2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Off inşallah Sizin taze transfer mi? Benim dondurulmuşlarım vardı. Gerçi şimdi kalmadı da :eek:

Evet canım. Taze transfer. 2 taneyi de dondurduk. Yumurta kaliteli dedi ama rahmim biraz inceymiş. Zaten yatim rahimliyim. Sağ tarafım yok. İsterseniz hepsini donduralim dedi ama biz bir taneyi deneyelim dedik. 7.1 mm'miş ortalama kalınlığı.. İlk gün dinlen sonra normal hayatına dönebilirsin dedi. Ama ayakta durunca ağrım daha çok oluyor. İnşallah tutunurlar...

Evet canım. Taze transfer. 2 taneyi de dondurduk. Yumurta kaliteli dedi ama rahmim biraz inceymiş. Zaten yatim rahimliyim. Sağ tarafım yok. İsterseniz hepsini donduralim dedi ama biz bir taneyi deneyelim dedik. 7.1 mm'miş ortalama kalınlığı.. İlk gün dinlen sonra normal hayatına dönebilirsin dedi. Ama ayakta durunca ağrım daha çok oluyor. İnşallah tutunurlar...
Ben de ayağa kaltığımda ağrım oluyor bu sefer halbuki geçen sefer hiç böyle bir şey yoktu. Bizim umudumuz zaten çok düşük. İnşallah tutunurlar

Kızlar benimde Cuma öğlen 14:30 gibi oldu transfer... Aynı gün öğreneceğiz sonuçları... Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah. Bol Ayetel Kürsü okuyorum. Bugünde cüze başladım. Bu süreç boyunca her gün biraz biraz Kuran okuyacağım. Herşey Allahtan. Heyecan var, stres var, ağrı var... Ama umutta var...
Allah kabul etsin dualarını canım :) inşallah tutunur kuzularimiz :anne: kaçıncı gün transferi idi canım? 6 Mart mı seninde test günün :) haydi inşallah güzel haberler veririz birbirimize kızlar ♡♡♡

Ben de ayağa kaltığımda ağrım oluyor bu sefer halbuki geçen sefer hiç böyle bir şey yoktu. Bizim umudumuz zaten çok düşük. İnşallah tutunurlar

Ama sen daha şimdiden umudumuz düşük dersen olmaz ki... Ol diyen Allaha dua edeceksin. Verirse mukafatimiz vermezse sınavımız deyip tedavilere devam edeceğiz. Umudum var benim. İnşallah bebeklerimiz tutunacaklar.

Allah kabul etsin dualarını canım :) inşallah tutunur kuzularimiz :anne: kaçıncı gün transferi idi canım? 6 Mart mı seninde test günün :) haydi inşallah güzel haberler veririz birbirimize kızlar ♡♡♡

8 Mart dedi doktor Canım. 3.gün embriyosuydu. 8e bölünmüş dedi. Rahim tam sınırda siz karar verin ama bence erteleyelim dedi. Bizde ertelemek istemedik. Aynı zamanlarda hamileligimizi öğreneceğiz inşallah. :)

8 Mart dedi doktor Canım. 3.gün embriyosuydu. 8e bölünmüş dedi. Rahim tam sınırda siz karar verin ama bence erteleyelim dedi. Bizde ertelemek istemedik. Aynı zamanlarda hamileligimizi öğreneceğiz inşallah. :)
Inşallah canım inşallah peşpeşe güzel haberlerimizi vericez birbirimize ♡♡ :KK66: içimde bi umut

Ama sen daha şimdiden umudumuz düşük dersen olmaz ki... Ol diyen Allaha dua edeceksin. Verirse mukafatimiz vermezse sınavımız deyip tedavilere devam edeceğiz. Umudum var benim. İnşallah bebeklerimiz tutunacaklar.
Dil ne kadar inkar etse de hiç umut etmeden olur mu var tabi hep bir umut içimizde:110: sadece kendimizi kandırmak istemioruz. Olduysa oldu zaten bize sabırla test günü beklemek ve gerekeni yapmak düşüyor:eek: umarım hepimiz seviniriz Hoppa

Günaydın kızlar benim bugün 10. Günüm gebelik testi yaptım ama negatif cok morelim bozuk kesin çözüm için kan vermeye gidiyorum
Cnm bende salı günü test günüm. 9. Gün erken gebelik testi yaptım negatif dedi çok üzüldüm dün yıkıldım resmen senin kullandın test erken gebelik testi mi?

