- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.441
A ankmutsuz cnm rabbim hayirli kilsin ins bak yat yarin ben ertesi gun yatamamistim ama cok agrilarim oldu sen mutlaka dinlen yat agir is yapma cnm sakin hatta agir sey bile tasima kendini kolla mutlaka rabbim ins hayirlisiyla gobusunu doldurcak cnm[/QUOTE]
- Cemile arkadasimiza niyet okuyoruz.
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Bugün asilama yaptıracak tutması niyetine.
- Bismillahirrahmanirrahim
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
1.gun @Burcummmmm123burcu
2.guntulinkrc tülin
3.gunpinpirik90 gamze 1000 okudu
4.gunS_V_S_88 sumeyye 1000 okudum
5.gunZeze493 zeynep 500 okudu
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunleydii18 tuğçe 200 okudum
8.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
9.gun @TurkuazKramponşengül500 okudu
10.gun S seda7782 seda 1500 okudum
11.gunKelebekcikk34 şeyma 1000 okudu
12.gun @Frdglr feride
13.gunnovasa nur 300 okudu
14.gunSmydnz sumeyye
15.gunMucize2107 büşra1000okudu
16.gunnoniponi tugba 1000okudu
Rabbim kabul etsin insallah
Canım ben sana 100 tane okudum.. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağını tekrar doldursun inşallah ❤Bugun bana kimse okumuyor galiba
Amin cnm. Ağzına yüreğine sağlıkCanım 500 okudum sana Allahım sağlıklı sıhhatli ikinci evlat nasip etsin canım
Aaa teşekkür ederim cnm benim. Ağzına yüreğine saglik:)Canım ben sana 100 tane okudum.. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağını tekrar doldursun inşallah ❤
Amin canim amib Okuma sayıları giderek düşüyor.... neyse... okuyanda okumayandanda Allah razı olsunAaa teşekkür ederim cnm benim. Ağzına yüreğine saglik:)
Kuzum okucam ben akşam olur mu öyle şey tabiki okucaz.Doktora gittim kese gözüktü cok şükür darısı kalp atışının başına artıkBugun bana kimse okumuyor galiba
Rica ederim canım Rabbim kabul etsin inşallah.. takipdeyim sizi güzel haberlerinizi bekliyorum inşallahAaa teşekkür ederim cnm benim. Ağzına yüreğine saglik:)
Ne demek kuzummm rabbim hayirli bi evlat nasip etsin en tez zamanda hepimize :)Mucize2107 sağol güzel arkadaşım ağzına saglik.
Kelebekcikk34 tamam kuzum
Çok sevindim keseyi gördüğüne:))
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına alasın.Kuzum okucam ben akşam olur mu öyle şey tabiki okucaz.Doktora gittim kese gözüktü cok şükür darısı kalp atışının başına artık
- Şengül arkadasimiza niyet okuyoruz.
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
- Bismillahirrahmanirrahim
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
1.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
2.guntulinkrc tülin
3.gunpinpirik90 gamze
4.gunS_V_S_88 sumeyye 1000 okudum
5.gunZeze493 zeynep
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunleydii18 tuğçe
8.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
9.gunTurkuazKrampon şengül 1500 okudu
10.gun S seda7782 seda 2000okudum
11.gunKelebekcikk34 şeyma
13.gunnovasa nur 500 okudu
14.gunSmydnz sumeyye
15.gunMucize2107 büşra 3200 okudum
16.gunnoniponi tugba
Rabbim kabul etsin insallah
Gerçekten mi canımmm ay ne kadar mutlu oldum ve daha çok heycanlandım inşaAllah o gün kırmızılar gelmezde yüzümüz güler amiiiiinnnnnnnBenim bat da 2 agustos cnm:) zezeninde öyle:)
Yaa cnm ben karistirmisim 12 agustosmusGerçekten mi canımmm ay ne kadar mutlu oldum ve daha çok heycanlandım inşaAllah o gün kırmızılar gelmezde yüzümüz güler amiiiiinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?