Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı şekilde çok umutsuzum. Ama kısmet yine de...Aynen benimkide, 5 üzerinden 3 lük bir embriyo dendi. Rabbinden hayırlısı ama kalitesinden dolayi çok umudum yok.
Fotoğraf falan vermediler, hatta embriyom konulurken bile izleyebilecegim bir yer yoktu. Evet hücre sayısını soyleyemiyorlar 5.gün olduğu için , ama kendilerinin değerlendirme durumuna göre derecelendiriyorlar.arkadaşlar sizlere embriyonuzun fotosunu veriyorlar mı illa talep etmek gerek mi bir de 5 üzerinden orta kalite yazmışsınız bunu neye göre söylediler merak ettim kaç hücreli olduğu belli olmaz beşinci gün embriyosunun
Banada vermediler ben istedim ama kağıt vermediler telefona cektimFotoğraf falan vermediler, hatta embriyom konulurken bile izleyebilecegim bir yer yoktu. Evet hücre sayısını soyleyemiyorlar 5.gün olduğu için , ama kendilerinin değerlendirme durumuna göre derecelendiriyorlar.
Amin inşallah Allah hepimize gönlüöüzden gecen hayırlısını nasip etsin inşallahBöyle bişi duymadım ama en azından tedavin olmadan öğrenmen senin için daha iyi olmuş inşallah herşey yolunda dewam eder sonu mutluluk olur :)
Canım benim alnımda minik minik pütür pütür çıkmıştı pozitifti. Stres yapma daha çok erken belirti fazla aramaMerhabalar transferimin 4. Günü ama iki günde yüzümde sivilce çıkmış adet olmadan öncede böyle çıkardı. Korkuyorum kızlar lütfen birbirimize dua edelim
Ben göremedim bile. Tutma oranı verdiler mi size?Banada vermediler ben istedim ama kağıt vermediler telefona cektim
Hayır ne olduğunu bile bilmiyorumBen göremedim bile. Tutma oranı verdiler mi size?
Cnm benimde transferin dün oldu, resmen cildim putur putur ve ufak sivilceler var.Merhabalar transferimin 4. Günü ama iki günde yüzümde sivilce çıkmış adet olmadan öncede böyle çıkardı. Korkuyorum kızlar lütfen birbirimize dua edelim
Allahım hayirla tutmasını nasip etsin. Bana orta kalite için yüzde 45-50 arası verdiler. Birde şu var hastanede bir bayanla konuştuk en iyi kalitede embriyo transfer edilmiş ama tutmamış.Hayır ne olduğunu bile bilmiyorum
Evet doktorla ilk denemem 3. Gün 7 hücreli ve bir de 3 hücreli vardı ama doktor konuşalım dedi ben ne sormam gerekli bilmiyorumArkadaşım vardır bir hayır, nolur kendini üzme. Doktorunda ilk denemen miydi? Kaçıncı gün koymuşlardı ve kalitesi neydi?
Canim öncelikle doktorun içine sindimi devam etmek istiyor musun ona karar ver, sonrasında neden tutmasını ,sorunun ne olabileceğini konuş. Spermden kaynakli mi yumurtadan kaynakli mi vs hepsini sor bence. Bizde haber etEvet doktorla ilk denemem 3. Gün 7 hücreli ve bir de 3 hücreli vardı ama doktor konuşalım dedi ben ne sormam gerekli bilmiyorum
Selam arkadaşlar tüp bebek yapılacağı ihtimalini hic düşünmemiştim daha önce ama alnimiza yaziliymis.. Bende hic bir sorun yok elhamdülillah iki kere normal birliktelikten hamilr kalip düşük yasadim. Dün ilk aşılamam düşük ile sonuçlandı. Tahliller sonucunda eşimde sperm şekil bozukluğu ve sperm hareketsizligi cikti.. Doktor son tahlilleri bekliyor iyi cikmazsa tüp bebek öneririm dedi.. Ben daha önce iki sene vajinismus yasadim yani vajinal mudahalelerden cok korkuyorum.. Zor bir surec mi neler yapiliyor hic bir bilgim yok. Bana kısaca bilgi verir misiniz
Anladm cnm insllah hakkmzda hayrlisi guzel haberler aliriz senin suan transfern oldumuHayırlısı olsun canım. Benimde 11 yumurtadan önce 10u iyi dedi. Sonra 7si bölünmeye başladı dedi. En son 3 tane kaldı elimizde. 2si iyi kalite biri orta dedi. Bir tanesi transfer edildi tutmazsa diğer ikisinden biri transfer edilecek. Dondurulanlar çözüldüğü zaman hangisi iyi kalitede ise onu transfer edeceğiz ama çözüldüğünde kaliteli olmayabilirde, böyle bir ihtimalde var bilginiz olsun dedi. İnşallah seninkiler çözüldüğünde iyi kalitede olurlar. Ben çok soru sorduğum için doktor bütün ihtimalleri tek tek saydı. Olumsuz olma ihtimali çok düşük bir ihtimal. Sen stresten uzak durmaya çalış. Beslenme dikkat et.Sağlıklı gıdalar tüket.
Insllah cnmSana diyorum ama bende bulamadım o strese bi çözüminşallah hepimiz için hayırlısını nasip Etsin Allah :)