- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.781
Oooo az kalmış bebeğini sağlıkla kucağına almana. Valla tembel çıktık güzel haber veremedik daha . Dua et bizler içimKızlarrr hayırlı ramazanlar napıyosunuz nasılsınız bu grup bu hale gelecek miydi ?? Hiç ses seda yok
İsmi ne olacak karar verdiniz mi?Kızlarrr hayırlı ramazanlar napıyosunuz nasılsınız bu grup bu hale gelecek miydi ?? Hiç ses seda yok
Cnm sağlıkla kucağınıza alın inş biraz bahseder misin işlem nasıl oluyor ne kadara mal oldu ve tek yumurtan mu tuttu ikiz mi yoksaAllah isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah .. ben tüp bebek yaptırdım arkadaşlar çok şükür tuttu ilk transferde .. hepiniz duamdasınız isteyen herkes ..
Amin inşallah canım sağol .. eşimden ve benden bazı testler istendi onları tamamlayıp gittik test sonuçlarımıza göre tedavim başladı iğne dozu ayarlandı yumurtalar gelişti çatlama aşamasına gelince çatlama iğnesi vuruldum sonrasında yumurtalar toplandı döllendirildi döllenenlerden genetik teste uygun olan 6 embriyom vardı onları teste yolladık ordan da 3 tane sağlıklı embriyom geldi .. 1 tane transfer edildi 2 tanesi merkezde dondurulmuş saklanıyor .. maliyeti 20 bini buldu .. istanbul şişli memorial hastanesinde yaptırdım .. genetik test biraz maliyetli o yüzden bizim yüksek tuttu ..Cnm sağlıkla kucağınıza alın inş biraz bahseder misin işlem nasıl oluyor ne kadara mal oldu ve tek yumurtan mu tuttu ikiz mi yoksa
Amin inşallah canım sağol .. eşimden ve benden bazı testler istendi onları tamamlayıp gittik test sonuçlarımıza göre tedavim başladı iğne dozu ayarlandı yumurtalar gelişti çatlama aşamasına gelince çatlama iğnesi vuruldum sonrasında yumurtalar toplandı döllendirildi döllenenlerden genetik teste uygun olan 6 embriyom vardı onları teste yolladık ordan da 3 tane sağlıklı embriyom geldi .. 1 tane transfer edildi 2 tanesi merkezde dondurulmuş saklanıyor .. maliyeti 20 bini buldu .. istanbul şişli memorial hastanesinde yaptırdım .. genetik test biraz maliyetli o yüzden bizim yüksek tuttu ..Cnm sağlıkla kucağınıza alın inş biraz bahseder misin işlem nasıl oluyor ne kadara mal oldu ve tek yumurtan mu tuttu ikiz mi yoksa
Hayırlı ramazanlar canım. Bulantılarım dışında iyiyim çok şükür büyüyoruz yavaş yavaş :) Bu arada bizim bebişler ikiz söylemişmiydim size hatırlamıyorum :) Rabbime çok şükür. Sen nasılsın ? Seninde az kalmiş canım sağlikla kucagimiza alalim inşallahhKızlarrr hayırlı ramazanlar napıyosunuz nasılsınız bu grup bu hale gelecek miydi ?? Hiç ses seda yok
Evet canm şükürler olsun az kaldı son düzlüğe girdik :) rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin hepinize canım inan aklımdasınız dua ediyorum sizlere benim bebiş erkek ismini de Günalp koymayı düşünüyorz inşallah :)Oooo az kalmış bebeğini sağlıkla kucağına almana. Valla tembel çıktık güzel haber veremedik daha . Dua et bizler içim
Hayırlı olsun canm çok sevindim emekleriniz paranız karşılıksız kalmamış ne güzel rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin tek mi ikizmi seninki ?Allah isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah .. ben tüp bebek yaptırdım arkadaşlar çok şükür tuttu ilk transferde .. hepiniz duamdasınız isteyen herkes ..
Aaa ne güzel sürpriz hayırlı olsun canım bi taşla iki kuzu :)) iyiyim ben de şükürler olsun gün sayıyoruz hazırlıklarla uğraşıyorum falan..cinsiyetleri ne kuzuların ?Hayırlı ramazanlar canım. Bulantılarım dışında iyiyim çok şükür büyüyoruz yavaş yavaş :) Bu arada bizim bebişler ikiz söylemişmiydim size hatırlamıyorum :) Rabbime çok şükür. Sen nasılsın ? Seninde az kalmiş canım sağlikla kucagimiza alalim inşallahh
Amin inşallah canım sağol senin de hayırkı olsun sağlıkla al kucağına .. tek bizim merkezde 2 koymuyolar riskleri daha fazla olduğu içinHayırlı olsun canm çok sevindim emekleriniz paranız karşılıksız kalmamış ne güzel rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin tek mi ikizmi seninki ?
Teşekkür ederim cvp için cnm sağlıkla kucağınıza alın inşAmin inşallah canım sağol .. eşimden ve benden bazı testler istendi onları tamamlayıp gittik test sonuçlarımıza göre tedavim başladı iğne dozu ayarlandı yumurtalar gelişti çatlama aşamasına gelince çatlama iğnesi vuruldum sonrasında yumurtalar toplandı döllendirildi döllenenlerden genetik teste uygun olan 6 embriyom vardı onları teste yolladık ordan da 3 tane sağlıklı embriyom geldi .. 1 tane transfer edildi 2 tanesi merkezde dondurulmuş saklanıyor .. maliyeti 20 bini buldu .. istanbul şişli memorial hastanesinde yaptırdım .. genetik test biraz maliyetli o yüzden bizim yüksek tuttu ..
Maiallah cnm adıyla yaşasın inşEvet canm şükürler olsun az kaldı son düzlüğe girdik :) rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin hepinize canım inan aklımdasınız dua ediyorum sizlere benim bebiş erkek ismini de Günalp koymayı düşünüyorz inşallah :)
Evet canım öyle oldu bizde çok şaşırdık valla :)) cinsiyetleri henüz belli değil 2 3 haftaya belli olacak insallah canimAaa ne güzel sürpriz hayırlı olsun canım bi taşla iki kuzu :)) iyiyim ben de şükürler olsun gün sayıyoruz hazırlıklarla uğraşıyorum falan..cinsiyetleri ne kuzuların ?
Aminnn inşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahSelam kizlar ayy ozlemisim valla. Bende durum ayni henuz bebis yok beklemedeyiz artik kizm da istiyoruz. Ikizlere cok sevindimtulinkrc saglikla kucagina al insallah
Ay canım çok sevindim ne güzel haber.Hayırlı ramazanlar canım. Bulantılarım dışında iyiyim çok şükür büyüyoruz yavaş yavaş :) Bu arada bizim bebişler ikiz söylemişmiydim size hatırlamıyorum :) Rabbime çok şükür. Sen nasılsın ? Seninde az kalmiş canım sağlikla kucagimiza alalim inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?