- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.341
Canım ben her gün okuycam dedim ya okuyorum yani 300 300 ekle sen bu ara girmedim bide girsemde tüp bebek bölümüne bakınıyorum :))A ankmutsuzSmydnz Burcummmmm123 pinpirik90 bugun cemileye okunuyor kizlar. ve son gunumuz bildirim bekliyorum sizden
canim 11 kişiyiz valla bende kafa kalmıyor cok sukur bitti bugun. zaten yoğunluktan anca giriyorum nasilsin nasil gidiyor ozledjm valla topik iyice durgunlasti.Canım ben her gün okuycam dedim ya okuyorum yani 300 300 ekle sen bu ara girmedim bide girsemde tüp bebek bölümüne bakınıyorum :))
Canm benim ben dün yazmıştım adet oldum okuyamyrm diye bitsin ben dunki ve bugün ki arkadaşa okuycm bende 1000 ekle arkadaslara olur mu canmA ankmutsuzSmydnz Burcummmmm123 pinpirik90 bugun cemileye okunuyor kizlar. ve son gunumuz bildirim bekliyorum sizden
22 buçuk haftalık canım iyiym çok şükür hergün iğnelere devam :) senin kız napıyo nasıl ismi güzel kızın :)insallah guzel haberler aliriz bu ay
Kelebekcikk34 hamileligin nasil gidiyor cnn kac haftalik oldunuz
O kadar çok istiyorum ki Sümeyyecim güzel haberini almayı bu ay sabırsızlıkla bekliyorum bendeKizlar nasilsiniz ben asilama yaptirdim gecen cuma gunu bekliyom haftaya cuma sonuc cikacak ama rabbim herseyin en hayirlisini bilir
masallah cnm size. benim kizda ne yapsin iste konusmaya calisiyor:) annesiyle kuran kursuna geliyor oyle devam ediyoruz hayata22 buçuk haftalık canım iyiym çok şükür hergün iğnelere devam :) senin kız napıyo nasıl ismi güzel kızın :)
Allah bin kere razi olsun kuzum ins rabbim isteyen herkese nasip etsin banada nasip etsin o duyguyuO kadar çok istiyorum ki Sümeyyecim güzel haberini almayı bu ay sabırsızlıkla bekliyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?