- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.321
öyleydi ama kapadokyamdan baska yazan olmamış o yuzden 2 gune cikarttimKezbanin günü dün değil miydi benimde kafam karıştı ama ben 500 okudum dün ona busracimada 500 okuyaçağım Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Amin
Canm ben rahatsizdm okuyamadm iki gündür kezbana 1000 okudm bugün adet oldum okuyamyrm malesef ama daha sonra ben sayı bildiririm İnşAllah5.700.okundu kezban allah kabul etsin
Ben bugun ki arkadasa 1000 okudumdua zinciri
" rabbi hebli mines salihin"
busranin gunu
1.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
2.gun @kapadokyam kubra 400 okudu
3.gunpinpirik90 gamze
4.gunKelebekcikk34
seyma 400 okudu
5.gunBurcummmmm123 burcu
6.gunnovasa nur
7.gunSmydnz sumeyye
8.gunS_V_S_88 sumeyye 1000 okudu
9.gun K Korkmaz87 kezban
10.gunMucize2107 büşra
11.gun @ankmutsuz cemile 500 okudu
saglık la sıhhatle büyüt inşaallhh.....Merhaba kızlar hepinizin güzel bir gün geçirmesini diliyorum öncelikle burada aylarca bebek bekledim şimdi çok şükür hamileyim darısı isteyen uğraşan herkese nasip olsun dualarım sizinleTurkuazKrampon canım dün öğrenebildim cinsiyeti Allah nasip ederse kızım olacak
hamile oldugunu baska topiklerde ogrenmistim cnm o yuzden eklemistim seni:) saglicakla kucağına al insallah kizini:)Merhaba kızlar hepinizin güzel bir gün geçirmesini diliyorum öncelikle burada aylarca bebek bekledim şimdi çok şükür hamileyim darısı isteyen uğraşan herkese nasip olsun dualarım sizinleTurkuazKrampon canım dün öğrenebildim cinsiyeti Allah nasip ederse kızım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?