2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canm herşeyin farkındayım elbette çünkü eski benle simdiki beni karsilastiriyorum dünya kadar fark var ya ben önceden hicbirseyi önemsemez umursamazdm aklıma eseni yapardım yani çocuğun bu kadar beni yaratacağını düşünemezdim bile aklımdan atmaya çalışıyorum yaşım erken hic değilse tedavi edilmr şansım var çok şükür öyle sorun edebilecegim bi sıkıntımız yok kendime bunları söylüyorum herzaman ama gel gorki beden herseyi reddediyor ya pozitif olym diyorum bi bakıyorum hersey darma duman. Elbette rabbim herşeyin en iyisini biliyor biz kimiz ki onun bize sunduğu bu kadar şeye isyan edicz çok şükür herşeye canm tek istedigim rabbim bizleri daha fazla bekletmesin

Şeyma ya katiliyorum sumeyyecim hayat cok kisa tadini cikar. Kendini uzme unutma herseyin hayirlisi. Pek giremiyorum yogunum firsat buldukca giricem
Öyle canm bende elimden geldiğince farkli şeylere yöneliyorum ama elimden bu kadar geliyor yalnız olmak beni çok yıprattı anlatamam sürekli dört duvar ve ilk defa ailemden bu kadar uzun süre ayri kaldm eşimin işlerinden dolayı gidemedik Bir türlü ve ben onları çok özledim:-(

Kiyamam kuzuma e yakin zamanda gitmeyi dusunmuyormusunuz

Yarın tam 7 haftalık olacak canım inşallahü teala...
Canım Rabbim büyük tez vakitte sen de alırsın mutlu haberini inşallahü teala
canım benim gözün aydın,
allahim güzel allahim hayirlisi ile sağlığıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah,
inşallah tüm isteyenlere nasip olsun...

Nasılsınız hanımlar size paşamı göstermek istedim inşallah çoçuk isteyen herkes hayırlı saglıklı evlatlarına kavuşur
maşallah sübhanallah allahim kucağına almayi nasip etsin inşallah..
az zaman kalmis hayırla sağlıkla nasip olur kucagina alip büyütmek inşallah...

maşallah sübhanallah allahim kucağına almayi nasip etsin inşallah..
az zaman kalmis hayırla sağlıkla nasip olur kucagina alip büyütmek inşallah...
Amin sağolun benim gibi bütün hamileler hamileliklerini sıkıntısız tamamlayıp sağsalim doğurmayı nasip etsin rabbim evlat hasreti çekenlerede en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim

Iyi geceler kızlar ne var ne yok herkeste durum aynı gibi ben p.tesi doktora gittim kan tahlili verdim bisey çıkmadı tarlusal verdi adet olmam için çok şükür gerek kalmadi kullanmama bugun adet oldum 2 gun sonra hormon testi yapcm sonra rahim filmi ama burda sadece özel hastaneler çekiyormuş şaşırdım normalde nöroloji olan bütün hastaneler çeker fiyatlr çok yüksek 400 600 arasi diyor tabi ilaclr hariç sizce normal mi

Evet normal ben 3 sene önce 400 tl ye çektirmiştim bende birazdan tüp bebek için genetik test istenmişti onu yaptırmaya gidicem inşallah bu sefer olur bunu da her hastane yapmıyormuş özeller de çookk pahalı tüp bebek zaten pahalı o yüzden devletten bulmaya çalıştım en azından testler ücretsiz olur :)

napiyorsunuz kizlar nasilsiniz benim adetin 14.gunu calismalar devam ediyor umarim hayirli haberleri aliriz sizde ne var ne yok
İnşallah şimdi hastaneden geldim yine 3 tane testim kaldı o hastanede yokmuş şuan bir tamamlayamadım işim rast gitmedi neyse vardır bir hayır bu 3 testi de yaptımmı tüp tedavim başlayacak inşallah başlamadan hamile kalırım :)))

insallah cnm rabbim gonlumuze gore versin

kizlar dua zincirine tekrar baslayalim diyorum katilmak isteyenler isim versin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…