- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.781
Aynen cnm ya dualarla birlikte öyle denk geldi ki birimizin bati uzak degil hepsi yakin:)Gunaydin cnm valla aynen bu sefer nasil hepimizin denkgeldi cok sasiyorum bende
Aminnnn canimm arkadasimm insallah guzel gunler yakindir bu arada bat 12 agustos kuzucumBATLAR
Burcummmmm123 29 temmuz (bugun)
Zeze493 2 ağustos
Mucize2107 2 ağustos
S_V_S_88 2 ağustos
pinpirik90 5 ağustos
@Mertege123 7 ağustos
tulinkrc 9 ağustos
novasa 10 ağustos
TurkuazKrampon 12 agustos
Kızlar istesek denk getiremezdik böyle
Batlarimiz sirasiyla ve yarın dua zincirimiz bitiyor bir daha beklemeye gecicez istesek böyle denk getiremezdik dualarimiz okunurken cogumuzun ovulasyona denk gelmistir eminimki benim öyle oldu. hergun yeni bi arkadasimizin mutlu haberini almak için beklicez. Rabbimin izniyle güzel haberleri alırız inşallah.
Smydnz batı belli değil ama inşallah dualar sayesinde ondan da güzel haberi alicaz ben inaniyorum
Aminnnn canimm arkadasimm insallah guzel gunler yakindir bu arada bat 12 agustos kuzucum
Aynenn kuzummm ayarlansa bu kadar denk gelmezdi insallah umut ayi olur bizim ayimiz olur❤❤❤Batlar için bende çok heyecanlıyım artık hepimiz öyle samimi olduk ki kim hamile kalacak kendim gibi merakediyorum. Cemilenin de 2 Ağustos dan sonra aşılama sonucu ay cok heycanlı inşallah.
Onemli degil kuzumm ❤Pardone
Evet canım kelebegim unutmamis beni Benimde 2-4 ağustos arasında belli olacak cidden çok heyecanlı ya hayırlısı bakalımBatlar için bende çok heyecanlıyım artık hepimiz öyle samimi olduk ki kim hamile kalacak kendim gibi merakediyorum. Cemilenin de 2 Ağustos dan sonra aşılama sonucu ay cok heycanlı inşallah.
Hoşgeldin bat beklenen adet tarihi demekBayanlar ben yeniyim bat nedir açklarmsınız bu arada bnde bebeş sahibi olmak istyrm
Hoşgeldin canim:) kendinden bahsedermisin? Kaç aydır istiyorsun kaç yasindadin gibiBayanlar ben yeniyim bat nedir açklarmsınız bu arada bnde bebeş sahibi olmak istyrm
Mutluluklarımiz da yakın inşallahAynen cnm ya dualarla birlikte öyle denk geldi ki birimizin bati uzak degil hepsi yakin:)
Son 14 gun:)Son 5 gün ayyy zaman geçmiyor kızlar yaaa :)
Burcu tatilde ondan girmiyo pek sanırım canımBurcu ne yapti acaba meraktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?