- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.801
Umarim hepinizden guzel haberler alırızBATLAR
Burcummmmm123 29 temmuz (bugun)
Zeze493 2 ağustos
S_V_S_88 2 ağustos
pinpirik90 5 ağustos
@Mertege123 7 ağustos
tulinkrc 9 ağustos
novasa 10 ağustos
TurkuazKrampon 12 agustos
Mucize2107 12 ağustos
Kızlar istesek denk getiremezdik böyle
Batlarimiz sirasiyla ve yarın dua zincirimiz bitiyor bir daha beklemeye gecicez istesek böyle denk getiremezdik dualarimiz okunurken cogumuzun ovulasyona denk gelmistir eminimki benim öyle oldu. hergun yeni bi arkadasimizin mutlu haberini almak için beklicez. Rabbimin izniyle güzel haberleri alırız inşallah.
Smydnz batı belli değil ama inşallah dualar sayesinde ondan da güzel haberi alicaz ben inaniyorum
Canim ya kusura bakmayın temizlik yapıyorum fazla takilamiyorum sen nasılsın nasıl gidiyorBusra-drnk nasılsın cnm ?
[/QUOTE]Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
Tugba arkadaşımıza niyet okuyoruz.
1.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
2.guntulinkrc tülin
3.gunpinpirik90 gamze
4.gunS_V_S_88 sumeyye 1000 okudu
5.gunZeze493 zeynep
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunleydii18 tuğçe
8.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
9.gunTurkuazKrampon şengül 1000 okudu
10.gun S seda7782 seda
11.gun @Kelebekcikkk şeyma 600 okudu
12.gun F Frdglr feride
13.gunnovasa nur
14.gunSmydnz sumeyye
15.gunnoniponi tuğba
16.gunMucize2107 büşra 2700 okudum
Iyi canim bildigin gibi aynı devam. Kaç haftalik oldunuz?Canim ya kusura bakmayın temizlik yapıyorum fazla takilamiyorum sen nasılsın nasıl gidiyor
Nasıl yaniDua: "RAbbi hebli mines salihin"
Tugba arkadaşımıza niyet okuyoruz.
1.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
2.guntulinkrc tülin
3.gunpinpirik90 gamze
4.gunS_V_S_88 sumeyye 1000 okudu
5.gunZeze493 zeynep 1000 okudu
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunleydii18 tuğçe 300 okudum
8.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
9.gunTurkuazKrampon şengül 1000 okudu
10.gun S seda7782 seda
11.gun @Kelebekcikkk şeyma 600 okudu
12.gun F Frdglr feride
13.gunnovasa nur
14.gunSmydnz sumeyye
15.gunnoniponi tuğba
16.gunMucize2107 büşra 2700okudum
Yok canım henüz olmadım :) bende şimdi msjları okumaya girmiştim sen yazmışsınBurcu adet oldunmu meraktayim ben
Hahahahah hakikaten istesek böyle olmaz ya bide başı ben çekiyorum inşaAllah bu ay ayağımı sürüyerek hamilelik haberimi veririmde peşimden gelirsinizBATLAR
Burcummmmm123 29 temmuz (bugun)
Zeze493 2 ağustos
S_V_S_88 2 ağustos
pinpirik90 5 ağustos
@Mertege123 7 ağustos
tulinkrc 9 ağustos
novasa 10 ağustos
TurkuazKrampon 12 agustos
Mucize2107 12 ağustos
Kızlar istesek denk getiremezdik böyle
Batlarimiz sirasiyla ve yarın dua zincirimiz bitiyor bir daha beklemeye gecicez istesek böyle denk getiremezdik dualarimiz okunurken cogumuzun ovulasyona denk gelmistir eminimki benim öyle oldu. hergun yeni bi arkadasimizin mutlu haberini almak için beklicez. Rabbimin izniyle güzel haberleri alırız inşallah.
Smydnz batı belli değil ama inşallah dualar sayesinde ondan da güzel haberi alicaz ben inaniyorum
Valla canım karışık duygular içindeyim içimden bi his bu ay oldu diyo bi yandan da kaptırma kendini diyo bilemiyorum canım ama şu bi gerçek sevdiğim ve iştaha geldiğim herşeyden soğudum böylede bişey varBurcummmmm123 Ne hissediyorsun?
Canım ben hala adet olmadım ilaç biteli bugün 3.gündü kaldı 4 gün bakalım hayırlısı canım benim normalde adetim yarındı biliyosun inşaAllah şu 2-3 günde geçerde test yaparım ve pozitif sonuç alırım :)))Burcu ne yapti acaba meraktayim
TurkuazKrampon canım sanada soruyım normalde benim adetim yarın ya ama ilaç kullandığım için 1'ine kadar beklemek zorundayım ya o güne kadar bekliyim mi yoksa ayın 30-31 gibi test yapıyım mı? Yani yapsam çıkarmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?