2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

O Zaman muhtemelm embriyonuz baya kaliteliydi ki ona güvendi. Bence üzülecek bir şey yok. Umarım hayırlı sonucu alırsınız
yok ilk tedavi amaçlı gittiğimizde söyledi, tek embriyo transferi yaparız biz yaştan dolayı ve deneme sayısından dolayı dedi. çift embriyo koymak için yasal şartlar yok mu?

İdrara mümkün olduğu kadar sıkışık olursan senin için okadar iyi olur cnm çünkü ilk denemede sıkışıktım sorun yaşamadım ama ikincisinde az sıkışıkmışım ve serumla doldurmak zorunda kaldılar :KK43: serumla daha zor oluyo zaten 20 dakika sonra tuvalete gidebiliosun sıkma canını kendini ne kadar rahat bırakırsan okadar iyi olur senin için :)

Serumla mııı? :( Az önce yazdım asistana,o da merak etme mesaneni serumla hazırlayacaklar dediiii.Anestezi ile olacak diye...

Üfff,şimdiden strese girdim yaa...

Serumla mııı? :KK43: Az önce yazdım asistana,o da merak etme mesaneni serumla hazırlayacaklar dediiii.Anestezi ile olacak diye...

Üfff,şimdiden strese girdim yaa...
Orda hafif bi canın acıyabilir işte birazcık zor oluyo ama düşün o kadar iğneler vuruluyoruz okadar şeyler geçiyo bu onların yanında sivrisinek ısırığı gibi kalıcak emin ol içini ferah tut anestezi uygulamasını bilmiyordm Ozaman herşey daha rahat olur hiç canını sıkma :)

Ben 10. gün ve 12.gün yaptırdım bidaha yaptır demediler. 13 ünde ultrason randevusu dediler.
Canim biliyorsun ben korktuğum icin 10.gun yaptırmamıştım. 12 ve 14 olcak benim de. Bugün sekretere sordum vajinal muayene yapacaklarmış senin doktorun bişey söyledi mi?

Orda hafif bi canın acıyabilir işte birazcık zor oluyo ama düşün o kadar iğneler vuruluyoruz okadar şeyler geçiyo bu onların yanında sivrisinek ısırığı gibi kalıcak emin ol içini ferah tut anestezi uygulamasını bilmiyordm Ozaman herşey daha rahat olur hiç canını sıkma :)

2 2ba86 Ben sırf sıkışık olma durumunu kafaya taktığımdan anestezili oluyor mu diye sormuştum aslında,doktor hemen anestezili olacak dedi asistana bilgi vermesi için.Senin rahat olman lazım dedi amaaaa...

Serum,bildiğimiz serum değil mi? Nerde canın acıdı? Herşyi bilmek istiyorum :)
Anestezisiz olayım desem dayanabilir miyim onu da bilmiyorum.Burada okuyorum,1-2 saat önceden yavaş yavaş su içmeye başlayın falan demişler.Ben o 2 saatte 20 kere tuvalete giderim :) 1 bardak su içiyorum,5 dk sonra tuvalete koşuyorum ben.Hele birde stresliysem ohoooooo...
378 lira anestezi ücreti birde...

2 2ba86 Ben sırf sıkışık olma durumunu kafaya taktığımdan anestezili oluyor mu diye sormuştum aslında,doktor hemen anestezili olacak dedi asistana bilgi vermesi için.Senin rahat olman lazım dedi amaaaa...

Serum,bildiğimiz serum değil mi? Nerde canın acıdı? Herşyi bilmek istiyorum :)
Anestezisiz olayım desem dayanabilir miyim onu da bilmiyorum.Burada okuyorum,1-2 saat önceden yavaş yavaş su içmeye başlayın falan demişler.Ben o 2 saatte 20 kere tuvalete giderim :) 1 bardak su içiyorum,5 dk sonra tuvalete koşuyorum ben.Hele birde stresliysem ohoooooo...
378 lira anestezi ücreti birde...
Transfer işlemi çok basit 5 dakika sürüyo sadece bence sabredebilirsen anestezi alma çünkü embriyoların geldiğini görmek sonra onların orda olduğunu göemek çok güzel bi duygu bence kaçırma derim :) ayrıca odaya aldığında sürgü isteyebilirsin dayanırsan 20 dakika sonra sadece tuvalete gitmen için ayağa kalkabiliyosun bence dayanabilirsin sende böle düşün yapabilceğini ve yaparsın da :)

Yazmayı unutmuşum korkutmak için yazmıyorum yanlış anlama sadece vajinal yoldan bi hortum sokuyo serum için onu takarken bi canın acıyo ama dediğim gibi iğnelerden daha az canın yanıyo öyle çok korkunç bi işlem deil mümkün olduğu kadar rahat olmaya çalış :)

Yazmayı unutmuşum korkutmak için yazmıyorum yanlış anlama sadece vajinal yoldan bi hortum sokuyo serum için onu takarken bi canın acıyo ama dediğim gibi iğnelerden daha az canın yanıyo öyle çok korkunç bi işlem deil mümkün olduğu kadar rahat olmaya çalış :)

Sonda denen şey mi oluyor ki buu?

Aaayyy,napıcam ben.Karar veremiyorum :KK17:
Her türlü stres yani...

bende bekliyorum adeti tedaviye başlamak için 2 gün kaldı çok heyecanlıyım inşallah bu ayda sorun çıkmaz

Benimde sayılı gün Regl için. Bu 3.tedavim ama farklı merkezde yapacam bu sefer ongorusme ve eğer sorun çıkmazsa iğnelerle direk başlamak istiyorum. Senin kacinci ?

hangi hastanede yaptırdın? yaş kaç ki iki embriyo koydular yada kaçıncı denemeydi ?

İlk denememde 23yaşındaydım 2 tane 5.gün embriyo konuldu.
İkinci denememde 25yaşındaydım 2tane 3.gün embriyo konuldu.
Şimdi 26yaşındayım yine kalırsa 2 embriyo isterim.

Back
X