- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.761
Canım doktor ışini ertele istersen ama korunma bence. Kafana takma sadece oluruna bırak. Ara veriyormussun gibi davran ama vermeKızlar ben dün doktora gittim randevum var demistim yaa rahim filmi istedi çektirmekten vazgeçtim ve tedavi olmayı reddettim malesef oluruna bıraktım olursa RABBİM den olmazsa yine onun bildiği bisey dün eşimle uzun uzun konuştum ve çocuk işine biraz ara vermek istediğimi söyledim tabi tepkisini verdi sirf olmuyor diye hemen pes ediyorum diye ama yoruldugumu oda anladı ne yapcgmi bilmiyorum
Erteledim zaten canm uzun bi müddet gitmeyi düşünmüyorum adetlerm yine uzarsa söktürücü kullanıp olucm hiç doktora gitmiycm nasilsa hepsi aynı şeyleri istiyor birsey yaptıkları yokCanım doktor ışini ertele istersen ama korunma bence. Kafana takma sadece oluruna bırak. Ara veriyormussun gibi davran ama verme
Canım 1000 tane okudum allahım kabul etsin inşallah
500 okudum canım
Allah razı olsun cnm:)TurkuazKrampon canım sana da 1000 tane okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Gunaydin cnm valla aynen bu sefer nasil hepimizin denkgeldi cok sasiyorum bendeBATLAR
Burcummmmm123 29 temmuz (bugun)
Zeze493 2 ağustos
Mucize2107 2 ağustos
S_V_S_88 2 ağustos
pinpirik90 5 ağustos
@Mertege123 7 ağustos
tulinkrc 9 ağustos
novasa 10 ağustos
TurkuazKrampon 12 agustos
Kızlar istesek denk getiremezdik böyle
Batlarimiz sirasiyla ve yarın dua zincirimiz bitiyor bir daha beklemeye gecicez istesek böyle denk getiremezdik dualarimiz okunurken cogumuzun ovulasyona denk gelmistir eminimki benim öyle oldu. hergun yeni bi arkadasimizin mutlu haberini almak için beklicez. Rabbimin izniyle güzel haberleri alırız inşallah.
Smydnz batı belli değil ama inşallah dualar sayesinde ondan da güzel haberi alicaz ben inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?