2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

hamile oldugunu baska topiklerde ogrenmistim cnm o yuzden eklemistim seni:) saglicakla kucağına al insallah kizini:)
Eskisi kadar girmiyorum canım artık hamile kalmadan önce bırakmıştım hatta siteye girmeyi burdan araştırdıkça okudukça sanki kendimi daha çok bunaltıyorum gibi gelmeye başlamıştı şimdi de arada bir bakıyorum :) amin kuzum inşallah en yakın zamanda sana ve isteyen herkese nasip olur

amin guzel arkadadim insallah

Valla kuzu bende iyiyim işte tüp bebek tedavisine başlıycaz nasipse ayın 29’nda ramdevum var geçenlerde evde gebelik testi yaptım pozitifti kan verdim negatif o yüzden artık iyice saldım bide tüp bebek tedavisinden dolayı kafam daha rahat stresten elimden geldiğince uzak duruyorum eşimde sağolsun bana baya destek bu konuda böyle işte tüp bebek topiği var bazen oralarda takılıyorum öyle işte

buralari unutma cnm konusalim yine bende pek giremiyorum ya iste. bende bekelemedeyim hayirlisi bakalim

Cok güzel ya kavuşmaya son 3 Allahım bizede nasip etsin sağlıkla kavuşmayı o an aklıma geldikçe ağlıyrm
Ya ben hem çok heyecanlıyım hem korkuyorum sanki ilk defa dogum yapacam rabbim hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşmaya nasip etsin rabbim hiç kimseye evlat acısı göstermesin

ayy nur var sanki kac gun gecti?
bende beklemedeyim ama adet olucam galiba
Gecmeden yaptım canm. Carsamba adet gunum. Bi önceki gibi olmaz inşaallhh... Adetle atmıştım. Düşük yapmıştım... Salı gunu bir test daha yapıcamm. Cıkar inşaallhh... Cok yoruldum çok. Senin de inşallah vardır TurkuazKrampon

hic zannetmiyorum cnm tum adet belirtilerini gosteriyorum 3 4 gune sökülucem insallah sende vardir

nerlerdesin kuzum ya kac aylik oldun nasjl gidiyor
Buralardayım canım ara sıra giriyorum bakıyorum sizlere geri çıkıyorum dua zinciri yapıyosunuz Allah kabul etsin 35+4 üm bugün yaklaştık sona biraz inişli çıkışlı geçiyor ağrılı sızılı oldu artık çok şükür halimize yinede

o kadar oldumu yaa sasirdim valla. zaman ne çabuk geçiyor ben kızımı 34+6 da doğum yapmıştım ama erken olduğu icin cok sey yaşadım bi avazda kurtulursun insallah cnm haber et bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…