponi leydii18 Zeze493 A ankmutsuz Mucize2107 @Saman Alevi F Frdglr novasa
ACİL DURUM: kizlar bugün sumeyyeye okuyoruz. Kendisi 1 2 saate asilamaya girecekmis. ınsallah tutar. Bilginize. Yarın zeynep arkadasimiza okunacak
İnşaAllahhh peşpeşe hamile haberleri vericez canımmmm sen başlarda bişeyler hissediyodun noldu sana bişey hissetmiyo musun :)) bak şeyma geçenlerde beni rüyasında görmüş hamilelik haberimi vermişim sende bişeyler hisset :)) hepimiz içinnnKızlar nerelerdesiniz ya kimsecikler yok
5 ay oldu konuyu acali. Acaba ne zaman hamile kalicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?