- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.521
Hergun aksatmadan okuyanlardansin sende. Allah kabul etsinGunaydin kizlar vala bende kimseye 1000 altinda okumadim sayisini daha fazla tuttuklarim oldu yalan degil hepimizin duaya ihtiyaci var ama durumu özel olanlara daha fazladan okudum gecen duadada herkese 1000 okumustum cok kisa dua olmasina ragmen cok az sayilarda okuyanlarda vardi yorucu ve zaman alan bi dua degil tamam niyet cok nemli ama adaletli davranmaya özen gösterelim ❤
Amin kuzummm ölüm hastalik gibi özel durumlar olmadiği sürece Allahin izniyle aksatmamaya çalışacam kuzuHergun aksatmadan okuyanlardansin sende. Allah kabul etsin
Az kaldı zaten 5 gün var. Ben zaten hep buralardayimAmin kuzummm ölüm hastalik gibi özel durumlar olmadiği sürece Allahin izniyle aksatmamaya çalışacam kuzu
Tmm cnm anladimYok canm seymanin günü bugün değil mi ona ayrı okuycm bugün İnşAllah netm yok girip yazıyorum çıkıyorum
Bu yazini kendi üstüme almıyorum. Çünkü benim anlatmak istedigim günü gününe dua okunması ve aynı gün bildirim yapılması. Mazereti olanları ayrı tutarak.Arkadaşlar yalnız sürekli 1000in altında okuyanlara laf çarpıtıyosunuz ayıp oluyo.sen 1000 tane okursun başkası 1 tane okur İçten okur Allah onu kabul eder önemli olan sayısı değil ne kadar içtenlikle okuduğun. Herkes sizin kadar müsait olmayabilir. 200 300 tane okuyorum çoğu zaman bulantılarım oluyo ve sürekli uzanıyorum evde kızkardeşim önüme getiriyo yemeği herşeyi.ne kadar okuyabilirsem okuyorum. Lütfen kimseyi şu kadar okuyo ediyo diye sınıflandırmayın. Allah herkesinkini kabul etsin...
Hayır canm onun bugün değil mi dua günü okuyup yazarm inşAllah kuzumŞeyma da dahil mı buna cnm?
Sağol kuzumPay ettimSmydnz ağzına yüreğine saglik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?