Su an soktayım kan talilimde hamile gözüküyorum
Ayy çok sevindim kaç gündür giremedim şimdi baştan okurken çok üzülmüştüm negatif diyince çok mutlu oldum burada tanışmasakda duygularımızı paylaşıypor sevinenle seviniyor üzülenle üzülüyoruz .Rabbim sağlıkla kucağınıza almayo nasip etsin inşallah ♥ Darısı başımıza inşallah

canım benim de üç aşağı beş yukarı çarşamba perşembe gibi opu olucak. çok heyecanlı bir süreç. biraz tırsıyorummm
Benimde çarşamba olacak büyük ihtimal canım yarın yine kontrol var ilaçlarım bitti yarın akşam ovitrelle vururum sanırım. Benim ikinci deneme heyecanlı tabiki dr kim ben cem bey

Selam kizlar. Ben tahlil sonuclarimi yeni aldim. Doktorum arayip anlatmisti ama cok iyi anlamadim ve tekrar tekrar sormak istemedim. Ancak tahlil sonuclarini alinca kafam karisti yine. Cok merak edip bakindim internete, esim gereksiz oldugunu soyluyor doktor ne derse onu yapmaliyiz diye ama yine de merakima yenik dustum tahlil sonucumu anlayan var mi acaba.

Eklentiler

• 1488140905753321667733.webp
    1488140905753321667733.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 14881409572211132857657.webp
    14881409572211132857657.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 48
Selam kizlar. Ben tahlil sonuclarimi yeni aldim. Doktorum arayip anlatmisti ama cok iyi anlamadim ve tekrar tekrar sormak istemedim. Ancak tahlil sonuclarini alinca kafam karisti yine. Cok merak edip bakindim internete, esim gereksiz oldugunu soyluyor doktor ne derse onu yapmaliyiz diye ama yine de merakima yenik dustum tahlil sonucumu anlayan var mi acaba.
canım sende de mutasyon çıkmış yani kan pıhtılaşması sorunu bende de var ama sıkıntı yapcak bi şey değil. transfer e kadar eduprin kullanıyorum hap seklinde. transferden sonra taaa ki gebelik bitene kadar her gün iğnesi var. allah tan çaresi var ve biliyoruz ya bilmeseydik dedi dr um. hemen sonucunu dr una göster ihmal etme

Benimde çarşamba olacak büyük ihtimal canım yarın yine kontrol var ilaçlarım bitti yarın akşam ovitrelle vururum sanırım. Benim ikinci deneme heyecanlı tabiki dr kim ben cem bey
canım ben izmir kent hastanesi dr dilek aslan ın hastasıyım. ilk denemem benim de çok heyecanlıyım

canım sende de mutasyon çıkmış yani kan pıhtılaşması sorunu bende de var ama sıkıntı yapcak bi şey değil. transfer e kadar eduprin kullanıyorum hap seklinde. transferden sonra taaa ki gebelik bitene kadar her gün iğnesi var. allah tan çaresi var ve biliyoruz ya bilmeseydik dedi dr um. hemen sonucunu dr una göster ihmal etme

Cok sagol cevap verdigin icin. Doktor kanla ilgili problem var ama onu halledecegiz demisti. Suan kilo verme asamasindayim. Bir ay sonra kontrolum var. O zaman kismet olursa baslamayi dusunuyorum. Insallah bu problemler cozulur guzel hayirli evlatlar sahibi oluruz...insallahhhhh

Gecmis olsun canm bende de heterozigot var transferden sonra kan pihtilasma ignesi vuruyorum hergun.insaAllah olumlu olursa 9 ay belki daha fazla kullanabilirim. Dermansiz dert vermesin Allahim.

Back
X