2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Sumeyye arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allahım sağlıkla,hayırlarla tez zamanda gönlüne göre versin.
Kendisi bugun asilama yaptiracak tutmasi niyetine okuyalım. Hayirli saglikli evlat olsun.

Bismillahirrahmanirrahim
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"

1.gun Burcummmmm123 burcu
2.gun tulinkrc tülin
3.gun pinpirik90 gamze 1500 okudu
4.gun S_V_S_88 sumeyye
5.gun Zeze493 zeynep
6.gun @Saman Alevi elif
7.gun Mucize2107 büşra
8.gun leydii18 tuğçe
9.gun A ankmutsuz cemile
10.gun S seda7782 seda 2000 okundu
11.gun Kelebekcikk34 şeyma 750 okudu
12.gun F Frdglr feride
13.gun novasa nur
14.gun Smydnz sumeyye
15.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
16.gun noniponi tugba

GAMZE arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allahım sağlıkla,hayırlarla tez zamanda gönlüne göre versin.

Bismillahirrahmanirrahim

1.gun Burcummmmm123 burcu 500 okudu
2.gun tulinkrc tülin 1010 okudu
3.gun pinpirik90 gamze 1000 okudu
4.gun Zeze493 zeynep 500 okudu
5.gun leydii18 tuğçe
6.gun @Saman Alevi elif
7.gun Mucize2107 büşra 1000 okudu
8.gun S_V_S_88 sumeyye. 1000 okudum
9.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
11.gun Kelebekcikk34 şeyma 500 okudu
12.gun F Frdglr feride 500 okudu
13.gun novasa nur 500 okudu
14.gun Smydnz sumeyye 2000 okudu
16.gun noniponi tugba 1000 okudu

Sumeyye arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allahım sağlıkla,hayırlarla tez zamanda gönlüne göre versin.
Kendisi bugun asilama yaptiracak tutmasi niyetine okuyalım. Hayirli saglikli evlat olsun.

Bismillahirrahmanirrahim

1.gun Burcummmmm123 burcu
2.gun tulinkrc tülin
3.gun pinpirik90 gamze 1500 okudu
4.gun S_V_S_88 sumeyye
5.gun Zeze493 zeynep
6.gun @Saman Alevi elif
7.gun Mucize2107 büşra
8.gun leydii18 tuğçe
9.gun A ankmutsuz cemile
11.gun Kelebekcikk34 şeyma 750 okudu
12.gun F Frdglr feride
13.gun novasa nur
14.gun Smydnz sumeyye 1500 okudu
16.gun noniponi tugba

S_V_S_88 ne oldu oldu mu asilama?.nasil yapiyorlar iğneyle mi? Inşallah tutar cnm
Kuzular yenice eve girebildim sukurler olsun yapildi ins tutar bu defa rabbim hayirlisiyla bizede nasip eder ins isteyen herkese versin bize de versin ins cnm asilama igneyle yapiliyo ama ole bildigimiz igne deil cnm ince rahmi aciyolar snr ince uclu biseyle siringa ediyolar yikanmis spermleri gidislerini izlettiler ins yumurtayla bulusup dollerler :)

İnşallah mutlu buluşma ile sonlanmıştır yolculuk kuzum

Kuzum sende sukurler olsun adet olmussun yaa cok sevindim ins biran evvel sana da bebek icin tedaviye baslarlar ve hep beraber ins mutlu olcaz bu duaninda hikmetiyle
Sağol canm evet sonunda oldum valla büyük bir yük kalktı üstümden İnşAllah oluck kuzum yaa yarn ilk randevum var bakalım şimdi gitmeyi düşünmüyorum adetim bitsin öyle gidicm

Inşallah.cnm:) ağrı acı oluyor mu o arada?
orada?

Normalde 2 adetimi de tarlusal kullanıp olmuştum ama bu sefer doktor progestan verdi cnm onda da ilac bittikten sonra ne zamn adet olunur yazmıyor
Anladım canım bende bu ay biliyosundur belki klkmen kullandım bugünde progestana başladım doktoruma sordum ilacın bittiği günüde sayıp 1 hafta bekle o 1 hafta içinde adet olmazsan test yap dedi yani ilaç bitiminden 1 hafta içinde adet olman gerekiyomuş

Kızlar nerelerdesiniz ya kimsecikler yok
5 ay oldu konuyu acali. Acaba ne zaman hamile kalicaz
İnşaAllahhh peşpeşe hamile haberleri vericez canımmmm sen başlarda bişeyler hissediyodun noldu sana bişey hissetmiyo musun :)) bak şeyma geçenlerde beni rüyasında görmüş hamilelik haberimi vermişim sende bişeyler hisset :)) hepimiz içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…