- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.421
Kuzu ya bende misafir var inan o kadar yoğunum ki anlamam sana kafamı indirdiğim gibi uyuyorum bilirsin ben duayi asla geciktirmem ama inan okumaya firsatm dahi olmuyor. Bide bu hafta doktor randevum var onun stresi daha şimdiden sardı inanırmısn eğer sorun çıkarsa cidden çok yıprancm eşim bugün gereken testleri yaptı pazartesi sonuçları alick İnşAllah ondada bi sorun çıkmazda rahat bi nefes alırızSelam kizlar nasilsiniz?
Tmm cnm.sorun degilKuzu ya bende misafir var inan o kadar yoğunum ki anlamam sana kafamı indirdiğim gibi uyuyorum bilirsin ben duayi asla geciktirmem ama inan okumaya firsatm dahi olmuyor. Bide bu hafta doktor randevum var onun stresi daha şimdiden sardı inanırmısn eğer sorun çıkarsa cidden çok yıprancm eşim bugün gereken testleri yaptı pazartesi sonuçları alick İnşAllah ondada bi sorun çıkmazda rahat bi nefes alırız
Günaydın cnm .gunaydın kızlar nasılsınız? var mı yenı haberler:)
Canım ben dünkü arkadaşa 500 okumuştum yazmayı unutmuşum eklersen sevinirimF Frdglrnovasa tulinkrc Burcummmmm123 @Saman Alevi
Hatirlatma: bugün cemilenin dua günü.
Lütfen aksatma yapmayalım..
Canım msjını yeni gördüm normalde bat 29 temmuz fakat progestan kullandığım için ağustosun 2'sine kadar bekliycemSenin bat ne zaman cnm?
Benim bat da 2 agustos cnm:) zezeninde öyle:)Canım msjını yeni gördüm normalde bat 29 temmuz fakat progestan kullandığım için ağustosun 2'sine kadar bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?