2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım gözaydınlığıyla kolay doğum olsun inşallah darısı bizim başımıza

Uzun zaman yoktum şöyle bir baktım bi hamilemiz bi doğum yapacak olanımız var Rabbim her ikiniz içinde sağlıkla kucaklariniza almayı nasip etsin inşallah. Benim için güzel dilek ve temennilerde bulunan güzel yürekli arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim.
Ben bu aralar biraz terelleiyim gerginim piskolijik olarak hem yanliz kalmak hem kalmamak istiyorum. insanlarda gordugum okumsuz seyleri mesela yalakalik mesela yalan onceden olsa guler gecerdim Simdi o tarz durumlara gelemeyip pat diye soyluyorum sanki biseylerin hincini etraftan cikarmaya calisiyor gibi bir ruh hali. kürtajdan beri hala adet olmadım bugün 27.gün bekliyorum bakalım. Amaçsız bir hayatın içindeyim daha önce çalıştığım için iş arıyordum vazgeçtim. Lisans mezunuyum kpss ye mi hazirlansam diyorum iç sesim çok zor çok zor yapamazsın diyor. Kuran ogreniyim diyorum şeytan vazgeçiyor diyet yapayım diyorum çünkü ilaçlardan evde olmaktan bide devamlı yemekten de çıkarıyorum hıncımı duygusal açlık var kılo aldım ona da üşeniyorum yani saçma sapan bir ruh hali içindeyim... Allah sonumu hayretsin. Dua grubunda bende varım. Yine herkes e kimin günü olursa olsun 500 okurum. Başlayınca bana mesaj atın ya da kimin günü olduğunu önceki gibi etiketlersiniz...Görüşürüz canlar...

bende agzima gelen lafi soyluyorum cnm eskisi gibi degilim kizimla kuran kursuna gidiyoruz bize cok iyi geldi. mahallede cami varsa git yazil bedenen ve ruhen iyi geliyor. etiket yaparim seni

Cnm şimdiden hakkımızda hayırlısı olsun İnşAllah ben iki gündür leke görüyorum bugün hicbirsey yok adet sancimda oluyordu ama oda durdu adette olmadm temizlnp baslycm insallh

KızlAr ben bu sene çok yoğun çalışıyorum eve geldiğimde Pertim çıkmış oluyor o yüzden aksatmaktan korkuyorum bu seferlik ben katılmayım. zincire girip de hakkıyla okumamak olmaz şimdi

Ayyy gercekten bu duaya cok alistim yuruyus yaparken hala cekerim bunu hergun ben herkese hic aksatmadan 1000 cekecem ins cnm hergunde bildirim yaparim

Cnm rabbim kolay dogumlardan eylesin ins senden tek ricam belki zor bisey bilmiyorum ama dogum aninda nolur bizlere de dua et hepimize o duyguyu rabbim yasatsin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins

Canm çok sevindim mmm... Varım mmm varım....

Ne zaman başlıyoruz dün giremedim bugün gördüm ben listeyi :) Bu arada ben gamze :)

Kızlar salı gününden önce başlasak salı günü kontrolüm var bebeğimin gelişimi 1 hafta önde gittiği için salı günü doğum yapabilirimde

Bende katilmak istiyorum insallah. Calisiyorum ama aksamlari uyumadan okurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…