- 1 Aralık 2016
- 599
- 262
- 103
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.361
Eskisi kadar girmiyorum canım artık hamile kalmadan önce bırakmıştım hatta siteye girmeyi burdan araştırdıkça okudukça sanki kendimi daha çok bunaltıyorum gibi gelmeye başlamıştı şimdi de arada bir bakıyorum :) amin kuzum inşallah en yakın zamanda sana ve isteyen herkese nasip olurhamile oldugunu baska topiklerde ogrenmistim cnm o yuzden eklemistim seni:) saglicakla kucağına al insallah kizini:)
amin guzel arkadadim insallahEskisi kadar girmiyorum canım artık hamile kalmadan önce bırakmıştım hatta siteye girmeyi burdan araştırdıkça okudukça sanki kendimi daha çok bunaltıyorum gibi gelmeye başlamıştı şimdi de arada bir bakıyorum :) amin kuzum inşallah en yakın zamanda sana ve isteyen herkese nasip olur
Valla kuzu bende iyiyim işte tüp bebek tedavisine başlıycaz nasipse ayın 29’nda ramdevum var geçenlerde evde gebelik testi yaptım pozitifti kan verdim negatif o yüzden artık iyice saldım bide tüp bebek tedavisinden dolayı kafam daha rahat stresten elimden geldiğince uzak duruyorum eşimde sağolsun bana baya destek bu konuda böyle işte tüp bebek topiği var bazen oralarda takılıyorum öyle iştecanim 11 kişiyiz valla bende kafa kalmıyor cok sukur bitti bugun. zaten yoğunluktan anca giriyorum nasilsin nasil gidiyor ozledjm valla topik iyice durgunlasti.
beni soracak olursan bekelmedeyim bu ay 35 gunde adet olucam yumurtam catladigi gun anladım degerlendirdik gerisi rabbime kalmis heyecanla beklemedeyim:)
buralari unutma cnm konusalim yine bende pek giremiyorum ya iste. bende bekelemedeyim hayirlisi bakalimValla kuzu bende iyiyim işte tüp bebek tedavisine başlıycaz nasipse ayın 29’nda ramdevum var geçenlerde evde gebelik testi yaptım pozitifti kan verdim negatif o yüzden artık iyice saldım bide tüp bebek tedavisinden dolayı kafam daha rahat stresten elimden geldiğince uzak duruyorum eşimde sağolsun bana baya destek bu konuda böyle işte tüp bebek topiği var bazen oralarda takılıyorum öyle işte
İkinci silik çizgi varTestim..kızlar..
3 günüm var rabbimin izniyle 22 kasım çarşamba günü doğumumkalbim mucizelerim canm senin doğum bu aralar değilmiydi sanki naptın
Cok güzel ya kavuşmaya son 3 Allahım bizede nasip etsin sağlıkla kavuşmayı o an aklıma geldikçe ağlıyrm3 günüm var rabbimin izniyle 22 kasım çarşamba günü doğumum
Ya ben hem çok heyecanlıyım hem korkuyorum sanki ilk defa dogum yapacam rabbim hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşmaya nasip etsin rabbim hiç kimseye evlat acısı göstermesinCok güzel ya kavuşmaya son 3 Allahım bizede nasip etsin sağlıkla kavuşmayı o an aklıma geldikçe ağlıyrm
ayy nur var sanki kac gun gecti?Testim..kızlar..
Gecmeden yaptım canm. Carsamba adet gunum. Bi önceki gibi olmaz inşaallhh... Adetle atmıştım. Düşük yapmıştım... Salı gunu bir test daha yapıcamm. Cıkar inşaallhh... Cok yoruldum çok. Senin de inşallah vardırayy nur var sanki kac gun gecti?
bende beklemedeyim ama adet olucam galiba
hic zannetmiyorum cnm tum adet belirtilerini gosteriyorum 3 4 gune sökülucemGecmeden yaptım canm. Carsamba adet gunum. Bi önceki gibi olmaz inşaallhh... Adetle atmıştım. Düşük yapmıştım... Salı gunu bir test daha yapıcamm. Cıkar inşaallhh... Cok yoruldum çok. Senin de inşallah vardırTurkuazKrampon
nerlerdesin kuzum ya kac aylik oldun nasjl gidiyorSelam kızlar nasılsınız iyimisiniz. Fazla giremiyorum ben ama girdiğimde mutlaka bakıyorum size inşallah güzel haberler alırsınız bu ay
Buralardayım canım ara sıra giriyorum bakıyorum sizlere geri çıkıyorum dua zinciri yapıyosunuz Allah kabul etsin 35+4 üm bugün yaklaştık sona biraz inişli çıkışlı geçiyor ağrılı sızılı oldu artık çok şükür halimize yinedenerlerdesin kuzum ya kac aylik oldun nasjl gidiyor
Ay unuturmuyum canımmm buranın yeri ayrı neler paylaştık ne anılarımız varburalari unutma cnm konusalim yine bende pek giremiyorum ya iste. bende bekelemedeyim hayirlisi bakalim
o kadar oldumu yaa sasirdim valla. zaman ne çabuk geçiyor ben kızımı 34+6 da doğum yapmıştım ama erken olduğu icin cok sey yaşadım bi avazda kurtulursun insallah cnm haber et biziBuralardayım canım ara sıra giriyorum bakıyorum sizlere geri çıkıyorum dua zinciri yapıyosunuz Allah kabul etsin 35+4 üm bugün yaklaştık sona biraz inişli çıkışlı geçiyor ağrılı sızılı oldu artık çok şükür halimize yinede
Amin canım benim çok sağol tabikide haberdar ederim sizlerio kadar oldumu yaa sasirdim valla. zaman ne çabuk geçiyor ben kızımı 34+6 da doğum yapmıştım ama erken olduğu icin cok sey yaşadım bi avazda kurtulursun insallah cnm haber et bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?