Onlar buyuyenlerdir canim daha da isleme kadar buyuyen olur
İnşallah cnm, boşa değildir. Bende sivilve vs çıkmaya başladı çok umudum yokInşallah çıkar canım onu da paylaş lütfenben cesaret edemiyorum canım benim 4.gün embriyosuydu tatlım. Kan için 10.ncu güne tarih verdiler. Sana ne zaman kan testi dendi? Bildiğim kadarıyla 5.gun embriyosuna 9.güne tarih veriyorlar ama, bence yarın yapsan kanda da çıkar senin gebeliğin
Merhaba arkadaşlar bende bu ay hatta dün tup bebeğe başlamış olmam gerekiyordu ama adet olamadım halaİnşallah cnm, boşa değildir. Bende sivilve vs çıkmaya başladı çok umudum yok
Yok canım yaşanmaz, stres yaptığın için gecikmiştirMerhaba arkadaşlar bende bu ay hatta dün tup bebeğe başlamış olmam gerekiyordu ama adet olamadım halasizce tedavide sıkıntı yasanirmi bu yüzden 5 gün geçti
kızlar bugun kontrole gıttım ve sanırım sonundayım :) yarın saat 10 da gel dedı doktor catlatma ıgnesını aldırdı buyuk ıhtımal salıya toplama yapılcak dua edın kızlar yaaa valla rabbım hepımızın yardımcısı olsun
Amin canim benim inşallah bende gonal f 300 vuruyorum pazartesi ( benimde 6. Günüm oluyor ) kontrolum var bakalim inşallah herşey yolunda gider
Isallah arkadaşım malum yumurta rezervimin az olunca insan korkuyor acaba menapozami girdim bu yaşta diyeYok canım yaşanmaz, stres yaptığın için gecikmiştir
Hadi hayırlı olsun canım. Kacinci gün opun olacak ? ne zaman çatlama iğnesi vuracaksin peki? Bide cetrotied iğnesi de vuracakmisin o gün??
Çıkar inşallah canım ♡ pazartesi test günüm benimde, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ♡Valla benim doktprum taa 15.gune test verdi. Ama ben yarin da cikarsa idrarda pazartesi 10.gunde kanda baktirim diyorum. Cikmazsa da 12.gun kan veririm artik
Benim de pütür pütür alın bölgem sivilceler var canım. Hakkımızda hayırlısı. Inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ♡ senin test günün ne zaman canım?İnşallah cnm, boşa değildir. Bende sivilve vs çıkmaya başladı çok umudum yok
Hadi hayırlı olsun canım ne zaman çatlama iğnesi vuracaksin peki? Bide cetrotied iğnesi de vuracakmisin o gün??
Insallah canim.dondurulmusta rahim dinlendigi icin basari intimali%15 artiyormus. Daha devam eden saglikli gebelik ihtimaliBen bu sefer dondurulmuş ile deneyecem. Bir ay doldurulacak. Geçen sefer de OHS oldum bu risk de ortadan kalacak inşallah..
Benimde öyle olcak canım birdahaki adetle başlanacak bahçecide genelde öyle yapılıyorInsallah canim.dondurulmusta rahim dinlendigi icin basari intimali%15 artiyormus. Daha devam eden saglikli gebelik ihtimali
Canim insallah hepsi gelisimini tamamlar.guzel haberini bekliyoruzBugun 3. Gün embriyo gelişimleri devam ediyormuş pazartesi dondurcaklar kalanları inşallah bu kez embriyolar kalır canlar dua edin banaa
İnşallah canım benimCanim insallah hepsi gelisimini tamamlar.guzel haberini bekliyoruz
Bugun 3. Gün embriyo gelişimleri devam ediyormuş pazartesi dondurcaklar kalanları inşallah bu kez embriyolar kalır canlar dua edin banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?