- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.161
Canım gözaydınlığıyla kolay doğum olsun inşallah darısı bizim başımızaMerhaba hanımlar rabbimin izniyle kısmetse 17 kasımda dogum yapacam dualarınızda banada yer ayırırsanız çok Mutlu olurum inşallah rabbimin izniyle sağsalim 15 gün sonra oglumu kucağıma alacam hem korku hem heyecan darısı bebiş isteyenlere hamiş olanlar evlatlarına sağsalim vaktinde kavuşur inşallah
Olur tabi okurum elimden geldiği kadarsende okucakmisin cnm
Saol Can'ım rabbimin izniyle darısı sizin başınızaCanım gözaydınlığıyla kolay doğum olsun inşallah darısı bizim başımıza
Özlemişim bu tabloyu:)dua zinciri
" rabbi hebli mines salihin"
1.gunTurkuazKrampon şengül
2.gunkalbim mucizelerim
3.gunpinpirik90 nur
4.gunKelebekcikk34 şeyma
5.gun @Burcummmmm123 burcu
6.gunZeze493 zeynep
7.gunnovasa nur
8.gun B Bir mucize
9.gunSmydnz sumeyye
10.gunS_V_S_88 sumeyye
kimseden ses soluk cikmadi yaÖzlemişim bu tabloyu:)
bende agzima gelen lafi soyluyorum cnm eskisi gibi degilim kizimla kuran kursuna gidiyoruz bize cok iyi geldi. mahallede cami varsa git yazil bedenen ve ruhen iyi geliyor. etiket yaparim seniUzun zaman yoktum şöyle bir baktım bi hamilemiz bi doğum yapacak olanımız var Rabbim her ikiniz içinde sağlıkla kucaklariniza almayı nasip etsin inşallah. Benim için güzel dilek ve temennilerde bulunan güzel yürekli arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim.
Ben bu aralar biraz terelleiyim gerginim piskolijik olarak hem yanliz kalmak hem kalmamak istiyorum. insanlarda gordugum okumsuz seyleri mesela yalakalik mesela yalan onceden olsa guler gecerdim Simdi o tarz durumlara gelemeyip pat diye soyluyorum sanki biseylerin hincini etraftan cikarmaya calisiyor gibi bir ruh hali. kürtajdan beri hala adet olmadım bugün 27.gün bekliyorum bakalım. Amaçsız bir hayatın içindeyim daha önce çalıştığım için iş arıyordum vazgeçtim. Lisans mezunuyum kpss ye mi hazirlansam diyorum iç sesim çok zor çok zor yapamazsın diyor. Kuran ogreniyim diyorum şeytan vazgeçiyor diyet yapayım diyorum çünkü ilaçlardan evde olmaktan bide devamlı yemekten de çıkarıyorum hıncımı duygusal açlık var kılo aldım ona da üşeniyorum yani saçma sapan bir ruh hali içindeyim... Allah sonumu hayretsin. Dua grubunda bende varım. Yine herkes e kimin günü olursa olsun 500 okurum. Başlayınca bana mesaj atın ya da kimin günü olduğunu önceki gibi etiketlersiniz...Görüşürüz canlar...
Cnm şimdiden hakkımızda hayırlısı olsun İnşAllah ben iki gündür leke görüyorum bugün hicbirsey yok adet sancimda oluyordu ama oda durdu adette olmadm temizlnp baslycm insallhdua zinciri
2.gunkalbim mucizelerim
3.gunpinpirik90 nur
4.gunKelebekcikk34 şeyma
6.gunZeze493 zeynep
7.gunnovasa nur
8.gun B Bir mucize
9.gunSmydnz sumeyye
10.gunS_V_S_88 sumeyye
11.gun K Korkmaz87
12.gunMucize2107 büşra
13.gun A ankmutsuz cemile
kizlar kesin katilmak isteyenler yazsin lutfen.
hergun bildirim yapilmak zorunda mazereti olan haber vermek zorundadir. aksatma yapilmayacak dikkat edelim lütfen
Ayyy gercekten bu duaya cok alistim yuruyus yaparken hala cekerim bunu hergun ben herkese hic aksatmadan 1000 cekecem ins cnm hergunde bildirim yaparimdua zinciri
2.gunkalbim mucizelerim
3.gunpinpirik90 nur
4.gunKelebekcikk34 şeyma
6.gunZeze493 zeynep
7.gunnovasa nur
8.gun B Bir mucize
9.gunSmydnz sumeyye
10.gunS_V_S_88 sumeyye
11.gun K Korkmaz87
12.gunMucize2107 büşra
hergun bildirim yapilmak zorunda mazereti olan haber vermek zorundadir. aksatma yapilmayacak dikkat edelim lütfen
Cnm rabbim kolay dogumlardan eylesin ins senden tek ricam belki zor bisey bilmiyorum ama dogum aninda nolur bizlere de dua et hepimize o duyguyu rabbim yasatsin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insMerhaba hanımlar rabbimin izniyle kısmetse 17 kasımda dogum yapacam dualarınızda banada yer ayırırsanız çok Mutlu olurum inşallah rabbimin izniyle sağsalim 15 gün sonra oglumu kucağıma alacam hem korku hem heyecan darısı bebiş isteyenlere hamiş olanlar evlatlarına sağsalim vaktinde kavuşur inşallah
Tabi canım dua ederimCnm rabbim kolay dogumlardan eylesin ins senden tek ricam belki zor bisey bilmiyorum ama dogum aninda nolur bizlere de dua et hepimize o duyguyu rabbim yasatsin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins
Canm çok sevindim mmm... Varım mmm varım....dua zinciri
2.gunkalbim mucizelerim
3.gunpinpirik90 nur
4.gunKelebekcikk34 şeyma
6.gunZeze493 zeynep
7.gunnovasa nur
8.gun B Bir mucize
9.gunSmydnz sumeyye
10.gunS_V_S_88 sumeyye
11.gun K Korkmaz87
12.gunMucize2107 büşra
Tabiki kuzummm benide ekleyinS_V_S_88 Mucize2107 @tulinkrc @Burcummmmm123 Kelebekcikk34 Smydnz A ankmutsuz
dua zincirine baslayalimmi akliniza gelen arkadaslari etiketleyin
katilmak isteyenler isimlerini yazsin
Bendeee varimmmmCanm çok sevindim mmm... Varım mmm varım....
Ne zaman başlıyoruz dün giremedim bugün gördüm ben listeyi :) Bu arada ben gamze :)dua zinciri
2.gunkalbim mucizelerim
3.gunpinpirik90 nur
4.gunKelebekcikk34 şeyma
6.gunZeze493 zeynep
7.gunnovasa nur
8.gun B Bir mucize
9.gunSmydnz sumeyye
10.gunS_V_S_88 sumeyye
11.gun K Korkmaz87
12.gunMucize2107 büşra
Bende katilmak istiyorum insallah. Calisiyorum ama aksamlari uyumadan okurum inşallahdua zinciri
2.gunkalbim mucizelerim
3.gunpinpirik90 nur
4.gunKelebekcikk34 şeyma
6.gunZeze493 zeynep
7.gunnovasa nur
8.gun B Bir mucize
9.gunSmydnz sumeyye
10.gunS_V_S_88 sumeyye
11.gun K Korkmaz87
12.gunMucize2107 büşra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?