- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Ben dondurulmuş transfer olcam haftaya pazartesi kontrol var hafta sonu gıbı sanırım transfer olur canım. Hayırlı haberle gel evde test fılan yapmadınmı çokkk heyecanlı ayyycanım yarın tathlıl gunum hreyecanlıyım :)))) sen ne yaptın sen hangı asamadasın:)
E2 opudada yaptılar canım bana yani ne zaman gıttıysem yaptılar kanım kalmadıHayir cnm sadece transfere 2 gun kala istiyor adetinle hemen estrafeme basla 12 ci gunu gel dedi gittikten 2 gun sonrayada transfer ediyorlarr
ooo maşallah inş hayırlı haberlerle gel tatlım dualarım seninle :)canım yarın tathlıl gunum hreyecanlıyım :)))) sen ne yaptın sen hangı asamadasın:)
Canım tahlil sonucunu bekliyorummmmm inş pozıtıfcanım yarın tathlıl gunum hreyecanlıyım :)))) sen ne yaptın sen hangı asamadasın:)
ayni tedaviyle ben üc defa denedim inslalah hayirli olur senin icin...Anladım ben de merak ettim.
Herkes aşılama ve Tüp için kullanmış genellikle.
Dr Sinem hanım medipolde.
Klomenden hemen sonra iğne verdi.
hayirli haberleini bekliyoruz insallahcanım yarın tathlıl gunum hreyecanlıyım :)))) sen ne yaptın sen hangı asamadasın:)
banada yapiyor her gittigimde e2 ve progesteron bakiyorE2 opudada yaptılar canım bana yani ne zaman gıttıysem yaptılar kanım kalmadı
canim sen transfer oldun mu novafertildi degil miooo maşallah inş hayırlı haberlerle gel tatlım dualarım seninle :)
kizlar opum iyi gecti 16 yumurta toplandi yarin haber bekliyorum embriyologdan
amin inslalah canim seninde yarin test günün sanirim hayirli haberler verirsin insallahSağlıklı embriolarin olsun cnmmm :)
Canım tahlil sonucunu bekliyorummmmm inş pozıtıf
Normalde test günüm evet ve önemli olan da 12. Gun değermiş ama ben 10. Gun pozitifi gördümamin inslalah canim seninde yarin test günün sanirim hayirli haberler verirsin insallah
Katlanır canım inşallah endişelenmeCnm ben dayanamayıp 10. Gun tahlil yaptım ve pozitifi gördüm ama yarın önemli gün bakalım 2 ye katlayacak mi inş. Herşey iyi olacak
Seni okadar iyi anlıyorumki. Allah yaşatmayacağı şeyi umut ettirmezmiş. Kalan embriyolarınla tekrar dene bence. Bi hocaya git. Bi sübyan muskası derler bizde. Ondan yaptır. Umut bitmesin ama. Çok zor evet ama umutlarımız var elimizde sadecehaklisin cnm bnm artik anne olamiyacakmisim gibi hissediyorumm bilmiyorum yaaa offf geri kalan 3embriyonunda bosa gitmesini istemiyorum sonucu ne olur bilmiyorum cnm bnm umudum yok gibi inan ama ya olsaydi demek istemiyorumm o yuzden deniycem ins olur cok kotu bir sey umutsuzluk yaaaa
Hayırlısı olsun inşallah bol bol embriyon olsun. Haberlerini bekliyoruzkizlar opum iyi gecti 16 yumurta toplandi yarin haber bekliyorum embriyologdan
Çok heyecanlı. Hayırlısı olsun çok sevindim. Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinCnm ben dayanamayıp 10. Gun tahlil yaptım ve pozitifi gördüm ama yarın önemli gün bakalım 2 ye katlayacak mi inş. Herşey iyi olacak
ayni tedaviyle ben üc defa denedim inslalah hayirli olur senin icin...
hayirli haberleini bekliyoruz insallah
banada yapiyor her gittigimde e2 ve progesteron bakiyor
canim sen transfer oldun mu novafertildi degil mi
insallah kat kat artar canim...Normalde test günüm evet ve önemli olan da 12. Gun değermiş ama ben 10. Gun pozitifi gördümyarın değer katladı mi onu öğrencez cnm
amin insallah bende cok meraktayim canim yarin ne diyecek bakalimHayırlısı olsun inşallah bol bol embriyon olsun. Haberlerini bekliyoruz
insallah canim amin isteyen herkesle beraber bizede nasip olsunTeşekkürler canım.
İnşallah sizinki de hayırı ben pozitif olur
Ah cnm ahh onuda yaptirdik bu seferde deneyecegim kalan 3 embriyo ile sonrasini bilemiyorumm ins olur diyorum sadece umt olarak her umutlandigimda bu sefer tamam dedigim de hep husrana ugradim cnm 6 dusugum var 1 tup bebek simdi hamilebile kalamiyorum kendiliginden rabbimin dedigi olur elbet ama olacak olsa azda olsa bir umut olmazmiydi icimde yaaa o beni cook dusunduruyoo mlsfSeni okadar iyi anlıyorumki. Allah yaşatmayacağı şeyi umut ettirmezmiş. Kalan embriyolarınla tekrar dene bence. Bi hocaya git. Bi sübyan muskası derler bizde. Ondan yaptır. Umut bitmesin ama. Çok zor evet ama umutlarımız var elimizde sadece
Benimde kaybım 5 tane . 1 tanesi tüp bebek allahım yardım etsin bizeAh cnm ahh onuda yaptirdik bu seferde deneyecegim kalan 3 embriyo ile sonrasini bilemiyorumm ins olur diyorum sadece umt olarak her umutlandigimda bu sefer tamam dedigim de hep husrana ugradim cnm 6 dusugum var 1 tup bebek simdi hamilebile kalamiyorum kendiliginden rabbimin dedigi olur elbet ama olacak olsa azda olsa bir umut olmazmiydi icimde yaaa o beni cook dusunduruyoo mlsf
Benim de 4 dusuk varBenimde kaybım 5 tane . 1 tanesi tüp bebek allahım yardım etsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?