2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Novafertilde Dr un kim canım ben de ilk denememi orada yaptırmıştık
4 yumurta toplandı denildi ve sadece 3 tanesi işlem gördü 1 tanesi iyiydi transfer edildi malesef negatif çıktı
dilek hanım doktorum ama daha transfer olmadı cnm bendende 4 adet toplandı ikisi döllendi dondurdum benn rahim duvarı ince olunca 1 ay ertelendi bekliyoru şimdi

Kızlar 10. gün değerim 119,18 di. Bugün 13.günüm 324.39 sanırım hamileyim :anneadayı: Allaha şükür, darısı hepinizin başına.:halay:

3.gün embriyosuydu, 2 tane transfer ettiler ama sanırım ikiz değil değer çok yüksek değil sanki ikiz için. Hayırlı sağlıklı olsun gerisi önemli değil :)
Nedense icime ikiz gibi geldi sen soylemedenn sanki iki transfer edildigini biliyomusum gibi ;)
Allahim sana bagislasin onlari. Bende 3.gun embriyosu transfer oldumm. Cok merak ediyorumm sonuc ne olucak. Benim dune kadar agrilarim vardi bu gun hepsi gitti. Sen nasil gecirdin bu sureci eger musaitsen yazabilirmisin canim

Nedense icime ikiz gibi geldi sen soylemedenn sanki iki transfer edildigini biliyomusum gibi :KK66:
Allahim sana bagislasin onlari. Bende 3.gun embriyosu transfer oldumm. Cok merak ediyorumm sonuc ne olucak. Benim dune kadar agrilarim vardi bu gun hepsi gitti. Sen nasil gecirdin bu sureci eger musaitsen yazabilirmisin canim

ay inşallah ya bizde ikiz istiyoruz ama tabi Allahım ne uygun görürse sağlıklı olsun yeter :) benim 7 gün hiç bişeyim yoktu 7.gece akşam bi adet sancısı yaşadım yarım saat kadar kasıklarım, kuyruk sokumum ağrıdı. 8.günü test yaptım silik çizgi çıkmıştı. Ama onun dışında dün akşamdan beri sağ kasığımda bir ince sızı oluyor ara ara. artık 13.günüm ama 13 e kadar o adet sancısı dışında ağrım olmadı. Hatta transferin ertesi günü fln orda olduklarını biliyodum hep elim ordaydı yalnız hissetmesinler kendilerini diye :) Sonra hiç ağrı sızı olmayınca kesin gittiler diye düşündüm. Allah büyük dua et nasibimizde varsa o bize gelicek.

Kızlaaaarr,şu transfer gününü,anını bi anlatsanızzzz :KK17:Şimdiden stres oldum,sıkışık olma durumu beni strese sokmuştur zaten her zaman :(

Yaşasınnn :anneadayı: Gözün aydın cnm çok sevindim, Allah sizlere bağışlasın inşallah :nazar: ikiz mi yoksa :tokat:
Sağol canım hepimizinkini inşallah. Valla bilmiyorum 7 Mart'a randevu verdi doktor salı günü de tekrar ölçüm yapılacak bi aksilik olmaz inşallah insan gerçekten sevinemiyormuş doya doya sürekli acaba diyoruz :)

ay inşallah ya bizde ikiz istiyoruz ama tabi Allahım ne uygun görürse sağlıklı olsun yeter :) benim 7 gün hiç bişeyim yoktu 7.gece akşam bi adet sancısı yaşadım yarım saat kadar kasıklarım, kuyruk sokumum ağrıdı. 8.günü test yaptım silik çizgi çıkmıştı. Ama onun dışında dün akşamdan beri sağ kasığımda bir ince sızı oluyor ara ara. artık 13.günüm ama 13 e kadar o adet sancısı dışında ağrım olmadı. Hatta transferin ertesi günü fln orda olduklarını biliyodum hep elim ordaydı yalnız hissetmesinler kendilerini diye :) Sonra hiç ağrı sızı olmayınca kesin gittiler diye düşündüm. Allah büyük dua et nasibimizde varsa o bize gelicek.
Anladimm canimm benim transferden iki gun sonra adet agrilarim basladi bu gun kesildi 5.gunum hic biseyim yok korktum dus almaya kac gundur yeni dus aldimm. Acaba dedim catlatma ignesinden mi yasadim bunlari. İlkinde de bikacgun agrim oldu sonra gecti olumsuz olunca bu da mi ayni olcak korkusundayimm

dilek hanım doktorum ama daha transfer olmadı cnm bendende 4 adet toplandı ikisi döllendi dondurdum benn rahim duvarı ince olunca 1 ay ertelendi bekliyoru şimdi

İnşallah gelecek ay yeterli kalınlıkta olur canım. Bana da bir ay erteleyelim isterseniz rahim duvarı biraz ince dedi ama tam sınırda olduğu ıcın size sormam gerekiyor dedi. Biz ertelemek istemedik. Senin kaç mm'di canım.

Sağol canım hepimizinkini inşallah. Valla bilmiyorum 7 Mart'a randevu verdi doktor salı günü de tekrar ölçüm yapılacak bi aksilik olmaz inşallah insan gerçekten sevinemiyormuş doya doya sürekli acaba diyoruz :)

Bana 13 mart a randevu verdiler. ama başka bişi demediler ne ölçümüymüş o bundan sonraki aşamayı hiç bilmiyorum.

kızlar bugunkı kan degerım e2 54 cıkmıs 6. gun degerı sızce nasıl daha merkezden aramadılar ama bılenınız varmı

Back
X