- 17 Ocak 2015
- 348
- 145
- 33
- 34
3Ude dondrulablr derecede ama kaliteleri biri onde dediler iste.anladm cnm saolMerhaba canım hayırlı uğurlu olsun.1 kaliteli 2 orra var demişssin. İlk seferde kaliteliyi tabiki transfer ederler.ona Zaten doktorun karar veriyor.
Sagolasin canim inşallah bakalim.. Bennde arastirdim video izledim ama ne bileyim insan tecrübesi olmadigi her şeye temkinli yaklaşır ya benimki de oyle birsey işte. Hic aklıma gelmezdi tupbebek yaptiracagim. Ama yeter ki hayirli saglikli salih evlatlarimiz olsun onlarin kokusunu icime cekecegimi dusundikce her aciya katlanabilirim gibime geliyorkorkacak yada stres yapacak bısey yok evlı olman kı normal gebe kalman bıle vajinismus rahatsızlıgını astıgını gosterır.
ilk aşılama yasamıssın kı o da vajına ya mudahale demektır ve hıc bır farkı yoktur tup bebekten orada nasıl bı yontem uygulandıysa tup bebekte de sadece + ıgne olup yumurta toplama ıslemı var yanı korkma:)
Amin cnm probleminiz ne yumurta kaynakli galiba 3 emi dustu embriyo sayin anlayamadim yaaSelam arkadaslar ben 25yasindaym tup bebek tedawisine basladk cuma yumurtalar toplandi 19yumurtadan 6si kaliteliydi sonra sayi 3e dustu bgun 5.gunum 3ude donduruldu transferm bi aksilik olmazsa 3nisan sizlerden fikir almak istiyorum bu surecte insllah test gunu bekleyenler olumlu olur bize de umut olursunuz.allahm isteyen herkese nasio etsn kmseyi bu yollarda ugrastrmasin hayrlisini versn
Cnm onu deformeye gore belirliyorlar hucrelerde olme deformeler ne kadar coksa okadar kalitesiz oluyor banada verilmedi foto ama 5 tane toplandi beside cok iyi dendi okadararkadaşlar sizlere embriyonuzun fotosunu veriyorlar mı illa talep etmek gerek mi bir de 5 üzerinden orta kalite yazmışsınız bunu neye göre söylediler merak ettim kaç hücreli olduğu belli olmaz beşinci gün embriyosunun
Herkese merhaba arkadaşlar , inşallah Hayırlısı ile bebişlerimiz olur . Pazartesi laporoskopi oldun ve her iki tüpüm tıkalı ve açılmıyor malesef , tüp bebek tadavisi başlanacak size birkaç sorum var.
D vitamini neden alıyorsunuz ve doktor mu veriyor . ?
Tedavi başlamadan ne kadar önce başlıyorsunuz .?
Folikasit alıyormusunuz ?
Tüp bebek tadavisi kaç ay sürüyor ?
İzmirde en iyi tüp bebek merkezi neresi ve bu konuda başarılı doktor kim.
Bu sorulara cevap verirseniz sevinirim.
Enfeksiyonmu var sende rahmin yıkanacak canımslm kızlar bugun kontrole gıttım sanırım ıgne sonlarına yaklastım ama sag tup benım tembellesmıs ve sanırım asırı yuklenmeden dolayı oncekı tedavılerımdeama suan ıcın hersey ıyı dedı doktorum bıde bı ılac ıstedı benden cmrtesı ıcın kontrole gel ve rahımı o ılacla yıkıyacam dıye sızde boyle bısey dıyen oldumu yada yaptıran buyuk ıht. haftaya toplama yapılır
Problem bende polikistik over var adetlerm hep duzensizdi.snuc olarak 3yumurtam kaliteliymis donduruldu 1i transfer edilcek 1aya insallahAmin cnm probleminiz ne yumurta kaynakli galiba 3 emi dustu embriyo sayin anlayamadim yaa
Bende de polikistik over var ama asiri duzenlidir adetlerimm onceki transferimde 6 gun gecikti adetim sonraki adette geri kendi tarihine cekti 6 gun erken geldi :) o derece yaniProblem bende polikistik over var adetlerm hep duzensizdi.snuc olarak 3yumurtam kaliteliymis donduruldu 1i transfer edilcek 1aya insallah
Saydıklarının hepside iyi merkez canım ben umut bahçeci cem beyde tedavi oluyorum ön görüşme yap istersen hepsiyle karar verirsin hayırlı olsunmerhaba kızlar, bu ay tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum fakat hala hastanede kararsızım doktordan emin degilim. bahceci veya memorial cem demirel veya acıbadem var aklımda. Baska öneriniz varmı ??
evet bahceci icin iyi konusan da var para göz diyende sanırım o kafamı karıştırıyor. hangi aşamadasınız ilk denemen miSaydıklarının hepside iyi merkez canım ben umut bahçeci cem beyde tedavi oluyorum ön görüşme yap istersen hepsiyle karar verirsin hayırlı olsun
Bahçecide ilk ama 2. Denemem ilk deneme başka merkezdeydi 9 haftalık kürtaj oldu canım kalbi durdu. evet pahalı biraz ama olsunda insanın gözü görmüyor para. Yumurta toplandı dün 8 tane döllenmiş cumartesi tekrar arayacaklar inşallah hepsi kalırevet bahceci icin iyi konusan da var para göz diyende sanırım o kafamı karıştırıyor. hangi aşamadasınız ilk denemen mi
insallah tutar bebişin gelir sana. para dan ziyade psikolojik yönü beni düşündürüyor kaldırabilirmiyim korkularim var bir şekilde katlanıcaz tabide hayırlısı olsun ne yapalım:)Bahçecide ilk ama 2. Denemem ilk deneme başka merkezdeydi 9 haftalık kürtaj oldu canım kalbi durdu. evet pahalı biraz ama olsunda insanın gözü görmüyor para. Yumurta toplandı dün 8 tane döllenmiş cumartesi tekrar arayacaklar inşallah hepsi kalırdondururum gecende aynı 7 döllenmişti son güne 2 kaldı biri çok kalitesizdi tek tuttu zaten oda kürtaj oldu. Bu ay rahim dinlendirelim dedi dr, 1 haftaya kadar adet olunca arayacagım transfer için başlanacak
Nedir korkuların canıminsallah tutar bebişin gelir sana. para dan ziyade psikolojik yönü beni düşündürüyor kaldırabilirmiyim korkularim var bir şekilde katlanıcaz tabide hayırlısı olsun ne yapalım:)
İstersen merkezlerde psıkolog var görüşebilirsininsallah tutar bebişin gelir sana. para dan ziyade psikolojik yönü beni düşündürüyor kaldırabilirmiyim korkularim var bir şekilde katlanıcaz tabide hayırlısı olsun ne yapalım:)
o komple sürec tüp tedavi süreci kolay degildir eminimNedir korkuların canım
ay benimki biraz doktor korkusu aslinda o iğneler fitiller film yerleştirme olayıİstersen merkezlerde psıkolog var görüşebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?