- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.141
Bana uyar okurum kızlarS_V_S_88 Mucize2107 @tulinkrc Burcummmmm123 Kelebekcikk34 Smydnz A ankmutsuz
dua zincirine baslayalimmi akliniza gelen arkadaslari etiketleyin
katilmak isteyenler isimlerini yazsin
hergun bi arkadasimiza "rabbi hebli mines salihin" cekiyoruz. sayisi kac olursa o gun ne kadar yapabilirsen o kadarHangi dua
Hmm tamam beni de ekle canım .. 41 hurmaya 41 meryem suresi okutmuştum bende bugün sonunu yedik yemeden önce de bu duayı okuduk 7 kerehergun bi arkadasimiza "rabbi hebli mines salihin" cekiyoruz. sayisi kac olursa o gun ne kadar yapabilirsen o kadar
ismin ne cnmHmm tamam beni de ekle canım .. 41 hurmaya 41 meryem suresi okutmuştum bende bugün sonunu yedik yemeden önce de bu duayı okuduk 7 kere
Olur cnm bana uyar haber vermen yeterliS_V_S_88 Mucize2107 @tulinkrc Burcummmmm123 Kelebekcikk34 Smydnz A ankmutsuz
dua zincirine baslayalimmi akliniza gelen arkadaslari etiketleyin
katilmak isteyenler isimlerini yazsin
Anladım canm ne yaplm mecbur cektircz artık ben dün bide bugun leke gördüm adet sancm var ama hala giden geln yok belim kasiklarm çok ağrıyor adette olduğu gibiEvet normal ben 3 sene önce 400 tl ye çektirmiştim bende birazdan tüp bebek için genetik test istenmişti onu yaptırmaya gidicem inşallah bu sefer olur bunu da her hastane yapmıyormuş özeller de çookk pahalı tüp bebek zaten pahalı o yüzden devletten bulmaya çalıştım en azından testler ücretsiz olur :)
Beni çok korkuttular acıyo ağrıyo diye narkozlu yaptır dediler tesadüf reklam gördüm radyomar acısız ağrısız diye 2 çeşit makina varmış eski makinalarda o şekilde narkozlu olacak kadar ağrılı oluyormuş ben hiç bişe hissetmedim boşu boşuna korkmuşum gideceğin yeri araştır canımAnladım canm ne yaplm mecbur cektircz artık ben dün bide bugun leke gördüm adet sancm var ama hala giden geln yok belim kasiklarm çok ağrıyor adette olduğu gibi
İsimsiz olsa biz daha önce nickle okuduk hepismin ne cnm
kendin bilirsin cnm sana kullanici adina okuruzİsimsiz olsa biz daha önce nickle okuduk hep
Tamamdır hakkımızda hayırlısı olsunkendin bilirsin cnm sana kullanici adina okuruz
Şanslı günlerindesin desene :) Hayırlısı olsun...Bende durumlar halaa aynı uzun zamandır da girmiyordum topiğe. Agustosta aşılama olmuştum tutmdı sonrasında da koyverdim gitti bakalım yakın bi zamanda tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum.Duaya başlarsak eger bende okurum tabiki :)napiyorsunuz kizlar nasilsiniz benim adetin 14.gunu calismalar devam ediyor umarim hayirli haberleri aliriz sizde ne var ne yok
Devlette mi yaptıracaksınız bu yüzden mi aşılama gerekliTurkuazKrampon cnm oncelikle populer uyeligin hayirli olsun cok sevindim bende katilirim duaya cnm bende tup bebek icin evraklari hazirlamistim ama asilama eksiklikginden dolayi olmadi bi asilama daha olmam gerekiyomus adet bekliyom ins gelmez bu ay cnm
Yaaa korku yok bende canm yani ağrı olsada çekmediğimiz ağrı değil yani sorun çıkmasında bakalm özelde yapcm orda bi doktorum var zaten ama ayrıntılı konusmadm kendisiyle baklmBeni çok korkuttular acıyo ağrıyo diye narkozlu yaptır dediler tesadüf reklam gördüm radyomar acısız ağrısız diye 2 çeşit makina varmış eski makinalarda o şekilde narkozlu olacak kadar ağrılı oluyormuş ben hiç bişe hissetmedim boşu boşuna korkmuşum gideceğin yeri araştır canım
Evet cnm devlette olcak aslinda iki asilama oldum ama tek raporla yapilmis iki rapor gerekiyomus o yuzden bi asilama daha yapilcakmisDevlette mi yaptıracaksınız bu yüzden mi aşılama gerekli
insalah cnm nurdu dimiŞanslı günlerindesin desene :) Hayırlısı olsun...Bende durumlar halaa aynı uzun zamandır da girmiyordum topiğe. Agustosta aşılama olmuştum tutmdı sonrasında da koyverdim gitti bakalım yakın bi zamanda tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum.Duaya başlarsak eger bende okurum tabiki :)
tesekkur ederim tatlim hepimiz iyi gunlerimizdeyiz desene:)TurkuazKrampon cnm oncelikle populer uyeligin hayirli olsun cok sevindim bende katilirim duaya cnm bende tup bebek icin evraklari hazirlamistim ama asilama eksiklikginden dolayi olmadi bi asilama daha olmam gerekiyomus adet bekliyom ins gelmez bu ay cnm
sende okucakmisin cnmMerhaba hanımlar rabbimin izniyle kısmetse 17 kasımda dogum yapacam dualarınızda banada yer ayırırsanız çok Mutlu olurum inşallah rabbimin izniyle sağsalim 15 gün sonra oglumu kucağıma alacam hem korku hem heyecan darısı bebiş isteyenlere hamiş olanlar evlatlarına sağsalim vaktinde kavuşur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?