- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.401
cnm esinden sperm alip sana enjekte ettiler mi daha henuz igne asamasindasin sanirim.igneyi yumurta gelismesi icin mi verdi sana pekiKuzummm bende asilamaya basladimmm igne verdi adetin 3.gunu gittim kan falan vermeden yumurtalarn durumuna gore basladik canim korkulacak hic birsey yokk sakin korkma
buraya kadar normalde cnm ama esimden kaliteli sperm alip bana enjekte edilme kismi beni korkutuyoCanım adetin 3 günü gidiyorsun yumurtaların durumuna göre iğne veriyor göbekten vurunuyorsun bazıları hapla aşılama oluyor ama benimki iğneli sonra iki güne 1 kontrol yumurtalar büyüDu mu diye sonra da çatlatma iğnesi vurunuyorsun Korkulacak ve tirsacak bir durum yok canım bu arada Tuğçe ye 500 okudum Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Yok canim daha igne asamasindayiz igneyi yumurta gelisimi icin verdi kuzucum 4.gunumdeym one cikan 4 5 tane yumurtam var ama daha istenilen boyutta degil igneye devam ediyoruz bol duaya ihtiyacim varcnm esinden sperm alip sana enjekte ettiler mi daha henuz igne asamasindasin sanirim.igneyi yumurta gelismesi icin mi verdi sana peki
Amin canım inşallah evet ilk defa bende aşılama oldum rahmine spekulum takılıyor daha sonra katater var ince uçlu iğne ve uzun şırınga gibi korkumdan bakamadım da :)) Spekulumun icinden o siringayi icine ywelestirip enjekte ediyorlar Acı kişiye göre değişir sperm verilirken adet sancısı gibi bir ağrı oluyor ama dayanlimayacak bir ağrı değil önemli olan kasmamak Diger arkadaş kendini kastiği için spekulum kırıldı. Kasmamak ve rahat olmak önemli benim işlemim 30 saniye sürdü diğerinin 5 dakika hafif leke şeklinde kanama olabilir bu normal gün aşırı ilişkide buluun dedi birde vajinal jel verdi. Her gün onu uygulayacağım ve 12 gün sonra kan vereceksiniz dedi... Bi arkadaş daha aşılamaya başlamıştı yumurtaları iğneye cevap vermedi ve tedavi iptal edildi hüngür hüngür ağlayarak gitti Bırak biraz acı çekelim nitekim bedenden bir insan çıkartacaz onun yanında aşılama ne olacak ki hiç kasma strese girme canım Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinburaya kadar normalde cnm ama esimden kaliteli sperm alip bana enjekte edilme kismi beni korkutuyo
bugunku asilaman hayirlara vesile olsun insalllah cnm
neler yasadin aci duydunmu vs.beni bilgikendirirsen cok.sevinirim cok merak ediyorum hic asilama olmadim cunku. insallah sonucunda hayirli saglikli bi bebegin olur insallah cnm
Stres yapma yumurtan geriden geliyorsa incir ye canımYok canim daha igne asamasindayiz igneyi yumurta gelisimi icin verdi kuzucum 4.gunumdeym one cikan 4 5 tane yumurtam var ama daha istenilen boyutta degil igneye devam ediyoruz bol duaya ihtiyacim var
Onuda bi yapayim kuzum daha 7.gundeyim tatlim bakalim sen naptinStres yapma yumurtan geriden geliyorsa incir ye canım
Gittim aşılamayı olduk geldik binada dügün var eşim sadıç oynamayacagim oturacagimOnuda bi yapayim kuzum daha 7.gundeyim tatlim bakalim sen naptin
Bugün daha iyim yumurta buyur mu iğne acıtır mi aşılama nasıl olur derken atlattık bundan sonrasi işimiz Allaha kaldı Sen nasılsın turkuazim ben hala umutluyum sendenSelam kizlar nasilsiniz?
Gun asiri iliskiye başladık cnm. Umarım.bu ayda yumurtam erken çatlar düzene otururda doktora gerek kalmaz. Öyle çok istiyorum ki bakalım. Kafam öyle karisik ki hic bilmiyorum nasil olacakBugün daha iyim yumurta buyur mu iğne acıtır mi aşılama nasıl olur derken atlattık bundan sonrasi işimiz Allaha kaldı Sen nasılsın turkuazim ben hala umutluyum senden
Iyi kuzummm sennnapion nasilsinSelam kizlar nasilsiniz?
Hadiii kuzummm darisi basimaaa sen atlattin insallah bebis haberini aliriz rabbim gonlune gore versinnn tatlimGittim aşılamayı olduk geldik binada dügün var eşim sadıç oynamayacagim oturacagim
Haaa bu arada kesinlikle yerinden kalkma kuzummmm bolca dinlenmeye bak dugun isleri bizi kurtarmiyo malesef :)Hadiii kuzummm darisi basimaaa sen atlattin insallah bebis haberini aliriz rabbim gonlune gore versinnn tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?