- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.501
Saglık olsun okuyandanda okumayanda sağolsun sorun degilOkuyanlar olacaktır ama okuyan sayısı gerçekten azaldı üzgünüm
Okudum canım 5000Seda kendine okudunmu?
Ben de sıramı bilmediğimden ekleyemedim kendimi sana yazayım dedim :)
Önemli değil cnm ben ekleme yaparım sen yeter ki okuyup bildir yeter.Ben de sıramı bilmediğimden ekleyemedim kendimi sana yazayım dedim :)
Bu arada ben çalışıyorum işler de yoğun olduğu için az okuyabiliyorum hak geçmesin diye de herkese aynı sayıda okuyorum bazen akşama kalıyor o yüzden gece bildirim yapabiliyorum kusuruma bakmayın
Kuzum ben sedaya 500 okudum dedim ya yoğun olcam bugünden yazıyorum dedimBurcummmmm123 tulinkrc pinpirik90 S_V_S_88 Zeze493 leydii18 F Frdglr A ankmutsuz @Saman Alevi novasa Mucize2107 Smydnz
BUGÜN SEDA ARKADASIMIZIN DUA GÜNÜDÜR.
HERKEZ ZAMANINDA BILDIRIMINI YAPSIN.
ZAMANINDA YAPANLAR DIKKATE ALMASIN..
ILK GÜNLER EKSIKSIZ OKUNDU. NAZAR DEGDI SANIRIM.
LÜTFEN DIKKAT EDELIM. KIMSENIN HAKKINA GIRMEYELIM...
Anlıyorum kuzum sende haklsın kimine çok kimine az okunuyor hak geçiyor ben 12000 okudum şimdi 6 güne dağıt herkese 2000 okumuş oldum rabbim tez zamanda kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin İnşAllahBiliyorum cnm. Mazereti olana bisey demiyorum zaten.
Ama herkesin hakkını gozetmeliyim çünkü az okunan kişi diyebilir "Ben herkese okudum ama bana çok az kişi okudu" tamam niyet önemli ama böyle dusunenlerde olabilir. O yuzden günü geldiginde henüz okumayalarada etiket yapıyorum. Daha başka ne yapayım bilmem..
Senin vesilenle durumumu anlatmış oldum.
Şeyma da dahil mı buna cnm?Anlıyorum kuzum sende haklsın kimine çok kimine az okunuyor hak geçiyor ben 12000 okudum şimdi 6 güne dağıt herkese 2000 okumuş oldum rabbim tez zamanda kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin İnşAllah
Büyük ihtimal eklemisimdir ama bazen alinti yapilirken eklemedigim liste alıntı yapilmis olabilir. Büyük ihtimal öyle oldu .kac kez kendim farkedip okunanlari tekrardan ekledim noniponide oldu burcumm da oldu. Hatta niye beni etiketledin ben okumustum dediler. Bende hep unuttugumu soyledim. Ama aslında öyle değilmiş sonradan farkettim. Ne demek istedigimi anlamisindir inşallah. Allah kabul etsinKuzum ben sedaya 500 okudum dedim ya yoğun olcam bugünden yazıyorum dedim
Geçmiş olsun cnmTurkuazKrampon dünkü arkadaşımıza 300 tane okudum. Dün cok ağır grip oldum k.bkmayın bildiremedim..
Çok doğru yazmissinHerkesin kendisiyle alakalı bir durum. Şahsen kendi adıma konuşayım ben başta dedim herkese 500 okuyacağım diye kendime de 500 okudum. Tamam insanların işi gücü olabilir yoğun olabilirler ama 100 tane 200 tane 500 tane çekmek insanın saatlerini almıyor Ayrıca yine kendi adıma bu listeden ben şahsen birine okumassam vicdanı olarak rahatsız oluyorum bakTurkuazKrampon seymaya 500 okudum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Kelebekcikk34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?