- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.881
Aminnn kuzummm ❤28.950 okunduMucize2107 allah kabul etsin:)
Kuzum büşraya bende 2000 yaz ama binini aşılama günü okucam
Duanin hikmetiii kuzummm hamile kalacan bak gor yakindir umutla beklediklerim arasindasin bu ara sanada ayri tesekkur ederim bu topigi acarak boyle guzel seylere vesile oldun cok sukur ki buradaki herkeste birbirinden degerli ve yuregi temiz insanlar yani diyecegim o ki hepiniz harikasiniz canlar iyiki varsiniz❤Zaten varya ben bu ay veya bundan sonraki aylar hamile kalirsam kesinlikle sizin dualariniz sayesinde buna emin oldum. Yillardir ilaclarla bile düzene giremeyen adetim 34 günden aşağı hiç olamadigim adetim pat diye 29 günde oluverdi. Hiç birşey yapmadan. Duanın gücüne inanın inandiginizida biliyorum. Ben buna kendi gozlerimle şahit oluyorum rabbim ne kadar büyük hala arada aklımaklıma geliyor nasıl oldu ki diyorum.
Iyiki varsiniz iyiki sizi tanıdım. Rabbim.her birinizin gönlüne göre versin. Hiç ümidim yokken bana ümit verdiniz. Rabbime şükürler olsun.
Agzina saglik dusunceli arkadasimKuzum büşraya bende 2000 yaz ama binini aşılama günü okucam
Dualarla olcak herşey güzelAgzina saglik dusunceli arkadasim
Can'ım benim iyiki siz varsinizDuanin hikmetiii kuzummm hamile kalacan bak gor yakindir umutla beklediklerim arasindasin bu ara sanada ayri tesekkur ederim bu topigi acarak boyle guzel seylere vesile oldun cok sukur ki buradaki herkeste birbirinden degerli ve yuregi temiz insanlar yani diyecegim o ki hepiniz harikasiniz canlar iyiki varsiniz❤
Koparmiyiz kiz hic kocaman bi aile oldukk kovulmayana kadar buradayimCan'ım benim iyiki siz varsiniz
Hiç kopmayalim
Ahh kuzum benim ne güzel yazmissin❤TurkuazKrampon canım en başından beri sana hep söylüyorum senden umutluyum diye yani kendimden daha çok senden diyebilirim Neden böyle hissediyorum bilmiyorum acaba bi evladın var ondan mı topik sahibi olman mi bu biraz saçma oldu :))) tarif edemediğim bi şekilde senin ikinci bebeğine yakın zamanda hamile kalacakmişsin gibi bir his var içimde. .Evet dualarin gücüne bende inanıyorum keşke ilkine de katılsaydım diye içimden geçirmiyor değilim hani şu ramazan ayında okumustunuz Neyse... bunda da var bir hayır Şayet benim de olursa Önce Allah ve sonra siz güzel yürekli arkadaslarimin duaları sayesinde olacaktır.
Kiz kim kovcak dukkan sizinKoparmiyiz kiz hic kocaman bi aile oldukk kovulmayana kadar buradayim
Ilk duamiz bittikten sonra 3 hamile haberi aldik ağustos ayına girelim inşallah hamile haberi alicaz ben inanıyorum. Çok ta merak ediyorum kimler hamile:)) inancım tam hamile haberi 1 tane de olsa alicaz. Güzel yürekli arkadaşlarım benimTurkuazKrampon canım en başından beri sana hep söylüyorum senden umutluyum diye yani kendimden daha çok senden diyebilirim Neden böyle hissediyorum bilmiyorum acaba bi evladın var ondan mı topik sahibi olman mi bu biraz saçma oldu :))) tarif edemediğim bi şekilde senin ikinci bebeğine yakın zamanda hamile kalacakmişsin gibi bir his var içimde. .Evet dualarin gücüne bende inanıyorum keşke ilkine de katılsaydım diye içimden geçirmiyor değilim hani şu ramazan ayında okumustunuz Neyse... bunda da var bir hayır Şayet benim de olursa Önce Allah ve sonra siz güzel yürekli arkadaslarimin duaları sayesinde olacaktır.
Turkuaz valla ağlayacam şimdi :'( Olsun sende bu ay hamile kalanların icinde olasın dua grubu yapmak bizimle uğraşman aşılama olanların dua günlerini o gün e ayarlaman Bat lari yazman vsvs.... bizi bu topikte sen bir araya getirdin 4 aydır da birlikteyiz hüznü mutululugu sevinci berber yaşıyoruz Ve burdaki arkadaşlarım hepimiz aynı duygu selinin insanlarıyiz. Bende kesinlikle bu topigi bırakmayı düşünmüyorum ❤❤❤❤....Ahh kuzum benim ne güzel yazmissin❤
Okurken duygulandım rabbim sana en yakın zamanda mutlu haberi almayı nasip etsin. Benim için güzel düşüncelerin 1000 katı senin olsun. Umarım benden önce hamile kalirsiniz hepiniz benim bir evladım var rabbime şükür. Önce size sonra bana nasip etsin o guzel duyguyu
Ben hiç rahatsız olmadım bu durumdan canım aksine hoşuma gidiyor. Bazen karışıklık yapsamda:) inşallah güzel haberler alırız bu ayTurkuaz valla ağlayacam şimdi :'( Olsun sende bu ay hamile kalanların icinde olasın dua grubu yapmak bizimle uğraşman aşılama olanların dua günlerini o gün e ayarlaman Bat lari yazman vsvs.... bizi bu topikte sen bir araya getirdin 4 aydır da birlikteyiz hüznü mutululugu sevinci berber yaşıyoruz Ve burdaki arkadaşlarım hepimiz aynı duygu selinin insanlarıyiz. Bende kesinlikle bu topigi bırakmayı düşünmüyorum ❤❤❤❤....
Kaç gün var adete ay hadi inşallah he dur 12 Ağustos hatırladmCanlarim benim ya seyma allah razı olsun kuzum.
Cemile feride bende çok duygulandım kızlar.
kahverengi leke gelmis iç camasirima
Ay cnm bilemiyorum sanki adet olacak gibi ha geldi ha gelecek gibi noluyor banaKaç gün var adete ay hadi inşallah he dur 12 Ağustos hatırladm
Allah razı olsun kuzum çok teşekkürlerHer ay 2 -3 kişi hamile kalsa böyle sonbahara tamamız kızlar
Geçen annem yasin okuttu evde helva yaptık acelebacı derler bizde o gün isimlerinizle dua ettim Allahım isteyen bekleyen arkadaşlarıma nasip et diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?