Insallah guzel gider canimmm. Dusuklerin mi vardiiArkadaşlar merhaba. Benim de 8 Martta transferim oldu. 8 embriyodan 2 tanesinden biyopsi alınabildi, 2 tane Cgh e gitti. Çok şükür 1i sağlıklı geldi, 8 Martta transfer edildi. 10.gün degerim 35.5 12.gün 57.5 14.gün yani bugun 172.02 çıktı değerlerim. Biraz yavaş ilerliyor ama bugünkü değer mutlu etti beni. Cuma günü tekrar kan verecem bakalım. Değerleri böyle yavaş artıp hamileliği güzel devam edenler varmış sanırım. İnşallah 2 gün sonra da güzel bir sonuç alırım..
Arkadaşlar merhaba. Benim de 8 Martta transferim oldu. 8 embriyodan 2 tanesinden biyopsi alınabildi, 2 tane Cgh e gitti. Çok şükür 1i sağlıklı geldi, 8 Martta transfer edildi. 10.gün degerim 35.5 12.gün 57.5 14.gün yani bugun 172.02 çıktı değerlerim. Biraz yavaş ilerliyor ama bugünkü değer mutlu etti beni. Cuma günü tekrar kan verecem bakalım. Değerleri böyle yavaş artıp hamileliği güzel devam edenler varmış sanırım. İnşallah 2 gün sonra da güzel bir sonuç alırım..
Arkadaşlar merhaba. Benim de 8 Martta transferim oldu. 8 embriyodan 2 tanesinden biyopsi alınabildi, 2 tane Cgh e gitti. Çok şükür 1i sağlıklı geldi, 8 Martta transfer edildi. 10.gün degerim 35.5 12.gün 57.5 14.gün yani bugun 172.02 çıktı değerlerim. Biraz yavaş ilerliyor ama bugünkü değer mutlu etti beni. Cuma günü tekrar kan verecem bakalım. Değerleri böyle yavaş artıp hamileliği güzel devam edenler varmış sanırım. İnşallah 2 gün sonra da güzel bir sonuç alırım..
Hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzBizomde genetik testlerimiz temiz ancak daha once 5.gun blast wmbriyo transfwri ve dusukler olunca genetik yapildi arkadaşim bir tane saglikli geldi transfeein 9.gunu bekliyorum bakalim,yaşla da alakali ileri yaşta da genetik yapiliyor benimki 42
Yumurtalıklarım hâlâ çok çalışıyormuş ve ebatları küçülmemiş baya büyüklermiş. Oyüzden tekrar adet olmam lazımmış ilaçla 15 gün sonraya adet olucam inşallah. Adet olunce tekrar kontrole gidicem. Biz biraz daha beklicez olsunCok zor canim inan dusuk yapmak kurtaj olmakAllah hepimize yardim etsin. Transfer ne zaman
Hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına. Sorununuz neydi ilk denememiArkadaşlar merhaba. Benim de 8 Martta transferim oldu. 8 embriyodan 2 tanesinden biyopsi alınabildi, 2 tane Cgh e gitti. Çok şükür 1i sağlıklı geldi, 8 Martta transfer edildi. 10.gün degerim 35.5 12.gün 57.5 14.gün yani bugun 172.02 çıktı değerlerim. Biraz yavaş ilerliyor ama bugünkü değer mutlu etti beni. Cuma günü tekrar kan verecem bakalım. Değerleri böyle yavaş artıp hamileliği güzel devam edenler varmış sanırım. İnşallah 2 gün sonra da güzel bir sonuç alırım..
Sirayla olcaz artik o zaman transferleri herkes farkli zamanlarYumurtalıklarım hâlâ çok çalışıyormuş ve ebatları küçülmemiş baya büyüklermiş. Oyüzden tekrar adet olmam lazımmış ilaçla 15 gün sonraya adet olucam inşallah. Adet olunce tekrar kontrole gidicem. Biz biraz daha beklicez olsun
EvetSirayla olcaz artik o zaman transferleri herkes farkli zamanlar
Hakkimizda hayirli olsun
Sirayla olcaz artik o zaman transferleri herkes farkli zamanlar
Amiinnn inşallahh.Hakkimizda hayirli olsun
Ben dondurulmuş transfer olcam haftaya pazartesi kontrol var hafta sonu gıbı sanırım transfer olur canım. Hayırlı haberle gel evde test fılan yapmadınmı çokkk heyecanlı ayyy
Ilaclara adetin 2. 3. Gunu baslanir. 20. Gun falan oluyo transferdondurulmus transfer reglının kaıncı gunu oluyor ve??? ilaç kullanılıyor mu rahım ıcın.ve ilaçlara ne zaman baslıyorsunuz. banada 1 ay rahmı dınlendırecegız dedi
Tek dedigi sey genetik bozukluk olabilir embriyoya ozell tekrar deneyecegiz Allah razi olsun cnm yipratmaz olurmu ben hamilesin dediklerinde sevinemiyorumm mlsf riskin yok kalmadi dedigi gunleri duyabilecekmiyim acaba diyorummDoktorun ne diyor peki. 6 tane düşük çok fazla. Allah sabır versin. Düşüklerden sonra illa ki testler yapılmıştır çıkmadımı herhangi bişey
Bilemiyorum ki cnm bnm artik drlarada inancim kalmadii bunu da deneyelim bakalimm sonuca gore merkez degistirebilirim ama kararsizim buda olmazsa tekrar denemekteCanim yaşin cok ileri sauilmaz ancak bu genetik test tekrarlayan dusuklerde de yapiliyor benimde mesela 3 dusugum oldu 5.gun 2 embriyom tutmmadi o yuzden simdi genetik yapildi,saglikli 1 embriyo geldi ve transfer oldu,ayrica devam etmemesi eger rahime yerlesmede herhangi bir yoksa embriyoxan kaynaklidir dediler bana bence ihmal etme ve sana boyle bie tedavi yapilabilecek yerde yeni denemeler yap,rabbim hepimize hayirlisini versin...
Belli olmuyor cnm ben ilaca 1 ci gun basliyorum 14 cu gun transferim oluyor rahime bagli anliyacagimizIlaclara adetin 2. 3. Gunu baslanir. 20. Gun falan oluyo transfer
Canım hayır sorun yok , en son tüp bebekte sorun bebek anomali oldugunu söyledi dr büyük ihtimalle ilk düşüğüm 16 sene önce idi tabi evde düşmüştü elime parça çok aglamıştım 20 yaşındaydım daha sonra bi düşük daha oldu oda 1 aylık filandı sanırım daha sonra o eşimden boşanma aşamasında isteğe baglı kürtajım oldu bilmiyorum artık o saglıklımıydı. Genetik test herşey yapıldı bana tüp bebekte embriyoya genetik test yapalım dedi dr ama zaten benim kaliteli olmuyoki embriyo Allaha kalmış artık ne diyeyim istemedim bu kezde böyle denicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?