- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.541
Ay hadi inşallah canım heyecanlandım bende valla :)Arkadaşlar suan çok değişik duygular icerisinde gözlerim dolu dolu yazıyorum...Vücudumda degisik seyler hiddediyorum son gunlerde boyle olunca dün gece yatmadan önce dua ettim Allahım bişey varsa rüyamda bana bildir diye..ve rüyamda karnimi tutuyorum ve bebeğimin kalp atışını ve kipirdanisini hissediyorumm.sabah uyandım ve şok oldum Rabbim inşallah bana var olan bebeğimi bildirmistir kızlar..sizlerlé paylasmak istedim
Ah kuzum hele ben hele ben :) inşallah hayal kırıklığına uğramamAy hadi inşallah canım heyecanlandım bende valla :)
2 agustos canımBat ne zamanZeze493 umarım vardir
Son 9 gün desene2 agustos canım
Kasık ağrım var ince ince seyirme gibi ..belimde ağrı oluyo hep değil ama bide makatımda baskı hissediyorum..akıntı desen sut beyazi sivi ama kokusuz..adet belirtim bu kadar erken başlamaz 3 gün önce başlar o yüzden farklı geldi bu belirtilerNe gibi değişikler varZeze493
Ayyy evet :)) ama bu sefer sabırlı olcam erkenden test mest yapmicam hayirlisiSon 9 gün desene
Inşallah vardır cnm.hayirlisi bakalimKasık ağrım var ince ince seyirme gibi ..belimde ağrı oluyo hep değil ama bide makatımda baskı hissediyorum..akıntı desen sut beyazi sivi ama kokusuz..adet belirtim bu kadar erken başlamaz 3 gün önce başlar o yüzden farklı geldi bu belirtiler
Inşallah vardır cnm.hayirlisi bakalimKasık ağrım var ince ince seyirme gibi ..belimde ağrı oluyo hep değil ama bide makatımda baskı hissediyorum..akıntı desen sut beyazi sivi ama kokusuz..adet belirtim bu kadar erken başlamaz 3 gün önce başlar o yüzden farklı geldi bu belirtiler
Canım 400 tane okudum Allah şifa versin.....Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
Şeyma arkadaşımıza niyet okuyoruz. Saglicakla evladini kucağına alsın inşallah.
1.gunBurcummmmm123 burcu
2.guntulinkrc tülin
3.gunpinpirik90 gamze
4.gunS_V_S_88 sumeyye 1000 okudu
5.gunZeze493 zeynep
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunleydii18 tuğçe
8.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
9.gunTurkuazKrampon şengül 1000 okudu
10.gun S seda7782 seda
11.gunKelebekcikk34 şeyma
12.gun F Frdglr feride 500 okudu
13.gunnovasa nur
14.gunSmydnz sumeyye 4000 okudu
15.gunMucize2107 büşra 3000 okudu
16.gunnoniponi tugba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?