- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.901
Canım ben bugün adet oldum yeni bat ilaç kullanmazsam 25 ağustosNasıl diyim sürekli olmuyordu ara ara oluyordu ağrı gibi değil daha çok yanma olmuştu 8 saatte 9 10 kere olmuştu o zaman ama ağrı girdiğinde bi süre hareket edemiyordum . Şimdi yine aynı yerde yine yanma ara ara ama hareketimi kısıtlayacak siddette değil. Bacağıma falan vurma yok suan bisey yok mesela akşam oldu 5 6 saat boyunca bilemiyorum cnm kafam karışık daha erken umitlenmiyim ben en iyisi
Ben ayağımı sürüyemedim canım ama inşaAllah sizlerden bu ay güzel haberler alıcaz bende dua'nın gücüne inanıyorum sizleri seviyorum iyi ki varsınızIlk duamiz bittikten sonra 3 hamile haberi aldik ağustos ayına girelim inşallah hamile haberi alicaz ben inanıyorum. Çok ta merak ediyorum kimler hamile:)) inancım tam hamile haberi 1 tane de olsa alicaz. Güzel yürekli arkadaşlarım benim
Hahaaaahaaa canimsinKiz kim kovcak dukkan sizin
Sende benimHahaaaahaaa canimsin
Canım benim üzülme hakkında hayirlisi olsun kuzumBen ayağımı sürüyemedim canım ama inşaAllah sizlerden bu ay güzel haberler alıcaz bende dua'nın gücüne inanıyorum sizleri seviyorum iyi ki varsınız
Kizzz yoksa yerleşiyor muuu erken döllenme olabilir :))Allah askina bakın simdi baktım bir daha hiç bisey gelmedi yuregim agzimda bekliyorum kizlar
Allah aşkına çok saskinim kızlar bir daha gelmedi hala bakiyorum yok. Tahminime göre yumurtlamanin 6.gunu olabilirmi kanam???Kizzz yoksa yerleşiyor muuu erken döllenme olabilir :))
Yumurtlama kanaması olabilir canımAllah aşkına çok saskinim kızlar bir daha gelmedi hala bakiyorum yok. Tahminime göre yumurtlamanin 6.gunu olabilirmi kanam???
Yani üzülmedim desem yalan olur üzüldüm ama buda geçicek vardır bunda da bir hayır Rabbime sığınıyorum canımmCanım benim üzülme hakkında hayirlisi olsun kuzum
Sende 1 kere daha böyle olmuştu yanlış hatırlamıyosam o zamanda ovu.dönemindeydin canımAllah aşkına çok saskinim kızlar bir daha gelmedi hala bakiyorum yok. Tahminime göre yumurtlamanin 6.gunu olabilirmi kanam???
Hayir ilk kez oluyor dha once hiç olmamistiSende 1 kere daha böyle olmuştu yanlış hatırlamıyosam o zamanda ovu.dönemindeydin canım
Sıkma canını burcum pes etmek yok uzulmeni anlıyorum zamanı gelmemiş ama gelecek emin ol hayırlısıyla inşallah...Yani üzülmedim desem yalan olur üzüldüm ama buda geçicek vardır bunda da bir hayır Rabbime sığınıyorum canımm
Yerlesme olabilirmi diycem de yine tipa aykirimi konusmus olurumHayir ilk kez oluyor dha once hiç olmamisti
Turkuazim bi sakin ol stres panik yapma yumurtlama dönemi kanama olur fakat senin yumurtlama geçti ya da geçmedi bilinmez. Dur bakalım zaman gösterecek bu zaman zarfında da stres yapma ayy çok heyecanlandım hadi inşallah güzel haberlerin başlangıcı olsunHayir ilk kez oluyor dha once hiç olmamisti
Off moralim bozuldu evet yumurtlama kanaması diye birsey de varmış burcu deyince araştırdım.Turkuazim bi sakin ol stres panik yapma yumurtlama dönemi kanama olur fakat senin yumurtlama geçti ya da geçmedi bilinmez. Dur bakalım zaman gösterecek bu zaman zarfında da stres yapma ayy çok heyecanlandım hadi inşallah güzel haberlerin başlangıcı olsun
Bilmiyom:)))))Yerlesme olabilirmi diycem de yine tipa aykirimi konusmus olurum
Evet canm yumurtlama günlerinde de kanama oluyor bende araştırmıştım baya dediğin gibi 2 3 damla devamı gelmiyor hakkında hayırlısıOff moralim bozuldu evet yumurtlama kanaması diye birsey de varmış burcu deyince araştırdım.
Zaman geçse de ogrensem çok merak ediyorum.
Ama saskinim ilk kez oluyor 3 4 damla kan geldi korktum acaba bi yerimmi kanıyor dedim emin olamadım ondan sonra 10 kere gittim yok yok hiç bisey yok.
Hayırlısı olsun bu saatten sonra yani şimdi yumurta catladimi catlicakmiEvet canm yumurtlama günlerinde de kanama oluyor bende araştırmıştım baya dediğin gibi 2 3 damla devamı gelmiyor hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?