- 30 Mart 2017
- 1.267
- 942
- 73
- 36
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.861
Benden de umut yok bu ay canım. Rahim filmi de çektirdim yumurtlama zamanları denk geldimi bilemiyorum artık hayırlısı. Senden ve kızlardan mutlu haberleri bekliyorum artık duamızda bitti sonuçlaını alcaz inşallah...Kızlar napiyorsunuz neler hissediyonuz paylaşın:))
Hemen belli eder mi ki canım daha yeni değil miydi senin ovulasyon..inşallah bebisin oluşuyordur bol bol dua et bu gunlerdeKızlar size bisey dicem ama kendimi kaptirmiyorum hiç hayırlısı olsun. Kendimden fazla ümidim de yok amaa ben kızıma hamile kaldigimda haberim yokken kasigimin tam üstünde bir ağrı oluyordu o agriyi asla unutmam hatta gece vardiyasinda çalışıyordum arkadasimda şahit olmustu agrima ve sen hamilesin demişti bende saçmalama demiştim ertesi gün pozitifi yakalamistim suan o agrinin aynisini ama hafif derecede hissediyorum ve çok saskinim.
Kusura bakmayın gece okudum ev misafr dolu. 650 okudum...arkdsıma.Allah kabul etsin inşaallhh tez vakitte kucaklarımızı evlatlarla doldursun
Kuzum sen adetim düzene girdiğinde kızıma hamile kalmıştım dememismiydn belki yine olmustur yaaa hadi İnşAllah vardır biseyler kuzumKızlar size bisey dicem ama kendimi kaptirmiyorum hiç hayırlısı olsun. Kendimden fazla ümidim de yok amaa ben kızıma hamile kaldigimda haberim yokken kasigimin tam üstünde bir ağrı oluyordu o agriyi asla unutmam hatta gece vardiyasinda çalışıyordum arkadasimda şahit olmustu agrima ve sen hamilesin demişti bende saçmalama demiştim ertesi gün pozitifi yakalamistim suan o agrinin aynisini ama hafif derecede hissediyorum ve çok saskinim.
Kuzum bisey hissedemiyom ole aman aman da bi degisiklik yok varsa bile kullandigimiz ilaclardan oldugunu dusunuyorum rabbim hepimize mutlu hbrleri versin ins da baska telaselerde yasayalim insS_V_S_88 canım sen nasıl hissediyorsun kendini sen benden once öğreneceksin Allahın izniyle güzel sonuçlar öğreneceğiz. Olmasa bile inşallah bidaha bidaha.... pes etmek yok
Allah razi olsun okuyan agzina yuregine saglik olsun kucagin bebekle dolsun kuzum insallah sende pozitif sonuc alirsin❤❤[/QUOTE]Busramm ins rabbim tez vakitte saglikli evlatlari kucagina verecek kuzum az kaldi ins yaptiracagin asilama pozitip cikacak kuzum
Canım bu ağrı nasıl bi ağrıydı tarif edermisin? Şuan sol kasığımda aşırı bir ağrı var ve bacağıma vuruyo ağrısı ben hiç böyle bişey yaşamamıştım şimdi senin msjını okuyunca tevafuk olduKızlar size bisey dicem ama kendimi kaptirmiyorum hiç hayırlısı olsun. Kendimden fazla ümidim de yok amaa ben kızıma hamile kaldigimda haberim yokken kasigimin tam üstünde bir ağrı oluyordu o agriyi asla unutmam hatta gece vardiyasinda çalışıyordum arkadasimda şahit olmustu agrima ve sen hamilesin demişti bende saçmalama demiştim ertesi gün pozitifi yakalamistim suan o agrinin aynisini ama hafif derecede hissediyorum ve çok saskinim.
Kuzum 3000 okudum büşra ya RABBİM hayırlı evlatlar nasip etsin İnşAllah
Hemen belli etmez aslında ama bana göre 12.gun yumurta çatladı ağridan dolayı oyle tahmin ediyorum. Geçen ay 14.de çatlamış 29 günde adet oldum bu ay 27 günde olmayı bekliyorum ama yinede bilemiyorum cnm hayırlısı olsunHemen belli eder mi ki canım daha yeni değil miydi senin ovulasyon..inşallah bebisin oluşuyordur bol bol dua et bu gunlerde
Nasıl diyim sürekli olmuyordu ara ara oluyordu ağrı gibi değil daha çok yanma olmuştu 8 saatte 9 10 kere olmuştu o zaman ama ağrı girdiğinde bi süre hareket edemiyordum . Şimdi yine aynı yerde yine yanma ara ara ama hareketimi kısıtlayacak siddette değil. Bacağıma falan vurma yok suan bisey yok mesela akşam oldu 5 6 saat boyunca bilemiyorum cnm kafam karışık daha erken umitlenmiyim ben en iyisiCanım bu ağrı nasıl bi ağrıydı tarif edermisin? Şuan sol kasığımda aşırı bir ağrı var ve bacağıma vuruyo ağrısı ben hiç böyle bişey yaşamamıştım şimdi senin msjını okuyunca tevafuk oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?