2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Sagolasin canim inşallah bakalim.. Bennde arastirdim video izledim ama ne bileyim insan tecrübesi olmadigi her şeye temkinli yaklaşır ya benimki de oyle birsey işte. Hic aklıma gelmezdi tupbebek yaptiracagim. Ama yeter ki hayirli saglikli salih evlatlarimiz olsun onlarin kokusunu icime cekecegimi dusundikce her aciya katlanabilirim gibime geliyor

Herkese merhaba arkadaşlar , inşallah Hayırlısı ile bebişlerimiz olur . Pazartesi laporoskopi oldun ve her iki tüpüm tıkalı ve açılmıyor malesef , tüp bebek tadavisi başlanacak size birkaç sorum var.
D vitamini neden alıyorsunuz ve doktor mu veriyor . ?
Tedavi başlamadan ne kadar önce başlıyorsunuz .?
Folikasit alıyormusunuz ?
Tüp bebek tadavisi kaç ay sürüyor ?
İzmirde en iyi tüp bebek merkezi neresi ve bu konuda başarılı doktor kim.
Bu sorulara cevap verirseniz sevinirim.

Amin cnm probleminiz ne yumurta kaynakli galiba 3 emi dustu embriyo sayin anlayamadim yaa

Cnm onu deformeye gore belirliyorlar hucrelerde olme deformeler ne kadar coksa okadar kalitesiz oluyor banada verilmedi foto ama 5 tane toplandi beside cok iyi dendi okadar

Selam canım. Öncelikle geçmiş olsun. D vitamini değerine bakıldı mı? Masa başı işte çalışan ve gün ışığından faydalanamayanlara d vitamini almalarını söylüyorlar. Gebe kalamamaya neden olabiliyormuş eksikliği. 3 ay önceden folik asit kullanmaya başlamak öneriliyor ama zaten tüp bebeğe karar verip yaptirma süren yaklaşık 2 ay. Doktor elevit yada folik asit tavsiye edecek. Adetinin 2. Yada 3. Günü gidiyorsun. Dogum kontrol ilacı veriyorlar. İlaç bitip adet olduğunda tekrar gidiyorsun Adetinin 1
Yada 2. Günü. Yumurtaların kaç tane olduğuna bakıyor. Yumurta geliştirici ilaç veriyor. 2 güne bir ultrason ve kanda E2 degeri bakılıyor. Yumurta 18 mm boyutuna ulaştığında çatlatma ignesi veriliyor. 35 yada 36.saatte yumurtalar toplanıyor. Sonra da 2 ve 5 gün arası transfer yapılıyor.
Bende Izmirdeyim. Özel ege tüp bebek merkezinde tedavi oldum. Transferim yapıldı şuan 6.günümdeyim. Başarılı olursa burdan paylaşırım zaten. Bence merkezleri incele. Ücretsiz ön görüşmeleri var hatta. Hangisi içine sinerse orayı tercih et. Sosyal medyada merkezleri temsil eden yada protesto eden kişiler oluyor. Buradaki bazi yorumlar çokta güvenilir değil. Özellikle bunlar için açılmış hesaplar oluyor çünkü. Buraya çokta takılma o konuda derim. Herşey sorunsuz olur inşallah. İyi düşün, iyi olsun.

Regl ağrısına benzer ağrılarım var kızlar. Hayır mı? yoksa Allah korusun regl mi olucam acaba?

Enfeksiyonmu var sende rahmin yıkanacak canım

Problem bende polikistik over var adetlerm hep duzensizdi.snuc olarak 3yumurtam kaliteliymis donduruldu 1i transfer edilcek 1aya insallah
Bende de polikistik over var ama asiri duzenlidir adetlerimm onceki transferimde 6 gun gecikti adetim sonraki adette geri kendi tarihine cekti 6 gun erken geldi :) o derece yani

merhaba kızlar, bu ay tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum fakat hala hastanede kararsızım doktordan emin degilim. bahceci veya memorial cem demirel veya acıbadem var aklımda. Baska öneriniz varmı ??

merhaba kızlar, bu ay tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum fakat hala hastanede kararsızım doktordan emin degilim. bahceci veya memorial cem demirel veya acıbadem var aklımda. Baska öneriniz varmı ??
Saydıklarının hepside iyi merkez canım ben umut bahçeci cem beyde tedavi oluyorum ön görüşme yap istersen hepsiyle karar verirsin hayırlı olsun

Saydıklarının hepside iyi merkez canım ben umut bahçeci cem beyde tedavi oluyorum ön görüşme yap istersen hepsiyle karar verirsin hayırlı olsun
evet bahceci icin iyi konusan da var para göz diyende sanırım o kafamı karıştırıyor. hangi aşamadasınız ilk denemen mi

evet bahceci icin iyi konusan da var para göz diyende sanırım o kafamı karıştırıyor. hangi aşamadasınız ilk denemen mi
Bahçecide ilk ama 2. Denemem ilk deneme başka merkezdeydi 9 haftalık kürtaj oldu canım kalbi durdu. evet pahalı biraz ama olsunda insanın gözü görmüyor para. Yumurta toplandı dün 8 tane döllenmiş cumartesi tekrar arayacaklar inşallah hepsi kalır dondururum gecende aynı 7 döllenmişti son güne 2 kaldı biri çok kalitesizdi tek tuttu zaten oda kürtaj oldu. Bu ay rahim dinlendirelim dedi dr, 1 haftaya kadar adet olunca arayacagım transfer için başlanacak

Kızlar eşim proxeed kullandı 18 milyondan 20 milyon olmuş sperm ilerihızlıda yüzde50 olmuş aklınızda bulunsun doktorunuzdan isteyin sayıda filan sıkıntı varsa işe yarıyor birde eşim çok düzenlide kullanmadı bugun embriyolaga sordum sperm nasıl diye o söyledi

insallah tutar bebişin gelir sana. para dan ziyade psikolojik yönü beni düşündürüyor kaldırabilirmiyim korkularim var bir şekilde katlanıcaz tabide hayırlısı olsun ne yapalım:)

insallah tutar bebişin gelir sana. para dan ziyade psikolojik yönü beni düşündürüyor kaldırabilirmiyim korkularim var bir şekilde katlanıcaz tabide hayırlısı olsun ne yapalım:)
İstersen merkezlerde psıkolog var görüşebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…