2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Anladım canm ne yaplm mecbur cektircz artık ben dün bide bugun leke gördüm adet sancm var ama hala giden geln yok belim kasiklarm çok ağrıyor adette olduğu gibi

Anladım canm ne yaplm mecbur cektircz artık ben dün bide bugun leke gördüm adet sancm var ama hala giden geln yok belim kasiklarm çok ağrıyor adette olduğu gibi
Beni çok korkuttular acıyo ağrıyo diye narkozlu yaptır dediler tesadüf reklam gördüm radyomar acısız ağrısız diye 2 çeşit makina varmış eski makinalarda o şekilde narkozlu olacak kadar ağrılı oluyormuş ben hiç bişe hissetmedim boşu boşuna korkmuşum gideceğin yeri araştır canım

napiyorsunuz kizlar nasilsiniz benim adetin 14.gunu calismalar devam ediyor umarim hayirli haberleri aliriz sizde ne var ne yok
Şanslı günlerindesin desene :) Hayırlısı olsun...Bende durumlar halaa aynı uzun zamandır da girmiyordum topiğe. Agustosta aşılama olmuştum tutmdı sonrasında da koyverdim gitti bakalım yakın bi zamanda tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum.Duaya başlarsak eger bende okurum tabiki :)

TurkuazKrampon cnm oncelikle populer uyeligin hayirli olsun cok sevindim bende katilirim duaya cnm bende tup bebek icin evraklari hazirlamistim ama asilama eksiklikginden dolayi olmadi bi asilama daha olmam gerekiyomus adet bekliyom ins gelmez bu ay cnm

Devlette mi yaptıracaksınız bu yüzden mi aşılama gerekli

Yaaa korku yok bende canm yani ağrı olsada çekmediğimiz ağrı değil yani sorun çıkmasında bakalm özelde yapcm orda bi doktorum var zaten ama ayrıntılı konusmadm kendisiyle baklm

insalah cnm nurdu dimi

tesekkur ederim tatlim hepimiz iyi gunlerimizdeyiz desene:)
simdi kursa gitmem gerekiyor gelince listeyi yapicam. veya benim yerime yapmak isteyen olursa yapsin Kelebekcikk34 kabul ederseniz 1.sirada olmak istiyorum su siralar yumurtlama gunlerim sanirim.

madalyam yemek 1.si oldum o yuzden:)

Merhaba hanımlar rabbimin izniyle kısmetse 17 kasımda dogum yapacam dualarınızda banada yer ayırırsanız çok Mutlu olurum inşallah rabbimin izniyle sağsalim 15 gün sonra oglumu kucağıma alacam hem korku hem heyecan darısı bebiş isteyenlere hamiş olanlar evlatlarına sağsalim vaktinde kavuşur inşallah

sende okucakmisin cnm

dua zinciri
" rabbi hebli mines salihin"

1.gun TurkuazKrampon şengül
2.gun kalbim mucizelerim
3.gun pinpirik90 nur
4.gun Kelebekcikk34 şeyma
5.gun Burcummmmm123 burcu
6.gun Zeze493 zeynep
7.gun novasa nur
8.gun B Bir mucize
9.gun Smydnz sumeyye
10.gun S_V_S_88 sumeyye
11.gun K Korkmaz87
12.gun Mucize2107 büşra
13.gun A ankmutsuz cemile

kizlar kesin katilmak isteyenler yazsin lutfen.

hergun bildirim yapilmak zorunda mazereti olan haber vermek zorundadir. aksatma yapilmayacak dikkat edelim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…