2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

arkadaşlar sizlere embriyonuzun fotosunu veriyorlar mı illa talep etmek gerek mi bir de 5 üzerinden orta kalite yazmışsınız bunu neye göre söylediler merak ettim kaç hücreli olduğu belli olmaz beşinci gün embriyosunun

Fotoğraf falan vermediler, hatta embriyom konulurken bile izleyebilecegim bir yer yoktu. Evet hücre sayısını soyleyemiyorlar 5.gün olduğu için , ama kendilerinin değerlendirme durumuna göre derecelendiriyorlar.

KIZLAR POZİTİF GÖREN VARMI YAZSIN TRANSFER GÜNÜMÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM VALLA STRES OLUYORUM BEKLERKEN GÜN SAYMAK ZOR SAYILI GÜN CABUK GECER DERLER YA KOCA Bİ YALAN SAY SAY BİTMİYOR

arkadaşlar bir dünya para döküyoruz sonra da bir kağıt parçasını bile çok görüyorlar ;Allahım tutsunda inşaallah ikinizinki de tutar arkadaşlar

Fotoğraf falan vermediler, hatta embriyom konulurken bile izleyebilecegim bir yer yoktu. Evet hücre sayısını soyleyemiyorlar 5.gün olduğu için , ama kendilerinin değerlendirme durumuna göre derecelendiriyorlar.
Banada vermediler ben istedim ama kağıt vermediler telefona cektim

Merhabalar transferimin 4. Günü ama iki günde yüzümde sivilce çıkmış adet olmadan öncede böyle çıkardı. Korkuyorum kızlar lütfen birbirimize dua edelim

Merhabalar transferimin 4. Günü ama iki günde yüzümde sivilce çıkmış adet olmadan öncede böyle çıkardı. Korkuyorum kızlar lütfen birbirimize dua edelim
Canım benim alnımda minik minik pütür pütür çıkmıştı pozitifti. Stres yapma daha çok erken belirti fazla arama

Arkadaşlar Merhaba
Elimde 10 Şubat ta açılmış yaklaşık 200 iü doz kadar Gonal f var. Şu günlerde tedavide olan, eksik dozu kalan, ihtiyacı olan varsa ücretsiz göndericem. Ayrıca menopurlar var onları da ihtiyacı olana ücretsiz göndericem. Ilgilenen varsa özelden ulaşabilir. Herkese hayırlı tedaviler diliyorum

Cnm benimde transferin dün oldu, resmen cildim putur putur ve ufak sivilceler var.

Hayır ne olduğunu bile bilmiyorum
Allahım hayirla tutmasını nasip etsin. Bana orta kalite için yüzde 45-50 arası verdiler. Birde şu var hastanede bir bayanla konuştuk en iyi kalitede embriyo transfer edilmiş ama tutmamış.

Arkadaşım vardır bir hayır, nolur kendini üzme. Doktorunda ilk denemen miydi? Kaçıncı gün koymuşlardı ve kalitesi neydi?
Evet doktorla ilk denemem 3. Gün 7 hücreli ve bir de 3 hücreli vardı ama doktor konuşalım dedi ben ne sormam gerekli bilmiyorum

Evet doktorla ilk denemem 3. Gün 7 hücreli ve bir de 3 hücreli vardı ama doktor konuşalım dedi ben ne sormam gerekli bilmiyorum
Canim öncelikle doktorun içine sindimi devam etmek istiyor musun ona karar ver, sonrasında neden tutmasını ,sorunun ne olabileceğini konuş. Spermden kaynakli mi yumurtadan kaynakli mi vs hepsini sor bence. Bizde haber et

slm kızlar bugun kontrole gıttım sanırım ıgne sonlarına yaklastım ama sag tup benım tembellesmıs ve sanırım asırı yuklenmeden dolayı oncekı tedavılerımde ama suan ıcın hersey ıyı dedı doktorum bıde bı ılac ıstedı benden cmrtesı ıcın kontrole gel ve rahımı o ılacla yıkıyacam dıye sızde boyle bısey dıyen oldumu yada yaptıran buyuk ıht. haftaya toplama yapılır

korkacak yada stres yapacak bısey yok evlı olman kı normal gebe kalman bıle vajinismus rahatsızlıgını astıgını gosterır.
ilk aşılama yasamıssın kı o da vajına ya mudahale demektır ve hıc bır farkı yoktur tup bebekten orada nasıl bı yontem uygulandıysa tup bebekte de sadece + ıgne olup yumurta toplama ıslemı var yanı korkma:)

Anladm cnm insllah hakkmzda hayrlisi guzel haberler aliriz senin suan transfern oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…